Super nemt at begå sig på hjemmesiden ift køb, levering m.m. Ift. levering havde jeg taget fri da jeg skulle tage i mod. Uden information kan fragtmændene ikke som bestilt men dagen efter, uden be... Se mer
Det här tycker kunderna
Vi købte et gitter til at montere på vægen på vores altan, samt nogle kasser der kan sættes på gitteret. Alt er i rigtig fin kvalitet. De er flinke til at svare hurtigt hvis man sender dem en mail.
Fin butik på Frederiksberg og stort udvalg på hjemmesiden. Vi bestilte et altansejl efter mål. Det blev væk under transporten fra Polen. Da vi henvendte os, eftersøgte Altanbutikken hos transportfirm... Se mer
Der har været en udfordring med kvalitet på et køb. (Har købt flere ting, så har ikke generele kvalitetsproblmer) Skrev til altanbutikken, og uden tøven kom de og byttede min havestol. Virkelig g... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Altanbutikken er en lille familieejet virksomhed på en mission for at give alle mennesker adgang til et æstetisk og rekreativt frirum udenfor hjemmets fire vægge. Vi tror på, at udeliv og livskvalitet går hånd i hånd – uanset om det foregår i eller udenfor byen. Siden vi - mor, far og datter - i 2012 startede Altanbutikken, har vi derfor specialiseret os i design og salg af kvalitetsmøbler, accessories og innovative løsninger til altaner og små uderum. Med vores eget mærke - Balcony Living - tager vi udgangspunkt i æstetikken og materialiteten i klassisk dansk design, blandet med den holdbarhed og funktionalitet, der kræves af møbler med et langt liv under åben himmel. Ved altid at være i øjenhøjde med vores fantastiske kunder har vi - i fællesskab - formået at gøre Altanbutikken til Danmarks førende univers indenfor altan- og udeliv - og missionen er kun lige begyndt. Vi glæder os til at byde dig udenfor! Kærligst, Mie, Hans & Trine /// Ang. invitationer til at anmelde via Trustpilot: Trustpilot anfører at vi benytter os af invitation til anmeldelse der ikke er understøttet af Trustpilot. Det er korrekt. Vi spørger, helt automatisk via mail, alle vores kunder om de vil bedømme deres køb. Trustpilot tilbyder en understøttet løsning hvor kun 50 kunder om måneden kan blive inviteret til at bedømme deres køb. Det mener vi ikke giver et retvisende billede, så vi giver i stedet alle vores kunder den samme mulighed. Det er mest fair.
Kontaktuppgifter
Godthåbsvej 11, 2000, Frederiksberg, Danmark
- kundeservice@altanbutikken.dk
- altanbutikken.dk
Har besvarat 57 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Returnerede vare- penge stadig manglene
Returnerede vare, har endnu ikke fået pengene tilbage efter 3 uger. Derudover vare varen af utrolig ringe kvalitet.
Super nemt at begå sig på hjemmesiden…
Super nemt at begå sig på hjemmesiden ift køb, levering m.m.
Ift. levering havde jeg taget fri da jeg skulle tage i mod.
Uden information kan fragtmændene ikke som bestilt men dagen efter, uden bemærkninger..
Jeg jubler ikke over service og meget ærgerligt at tage en unødvendig dag fri fra arbejde..
Virkelig nem hjemmeside og hurtig…
Virkelig nem hjemmeside og hurtig levering
Godt udvalg og hurtig levering
Alt er i rigtig fin kvalitet.
De er flinke til at svare hurtigt hvis man sender dem en mail.
Ikke en positiv oplevelse
Jeg kørte selv til butikken på Frederiksberg for at købe et målebånd til altansejl. Det var ikke ligefrem en positiv oplevelse: den lange version af målebåndet, som jeg skulle bruge, var udsolgt og ekspedienten blevnoget syrlig, da jeg ikke med det samme var forelsket i idéen om at bruge det kortere målebånd og så bare flytte det under opmålingen. Efter hjemkomst hvor jeg skal måle op, kan jeg så se på hjemmesiden, at man normalt får en skriftlig instruks om opmålingen med og også strips til at sætte målebåndet fast. Jeg fik ikke nogen af delene, da jeg var i butikken. Så alt i alt en oplevelse af en syrlig ekspedient og en betjening, hvor jeg kun har modtaget det halve af, hvad jeg skulle have haft. Det er ikke ligefrem sådan et sted, man har lyst til at bestille altansejl.
Fra start til slut virkelig god…
Fra start til slut virkelig god information og vejledning og da så parasollen viste sigt være for tung for en ældre dame at slå op, måtte vi desværre sende parasollen retur og straks hele beløbet refunderet med det samme.
God service uden de mindste problemer
Lækre møbler og rigtig fin service
Lækre møbler og rigtig fin service, da der desværre var kommet små skader under transporten. Varmeste anbefalinger.
Meget flotte ting jeg har modtaget fra…
Meget flotte ting jeg har modtaget fra jer. Og dejlig hurtigt levering.
Lang leveringstid og ødelagt bænk.
Lang leveringstid. Bestilte et sæt til altanen som skulle ankomme imellem 11-20 april. Følger selv op flere gange for at finde ud af hvornår det kommer. D. 28 er det så meningen det skal blive leveret. Man skal blive hjemme imellem 8-16 for at kunne modtage det. Sætter hele dagen af til det, og ender med selv at skulle ringe til fragtfirmaet 3 gange, for at finde ud af at det ikke kommer alligevel. Modtager det i går, men benene på bænken er helt skæve og ødelagte.
Virkelig DÅRLIG service
Virkelig DÅRLIG service. Bor i nærheden. Tjekker på hjemmesiden at den parasol jeg vil købe er i butik. Der er 4 styk. Kører håbefuld afsted. Ankommer og får at vide at varer først leveres på dagen og de har ikke nogen på lager. Spørger om de vil lægge en til side til i morgen får jeg er klart NEJ. Man ønsker åbenbart ikke at lave god kundeservice og ej heller sikre et salg!!!
God købsoplevelse
Produktet svarer til beskrivelsen.
Hurtig levering.
Oplevelsen med at handle var som det…
Oplevelsen med at handle var som det skal være. Nem og hurtigt
For dårligt
Jeg har ventet i snart 14 dage på at altanbutikken afsender prøven til mit altansejl. Efter at have oplevet så lange ventetider på blot en altansejl-prøve, tror jeg ikke jeg har tænkt mig at bestille mit sejl hos altanbutikken. Jeg stoler simpelhen ikke på at bestille hos dem når deres leveringstider er så ringe.
Hurtig levering af parasol og beslag
Hurtig levering af parasol og beslag. Begge dele af bedste kvalitet.
Vi har ikke fået vores vare - pas på
Vi har endnu ikke fået leveret det altansejl vi bestilte d. 14/3-26. Der stod at altanbutikken havde en leveringstid på 14 hverdage. Netop derfor valgte vi altanbutikken. I dag, d. 26/4-26, halvanden måned senere, har vi endnu ikke modtaget noget altansejl. Vi har kontakte kundeservice flere gange og hver gang er besked blot: tak for din henvendelse, jeres altansejl er på vej. Vi synes det er for dårligt, at altanbutikken ikke overholder den leveringstid de lover og ligeledes en dårlig kundeservice. Nu må vi se, om vi nogensinde modtager det altansejl.
Har i hørt om det der kundeservice?
Een ting er, at de ikke lever op til deres egen tidramme på 15 hverdage for at levere - jeg afventer her på 24 dagen, stadig at modtage min bestilling.
En anden ting er at de INGEN kundeservice leverer. Jeg har 2 gange henvendt mig for at få relevant info om levering, og får ingen respons.
Jeg lever med at ting kan blive forsinkede, det sker for alle. Men totalt fraværd af kundeservice, og et informationsniveau på minusgrader, er der ingen undskyldning for. Hvis der er travlt i denne periode - så ansæt nogle flere folk!
Det var let at vælge det produkt jeg…
Det var let at vælge det produkt jeg ønskede, det kom som aftalt. Det svarede til forventningerne, så en god oplevelse.
Reklamation klaret uden bøvl!!
Skrev til altanbutikken, og uden tøven kom de og byttede min havestol.
Virkelig god service uden mange spørgsmål. De fixede det bare..
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.