Amisol Travel - Mer enn 300.000 fornøyde gjester.
Amisol Travel A/S er et velrenomert norsk eid reisebyrå som har vært en pålitelig partner for tusenvis av reisende siden vår etablering i Danmark i 2009. Fra våre tidlige begynnelser har vi spesialisert oss i å sende danske feriegjester til noen av de mest solrike og ettertraktede destinasjonene i verden.
Solrike drømmereiser
Amisol Travel A/S tilbyr et bredt spekter av reisemål som appellerer til ulike interesser og ønsker. Fra de solfylte kystene i Sør-Italia til de gamle monumentene i Egypt, fra den frodige øya Madeira til de snødekte skråningene i Andorra, har hver destinasjon sin unike sjarm og karakter. Hos oss tilbyr vi alltid reiser som passer til deg og dine ønsker!
Forpliktelse til kundesikkerhet og tilfredshet
Som en ansvarlig reisearrangør har Amisol Travel A/S alltid prioritert kundesikkerheten og tilfredsheten høyt. Vi er stolte over å være fullverdige medlemmer av Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, noe som garanterer våre kunders investering i deres reiser. Videre er vi aktive medlemmer av RID: Rejsearrangører i Danmark, noe som vitner om vårt engasjement i å opprettholde bransjens høyeste standarder.
Vår langvarige erfaring og den tilliten vi har bygget opp gjennom årene, reflekteres i antall tilbakevendende kunder og de positive anmeldelsene vi har mottatt. Vi ser frem til å ønske enda flere reisende velkommen og tilby dem uforglemmelige opplevelser med Amisol Travel A/S.
Finn din neste reise
Les mer om reiser til Egypt
Les mer om reiser til Sør-Italia