Alles verliep van A t/m. Z snel, duidelijk en fantastisch. Een enorm groots magazijn- en opslagunit van Alvero vol met kantoormeubilair om heel Kantoor-Nederland te kunnen voorzien, waarvoor mijn com... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik heb een in hoogte verstelbaar bureau en een bureaustoel gehuurd i.v.m. het 'opeens' verplicht thuis moeten werken sinds afgelopen maart '20 n.a.v. Corona. Ik had dus snel iets nodig! Alvero heeft... Se mer
Everything arrived on time and the delivery guys were super kind and helpful. The desks and the chairs were exactly as advertised and we were very pleased with them! The only note I would give is that... Se mer
Prima meedenkend, samen zijn we er vrij gemakkelijk uitgekomen. Levering op tijd. Enig klein minpuntje was 1 sleuteltje per locker ( voor scholieren.....) maar dat hebben we zelf al opgelost.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Alvero is al 35 jaar dè specialist in het tijdelijk verhuren van kantoormeubilair.
Kontaktuppgifter
Mechanisatieweg 8, 4906 AE, Oosterhout, Nederländerna
- +31 162 447 337
- info@alvero.nl
- alvero.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Prettige samenwerking
Prettige samenwerking. Zeker in deze tijd van Corona. Huurtijd kon gewoon geregeld worden.
Soepele levering
De bezorging was prima en verliep soepel. Alleen heb ik geen melding een half uur van te voren gekregen wat het tijdstip van levering zal zijn, zoals vermeld werd in de berichtgeving de dag ervoor. Dat was wel prettig geweest.
Top service bij het leveren
Helemaal tevreden!
Prima meedenkend
meer opties en communicatie gewenst
Onlangs is een bureau omgeruild. Het staat hier op zolder en hoewel ik begrijp dat bepaalde regels maken dat de chaffeurs niet verder mogen dan de voordeur is het best ingewikkeld om een zwaar groot bureau naar beneden te krijgen. En dus ook weer een naar boven. Die bleek nog groter en zwaarder en moest uit elkaar gehaald worden. Het zou handiger zijn om die optie te krijgen dat ie in onderdelen wordt geleverd.
Daarnaast kwam de chaffeeur alleen, zonder karretje en werd ik geacht hem te helpen tillen. Ik wil best helpen, maar vanwege lichamelijke klachten kan dat eigenlijk beter niet. Ook dit was dus handig geweest om vantevoren te weten. Bovendien bleek hij toch wel een hondje te hebben toen ik aangaf dat het zwaar was.
Het beloofde sms bericht een half uur voor aankomst heb ik ook nooit gehad.
Top samenwerking
Top samenwerking, flexibel en meedenkend team! Helpende handen en creatief mee denkend. Absoluut een aanrader
Netjes en op tijd
Levering was netjes en op de afgesproken tijd. Zoals vooraf gecommuniceerd werd er maar tot over de drempel geleverd ivm covid en 1,5 mtr afstand. Wel raar dat zo’n chauffeur dan alleen op pad gestuurd wordt. Zo’n bureau is alleen niet te tillen en dus moest ik helpen. Geen probleem, maar het niet verder dan de drempel leveren ivm covid is dan ook onzin. Want op 1,5 meter samen een bureau tillen lukt niet.
Hele fijne kantoor artiekelen
Hele fijne kantoor artiekelen. Ik miste alleen een beetje communicatie. Ik heb lang moeten wachten voor een bevestiging en een eventuele leverdatum. Ik heb ook nog een tijdje lopen zoeken naar de knopjes op het bureau, want die zaten verstopt en er was verder niks verteld. Maar verder ben ik heel erg tevreden
Fijne meubels en goede levering
Fijne meubels en goede levering, Ze hebben de bureau helemaal naar binnen gebracht wat erg fijn was. Ook goede communicatie met appjes om te laten weten wanneer je ze kan verwachten
Super service en snel geregeld
Prima service
Bureau werd niet gedemonteerd geleverd…
Bureau werd niet gedemonteerd geleverd terwijl het wel afgesproken was. Het bureau pastte niet door het trappengat dus zelf alles uit elkaar en later in elkaar moeten monteren wat erg veel tijd en moeite kostte. Ook is er geen gebruikzaamwijzing geleverd voor het elektronische gedeelte. Er zou een smsje worden verstuurd een half uur voor de levering maar die heb ik niet ontvangen. Wel heb ik een positieve ervaring gehad met de medewerkers via de mail, zij waren erg vriendelijk.
Tevreden met bestelling
Snelle en duidelijke communicatie over de te leveren producten. Aflevering keurig op tijd en vriendelijk.
Afspraken worden correct nagekomen.
Snelle reactie en levertijden.
Echt aan te bevelen voor aanschaf van kantoormeubelen
Prettige en snelle communicatie. Flexibele opstelling en een snelle levering. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Kortom: aan te bevelen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.