1. Butik med activewear-kläder
  2. Butik med träningskläder

At Alpha Gear, we don't compare ourselves with the ordinary; we lead the pack. We cater to the alpha individuals, setting the standard for the top percentile of fitness enthusiasts.

1,8

Dålig

TrustScore 2 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

I bought an Alpha Gear watch for myself…

I bought an Alpha Gear watch for myself and I totally love it. Have no complaints. HOWEVER, I then purchased a watch for my husband. I like a dumba$$, did not buy the warranty so that is on me. Alpha Gear prides their business as having rough, tough, unbreakable watches. I bought him a Bravo II. It has now broken where the band attaches to the watch. Their response. You didn't get the warranty there is nothing we can do. You think when you pay almost $200 for a watch they would replace it. Guess NOT.

5 februari 2026

Ik heb 3 broeken gekocht 66 euro…

Ik heb 3 broeken gekocht 66 euro betaalt 12 dagen geleden heb nog niks ontvangen ik kan zelf nog niet meer op de site van hun emails kan ik niet versturen ik will mijn geld terug maar dit zijn echt maffia praltijken mensen let op niet betalen want jullie zijn je geld kwijt

4 februari 2026

Prutsers

5 juli een bestelling geplaatst met een levertijd van 6 tot 12 werkdagen. We zijn nu inmiddels 26 oktober en nog niks ontvangen, op mail/messenger wordt niet gereageerd, lekker professioneel.

14 juli 2025

Oplichting!!!

Wij hebben ons ook laten vangen. 2 broeken besteld, betaald en nu wordt er in alle talen gezwegen. Email adres bestaat zelfs niet!!! Pure oplichting

2 oktober 2025

Water zonder luchtje

Heb alpageur gekocht. Waar ik al lang op moest wachten.
Een flesje water was beter geweest.
Ruikt nergens naar.
Voel mij voor €60,- belazerd!
Bij Temu kost dit water € 30,-
Trap er dus niet in.

19 augusti 2025

Oplichters!

Bestelling geplaatst en na ruim een maand niks ontvangen! Wordt ook niet gereageerd op e-mails OPLICHTING!

19 maj 2025

Opgelicht !!

Opgelicht !!!
Bestelling na een maand nog niet ontvangen en mails zijn onbestelbaar…
Geld kwijt dus …

6 maj 2025

OPLICHTING !!!!!!!!!!!!!!!!

Levering na 12 dagen vergeet het maar!!!! Ook wordt er op niks geantwoord en krijg je geen verdere uitleg over de zending!!!!!! 64 € de vuilbak in . OPLICHTING !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16 maj 2025

Not all functions work

Unfortunately the watch did not have the features advertised and after I emailed support for assistance (Because there's no direct phone number to call to speak to someone) it took them days to reach me and by then because a return must be done quickly, I sent it back, shame. I had high hopes for that watch.

15 februari 2025

Zeer tevreden

Zeer tevreden over de communicatie en kwaliteit van kleren.
Snelle en correcte levering van mijn bestelling.
Een echte aanrader!

4 september 2024

Oplichters

3 maanden geleden een product gekocht dat later niet leverbaar bleek te zijn. Inmiddels heb ik al maanden niks meer van ze gehoord en wordt er niet meer gereageerd op mijn mails. Heb uiteindelijk mijn geld teruggevraagd, maar ze zijn onbereikbaar. Zal mij benieuwen of ik mijn geld ooit terug ga zien. Zeer onbetrouwbaar bedrijf.

25 februari 2024

Hi,

Bedankt voor uw eerlijke feedback, onze excuses voor het ongemak. Wij helpen u graag verder. Kunt u uw bestelgegevens doorgeven of mailen naar info@alphagear-store.com?

Met vriendelijke groeten,
Team Alpha Gear

Ik heb de groene legging en sportbeha…

Ik heb de groene legging en sportbeha van de ribbed collection gekocht en ben er zeer tevreden mee. Het zit heel comfortabel tijdens het sporten. Echte aanrader!

3 juni 2023

Hi Justine!

Bedankt voor je review🥰

Mvg
Het Alpha Team

Top setje en top service

Zeer fijn fitness setje voor vrouwen in super leuke kleuren! Ik had een topje met lange mouwen en lange broek ze rekken super goed mee ook super leuk doordat er zakken in de legging zitten voor je gsm ofz. Voor derest een top service zeker de moeite waard!!

17 november 2022

Hi!