Amazon.com, Inc. Omdömen 1 030

TrustScore 2 av 5

1,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waardeloos. Pakket door bezorger voor de deur gezet. Pakket is verdwenen en Amazon traineert eerst de boel met “onderzoek” en dreigt nu met het sluiten van t account omdat we ten onrechte het ge... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Voor de zoveelste keer komt Dragonfly een pakketje van Amazon veel te laat bezorgen. Op papier is er gestart met de bezorgronde maar er komt daarna dagen geen update in de track & trace. Ze staan uite... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het gaat om Amazon.nl in dit geval. Een artikel besteld maat XL en maat L ontvangen.Er bestaat geen klantenservice( 1 uur gezocht) Als dan iets wil retourneren, kun je een Chinees etiket krijgen en... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eigenlijk nooit problemen met de levering en snelle oplossing als er een probleem ontstaat. Ik had laatst problemen met mijn ring systeem. Zonder problemen de hele set omgeruild en hoefde alleen defec... Se mer

Företagsinformation

1. Online-marknadsplats

Informationen kommer från olika externa källor

zoeken, winkelen en kopen op Amazon.nl

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

mijn bestelling via amazon (via DHL…

mijn bestelling via amazon (via DHL Ecommerce) is als onterechte "niet thuis" melding door DHL weer terug genomen en wordt morgen weer aangeboden, maar ik ben de komende week niet thuis dus wil t product annuleren. Amazon verwacht dat ik t pakketje eerst nog moet ontvangen en zelf nog moet wegbrengen naar weer een andere bezorger (post NL) Ik ga helemaal niks terugsturen, Amazon en DHL regelen het maat lekker zelf onderling, R0TBEDRIJVEN Amazon & DHL

22 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Laten Dragonfly hun bestellingen…

Laten Dragonfly hun bestellingen bezorgen.
Geen afhaaldepot, geen pakketkluis. Je kunt ook geen andere dag doorgeven, want je ontvangt pas bericht, als het al in de autovan de bezorger ligt.
Dus nooit meer Amazon.

10 mars 2026

Onbeschermd verzonden, product beschadigd

Ik had bij Amazon een legodoos besteld. Tot 2 keer toe ook ontvangen. Amazon vindt het kennelijk een goed idee om lego te verpakken in een slappe enveloppe. Je kan wel raden hoe de legodoos er uit zag. Daarom aangemeld voor een vervanging. Helaas werd die vervanging weer op dezelfde wijze verstuurd. Er wordt niets gedaan met feedback, aangezien ik dit bij het aanvragen van de vervanging had aangegeven. Ik had dit ook als recensie geplaatst bij Amazon zelf, maar die werd niet geplaatst, omdat het niet over het product,maar over de leverancier ging. Wij van wc-eend …..

13 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na jaren tevredenheid nu waardeloos.....

Ik ben jaren tevreden geweest met Amazon maar de laatste maanden werden de pakketten die niet in de brievenbus passen in de hal van de flat gegooid. Dit nadat Amazon is overgegaan met bezorging door Dragonfly. Dit bezorg bedrijf is een complete mislukking. Ik heb mijn Amazon Prime opgezegd.

16 mars 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snel, goedkoop en goede garantie (mits echt aangekocht bij Amazon)

Ik bestel vaak bij Amazon, over het algemeen is de verzending snel en accuraat en de producten zijn vaak goed geprijsd. Je kunt gratis retourneren, wat ik ideaal vind, mocht een product anders zijn dan verwacht (zeker bij non genuine producten is dit nog wel eens het geval). Ook qua garantie vind ik ze fijn. Mocht er iets zijn dan wordt het opgelost of kan het retour binnen garantie.

2 (grote) nadelen zijn:

1. je moet heel goed opletten bij henzelf te bestellen, via een reseller vind ik het een ramp. Al meermalen meegemaakt dat er dan bij garantie niemand thuisgeeft. Dit terwijl Amazon heel coulant is in geval van garantie
2. niet elke verzender is echt fijn, de laatste keren bij DHL was de doos volledig in de verdrukking gekomen. Gelukkig lijkt Amazon hier op te anticiperen en is de doos (veel) te groot ten opzicht van het product waardoor die niet beschadigd was. Bij Dragonfly is het helemaal een ramp, gebruik dat aub nooit weer....

4 mars 2026

Dragonfly = bye bye Amazon.nl

Dankzij bezorger Dragonfly zal ik vanaf heden geen gebruik meer maken van Amazon.nl. Ik dacht dat DHL slecht was, maar deze clowns maken het wel erg bont. De laatste drie bestellingen zouden door hun geleverd worden en bij alle drie ging er wat mis. Abdel, Mo en Younes kunnen beter een andere baan gaan zoeken, want zelfs pakketjes bezorgen blijkt te moeilijk voor ze. Het is sowieso bizar dat je bij Amazon nog steeds niet zelf een bezorgdienst kan kiezen, zoals bij andere webwinkels. Ik betaal liever wat meer verzendkosten zodat ik zelf de bezorgdienst kan selecteren, dan dat mijn pakketje wordt meegegeven aan schimmige bedrijven zoals Dragonfly. Doei Amazon!

14 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top website en goeie deals

Ik bestel al een tijdje spullen via Amazon en heb nooit problemen ervaren. Producten komen altijd en op tijd aan. Vooral sinds ze hun eigen medewerkers de pakketten laten bezorgen. Als je iets via bol.com besteld, kan je maar hopen dat het wel bij je aankomt.

13 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Amazon.nl doet zaken geen zaken met dragon fly

Amazon.nl doet zaken met dragon fly als bezorger, dit blijkt een waardeloze organisatie die pakketjes kwijt raakt, verkeerde pakketjes afleverd en telkens foto's maakt van pakjes bij voordeuren gedropt. Amazon stop met zaken doen met dragon fly!! Waardeloze organisatie die vrijwel niet telefonisch bereikbaar is en als je ze dan eindelijk aan de lijn hebt wordt je zeer onfatsoenlijk behandeld!!

12 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Terugbetaling na retournering gaat fout

Product besteld en betaald met creditcard. Geretourneerd. Vervolgens wordt het bedrag teruggestort op een Amazon tegoed. Hier geen toestemming voor gegeven. Ben nu 1,5 maand bezig om bedrag op creditcard teruggestort te krijgen. Klantenservice reageert traag/helemaal niet.

5 februari 2026

Slechte servuce

We hebbennin oktober 2025 2 shirts besteld via Amazone.nl
Charlie Kirk shirts.
Shirts zijn geleverd, maar heel ander materiaal dan was aangegeven.
Er stond bij katoen, maar was 100% polyester.
Sowieso allergisch voor !!
Na veel heen en weer berichten hebben we de beide shirts terug gestuurd, ook nog op eigen kosten.
Tot heden hebben we ons bedrag van de shirts nog steeds niet terug ontvangen !.
Schandalig !!!

18 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne webshop met enorm aanbod

Amazon is, naast Bol.com, mijn go-to web winkel voor van alles en nog wat. Het aanbod is groot en zeker als Prime klant, is de levering in bijna alle gevallen snel en goed. Als je veel besteld (gaat bij mij echt om meerdere bestellingen per maand), gaat er natuurlijk wel eens iets mis. Maar als dat gebeurd, vind ik de afhandeling daarvan ook echt goed. En in de gevallen waarin het fout is gegaan, lag het altijd aan een verkooppartner (vergeet niet dat Amazon zelf producten verkoopt, maar ook een marktplaats is voor andere aanbieders) of aan de bezorgdienst (slechte ervaringen met Dragonfly, bijvoorbeeld). Kortom, nooit echt slechte ervaringen gehad in alle jaren waarin ik misschien inmiddels wel honderden bestellingen heb geplaatst, van klein tot groot, van goedkoop tot duur. Gewoon een fijne webshop met een enorm aanbod!

25 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The only reliable delivery in NL

I have ordered hundreds of packages over the past six years and never had any problems; and when I did, the issue was always resolved very quickly. If you are not at home, the couriers always call you and ask what to do with the package. I'm truly frustrated by why people are complaining; this is the only reliable way to order things in the NL.

23 februari 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Abonnement liep door terwijl account vergrendeld was

Mijn Amazon-account is langere tijd vergrendeld geweest wegens “ongebruikelijke activiteiten”. In die periode had ik geen toegang tot mijn Prime-abonnement en kon ik het ook niet opzeggen, terwijl er wel maandelijks kosten werden geïncasseerd.
Na telefonisch contact is het abonnement inmiddels stopgezet en is één maand terugbetaald. Omdat ik gedurende langere tijd geen toegang had tot de dienst, lijkt mij dit geen volledige oplossing.
Ik hoop dat iemand van Amazon Customer Relations dit nog eens kan bekijken zodat het netjes kan worden afgehandeld.

18 februari 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Over het algemeen goeie ervaringen

Over het algemeen goeie ervaringen. Soms met derde verkopers gaat het wat stroever.
Sinds kort verzend Amazon met Dragonfly (ja, hoe verzin je zo'n naam) maar daar kunnen ze beter gelijk mee ophouden weer. Zal wel goedkopere verzendkosten zijn maar dat is aan de kwaliteit ook duidelijk te merken (zie dragonfly review)

12 februari 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Keuze van Amazon bezorgdienst is zwaar ondermaats

Uw mening telt ... enkel voor het #product, maar niet voor de #bezorging.
En met die bezorging gaat het veel te vaak mis. DHL was al geen pretje, maar DragonFly maakt het nog veel bonter.
Gebeld met klantendienst. "We weten er van" ... maar zijn machteloos om er iets aan te doen.
Op reddit geeft iemand aan dat er een #vinkje bestaat om op account niveau bepaalde vervoerders uit te sluiten. Klantendienst zegt tegen mij dat zo'n vinkje niet bestaat en dat het 'systeem zelf bepaalt wat de beste en snelste vervoerder is voor jouw afleveradres'.
Ik neem aan dat Amazon.nl daar de 'voor hun goedkoopste' mee bedoelt.
Heb mijn bestelling laten annuleren en ben elders gaan shoppen.

13 februari 2026

Schandalige afhandeling garantieclaim door Amazon: Wetgeving wordt genegeerd

Al bijna twee maanden (sinds 15-12-2025) word ik door Amazon van het kastje naar de muur gestuurd wat betreft een defecte LG OLED TV (Order #171-3613740-3625950). Hoewel er sprake is van duidelijke non-conformiteit (zware burn-in), weigert Amazon elke vorm van compensatie.
Ik heb alle bewijzen aangeleverd, inclusief een officieel casenummer van LG (CNU251222188417). Amazon eist echter een specifiek PDF-document voor de reparatiekosten. Omdat LG dit document pas opstelt na betaling van onderzoekskosten voor een reparatie die duurder is dan de dagwaarde van de TV, weigert Amazon de claim.
Zelfs het zogenaamde "Senior Management" verschuilt zich achter systeemregels en negeert de Nederlandse wetgeving. De "A-tot-Z garantie" stelt in de praktijk niets voor als het erop aankomt. Een zeer onbetrouwbare partij voor elektronica-aankopen.

9 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

AMZ is nog slechter als eerder. He diep kunnen ze zinken

Ik wou een kabel hebben en amz zeiden dat het de volgende dag bezorgt zou worden. Zoals gewoonlijk beloven ze veel maar doen ze zeer weinig. Dde kabel kwam dus niet. Knden het niet bezorgen m een of andere reden. Ik ben altijd thuis dus dat kan niet zo zijn. Ik ben invalide vandaar dat ik het bij amz bestel m te laten bezorgen. Gelijk toen ik dat bericht hoorde bestelde ik een andere. Deze kabel werd ok niet geleverd. Dus nu een 3de kabel besteld. Ben benieuwd. Ik ga net zolang bestellen totdat ze het zat zijn.

11 februari 2026

Bestel hier niets

Bestel hier niets! Als je product niet geleverd is, kwijt is, kun je het meteen zelf uitzoeken. Niet word geregeld. Zoek maar contact met de verkoper. Dit is derderangs service die je bij zelfs de slechtste b kwaliteit webwinkel niet hebt. Bij Amazon kopen is een soort gokken met je geld. Afwachten of je iets ontvangt. Nooit meer zal ik hier iets kopen. Bol is zoveel beter en betrouwbaarder, een echte winkel ervaring. Maar het was te verwachten van een Amerikaans bedrijf. Bij eerdere bestellingen ontbraken ook verzend updates/meldingen, nooit emails ontvangen. Staan ze opeens voor je deur als je niet thuis bent. Blijf weg van deze piraten, het woord bedrijf onwaardig.

3 februari 2026
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.