Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Absolutne dno jeżeli chodzi o obsługę klienta. Wysłano mi towar używany, zniszczony, w częściach, towar o wartości 700 zł. Po kontakcie z amazonem i odesłaniu towaru każą mi czekać ponad 2 tygodnie na... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pierwszy i ostatni raz zamówiłem towar na Amazon Zamówienie było z 27.03.2026 z dostawą 30.03.2026 W dniu 30.03.2026 dostałem informację że dostawa jest opóźniona i o nowym terminie dostawy zostan... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zamówiłem zestaw LEGO Gwiazda Śmierci za ponad 3k złotych. Zamiast produktu dostałem śmieci a Amazon nie przyjmuje reklamacji. Zalecam omijać ten pseudo sklep, chyba że chcecie stracić pieniądze. Spra... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Interfejs dla użytkownika to DRAMAT. Zamówienie produktu graniczy z cudem. Trzeba mieć ogromne pokłady cierpliwości żeby współpracować z tą firmą. Nie lubię Allegro ale Amazon może wiele nauczyć się o... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

20 IQ delivery drivers

DO they have my adress? Yes.
Do they have the street name and building number? Yes.
Do they have my apartament number? Yes.
Can they deliver without constant "Oops! Delivery driver ran into a problem"? No.

Absolutely the worst site to ever get items from.

11 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

This can’t even be described in one…

This can’t even be described in one sentence. I ordered goods and they were delivered to a completely unknown address. How can you confuse number 27 with number 17/3 2F1? I provided the name of the store as the delivery location, and Amazon delivered it to a private house instead, and then wrote that it was delivered to a “reception.” Whose reception, exactly? The driver’s? Or was this done on purpose and now the package is gone?

I ordered this item for one of my regular clients, who does not want to hear that I don’t have his order because Amazon messed up. The client is angry with me. He came to pick up the order and all he got were my apologies. I have to close the shop today because I’m completely disappointed.

5 december 2025

Tragedia

Również jestem rozczarowana tą firmą. Zamówiłam etui do note boox air 2, na zdjęciu wyglądało pieknie. Koszt niemały. Koszt przesyłki jakby leciało Emirates. Nadanie zwrotu tragiczne i drogie. Wątpię bym otrzymała zwrot pieniędzy. Nigdy więcej!

18 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Termin dostaw w Amazon to porażka i nieporozumienie

Doświadczenie zakupowe z Amazon jest totalnym rozczarowaniem. Oferują dostawę zwyczajnych, ogólnodostępnych towarów po 7 miesiącach, podczas gdy ich konkurencja dostarcza ten sam produkt w 24h. Rozmowa z działem obsługi klienta również jest nieporozumieniem i stratą czasu. Ogólnie dno.

19 november 2025

Jedna wielka porażka

Jedna wielka porażka, zly produkt wysłany z dużym opóźnieniem, potem zwrot i znowu opóźnienie duże żeby wysłać poprawny produkt!!! Dno totalne!

18 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jestem klientem Amazon już od lat

Jestem klientem Amazon już od lat, nie tylko polskiego Amazon ale również tego amerykańskiego i holenderskiego.
To co obsługa klienta polskiego amazona ostatnio odwaliła to woła o pomstę do nieba. Zero podejścia proklienckiego i do tego oszustwa. Dramat, ale czego można oczekiwać od naszych rodaków, w tych czasach chyba tego żeby zmienili podejście do klienta, dziwię że że polityka Amazon na to pozwala.
Więc ostrzegam - jeśli Amazon wprowadzi was w błąd to polski zespół obsługi klienta jeszcze was pogrąży.
Nie pozdrawiam!
Ps. Amazon weź się za przyuczenie swoich pracowników!

10 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zamówienie w listopadzie gwarancja…

Zamówienie w listopadzie gwarancja przesyłki na 13 listopada nagle dostajesz informacje, że wysyłka zostanie zrealizowana w 22 maja 2026
To kpina z klientów
W momencie zakupu informacje o dostępności produktu wyraźnie wskazywała ,że można dokonać zakupu!!!!
Powód nie zrealizowania zamówienia to brak na stanie!!!!!
Kto tam pracuje , że nie wie nic o stanach magazynowych oferując gó@wno do sprzedaży!!!!

14 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Recent een tweedehands spel besteld (…

Recent een tweedehands spel besteld ( rollercoaster 3) voor de pc, helemaal uit Duitsland moeten komen en wat blijkt? In de doos zat een andere cd en dat was simcity! Ik wil het terugsturen maar ik moet zelf de verzendkosten betalen terwijl ik de verkeerde cd krijg!!! Ik bestel NOOIT MEER bij Amazon.nl! En daarbij is geen mogelijkheid om met ze telefonisch in contact te komen!! WAARDELOOS bedrijf!!

25 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Amazon stał się gorszy niż chinskie…

Amazon stał się gorszy niż chinskie portale. Zamawiasz i masz loterie wysla czy nie. Nawet te z dłuższym terminem po pół roku się dowiadujesz że mogą anulować zamówienie lub masz czekać nie wiadomo ile. Kolejne dzisiaj anulowalem po półtora miesiąca czekania. Sądząc po ocenach spadł na psy Amazon. Czas wrócić do Chińczyków oni mają honor przynajmniej.

24 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sprzedają towar którego nie maja.

Dwie przesyłki w ciągu miesiąca którym nieustannie zmieniają date dostarczenia. Nie ma to jak kupić i nic nie dostać i tylko mówią, żeby samemu anulować jakby to była moja decyzja.

24 oktober 2025

Amazon oszuści

Zarejestrowałam się na stronie Amazon poeklm.cc co to jest za dziadostwo. wpłaciłam duże pieniądze i nie mogę ich odzyskać co ma zrobić. Proszę o pomoc.

21 oktober 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

You had one job...

Proces wybrania adresu do wysyłki i metody płatności to jakaś udręka.
4x musiałem podawać nr tel. - za każdym razem jak coś zminiłem, adres, formę wysyłki, formę zapłaty.
Amazon z du*y zmienia domyślnyu adres, adresata, formę zapłaty i wysyłki. Ustawiłem domyślne, robię zamówienie - zupełnie co innego wybrane, wchodzę w opcje - wszystkie domyślne ustawienia zmienione.

Totalny bajzel.

14 oktober 2025

Amazon Totalitarny despota

Amazon to jest stan umysłu !!! Zamówiłem część do ekspresu do kawy i ta część przyszła uszkodzona, opakowanie uszkodzone, 3 dni po terminie . Napisałem im negatywną recenzję ale momentalnie odpisali że moja recenzja zawiera masę niedozwolonych informacji i jej nie opublikują. Sprawdziłem ich regulamin i cytuję „ Nie wolno oceniać sprzedawców, ich obsługi klientów , wysyłki i opakowania , stanu produktu i uszkodzeń . To jak cała społeczność ma się dowiedzieć że Amazon pakuje 20mm plastikową część w 2mm kopertę ? Dno, 5 metrów mułu i wodorosty cały ten Amazon . Nr zamówienia 306-3235439-2861147.

4 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nigdy więcej nie kupię na Amazon

Jestem bardzo rozczarowana. Etykieta zwrotna, którą otrzymałam, była nieważna i nie można było z niej skorzystać w punktach GLS, przez co musiałam odesłać paczkę na własny koszt. Towar został przeze mnie zwrócony w całości, w nienaruszonym stanie, a mimo to sprzedawca stwierdził, że brakowało elementów i odmówił pełnego zwrotu pieniędzy za towar.
Amazon w ogóle mi nie pomógł i odrzucił moją prośbę o to, aby sprzedawca przedstawił potwierdzenie wagi przesyłki, żeby można było porównać wagę paczki pierwotnej i zwrotnej. Uważam, że to podejście jest całkowicie nieuczciwe wobec kupującego. Bardzo złe doświadczenie i nigdy więcej nie kupię na Amazon.
Dodam że chodzi nie o jakieś tam drobne pieniądze, nie dostałam zwrotu na 850 zł!

28 augusti 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.