Fick skor som hade fabrikationsfel.. Fick efter mycket om och men en adress till Kina dit jag kunde returnera skorna.Anmälde detta till klarna och skickade in returkvittot och på så sätt pausade bet... Se mer

Beställde skor, små i storlek, dålig kvalitet. Retur till Kina vilket ej framgick i info om retur. Dyrt samt omständigt. skickade spårbart, men tydligen fastnat i tullen eller ngt annat ser det ut som... Se mer

Vilket vidrigt företag!!!! Jag beställde svenska tofflor??? Det var den största lögnen det var inte svenske tofflor utan från Kina!!!! Totalt fel storlek och för att skicka tillbaka dessa vidriga toff... Se mer

Blufföretag. Köpte två klänningar i juni i år. Till dags dato har jag varken fått varor eller pengar tillbaka. Alomaro säger sig ha återbetalat till min bank men kan inte verifiera. Eftersom jag betal... Se mer

1,2

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

VARNING - BEDRÄGERI

VARNING! BEDRÄGERI
Inte värda ens en stjärna, skulle vilja ge dem 💩.
Köpte "snygga ortopediska tofflor" som på bilden ser ut som en mockatoffel och ortopediska antyder en uppbyggd sula. Sydda i ett tunt TYG med en helt platt pappinnersula!! Priset var egentligen rimligt, nedsatta från 900 kr till 399... köpte en klänning också men efter vad jag sett genom plasten orkar jag inte ens packa upp den, lämnar vidare obruten till hjälporganisation. Retur verkar inte funka efter vad jag läst. Som tur r betalt genom Klarna så skall kontakta dem så att inget kortnummer lämnas ut. Borde läst Trustpilot innan jag beställde 😔

31 juli 2022

Dåligt

Dåligt. Två veckors leveranstid av illaluktande ”ortopediska skor”. Passar illa, ingen uppbyggd sula och skosulan urtunn.
Kan inte rekommenderas. LG

28 juli 2022

Varorna stämde inte med bild och text

De får eg inte ens en ☆ av mig utan en 💩. Skorna jag beställde stämmer dåligt m dem på bilden och är inte alls så ortopediska som utlovats. De är en ren skitprodukt enligt mig.

Deras returpolicy följer heller inte svensk konsumentlag. Enligt policyn kan varan returneras om "Varorna saknas, är skadade eller har tagits emot på fel sätt".

Jag gissar att detta är ett kinesiskt företag.

27 juli 2022

Skoköp - inte bra

Skoköp.
Trodde det var från Sverige det sändes, då Fb-sidan kom ut på svenska. Paketet kom från Malmö. Beställde ett nummer för stort eftersom de föreslog att man skulle göra så. Men inte ens 46 funkade för en som använder 45. Hade behövt 47. Men ska jag skicka tillbaka ska det skickas utomlands, med egen kostnad. Och jag betvivlar att jag får tillbaka pengarna. Skulle fått 80% av 499;. Bortkastat. Köp inget därifrån!!!

23 juli 2022

Never buy anything from Alomaro!

Jag beställde 2st tryck kranar som visade sig inte passa i vårt rörsystem. När jag påpekade att jag inte kan använda produkterna och ville returnera fick jag till svar att jag inte kunde returnera. När jag stod på mig blev svaret att jag skulle få 15% rabatt vid nästa köp. Vill aldrig mer köpa något mer från det här bolaget utan bad om en returadress. Fick en som var till Kina. Postade allt via postnord och skickade därefter försändelsebevis till Alomaro. Efter några veckor visade det sig att paketet fastnat hos tullen i Kina och på den vägen är det. Alomaro betalar inte tillbaka då de menar att de inte mottagit returen och jag kan inte påverka tullen i Kina. Jag har till 100% fullföljt mitt ansvar och returnerat produkterna till den av Alomaro angivna adressen. Alomaros kundvård är inte ens värd en överkryssad stjärna. Never buy anything from Alomaro!

19 juli 2022

Skorna luktade olja och fisk

Det var det värsta som jag har varit med om, skorna luktade olja och fisk. Ska jag returnera dom så får man själv stå för frakten och de betalar tillbaka 80 % av varans kostnad. Inte nog med detta, de vill att man skickar tillbaka till Kina
Passa er för denna lurendrejerifirma

It was the worst thing I have experienced, the shoes smelled of oil and fish. Should I return them, you have to pay for the shipping yourself and they pay back 80% of the cost of the item. Not only that, they want you sent back to China
Watch out for this scam company

14 juli 2022

Beställde en klänning 15/5.

Beställde en klänning 15/5.
De skrev att varan var på väg sedan ursäktade de sig för fördröjning efter påstötning av mig.
Efter flera förfrågningar säger de att betalningen inte gått igenom fast jag skickat bevis för att betalningen är genomförd .
Det blir ingen klänning och inga pengar tillbaka efter två månaders konversation.
ARN tar inte ärenden under 500 kr så de lägger priserna under det. Handla inte från detta företag.

13 juli 2022

Vilseledande returpolicy

Trots löfte på hemsidan om retur så gäller inte det. Har haft mailkontakt men de är inte intresserade av att ta varan i retur. Det de erbjuder är istället 20% på nästa order. Så irriterad på att jag handlade från dem, trodde det var säkert då de var knutna till Klarna.

11 juli 2022

Bluff

Bluff! De beställda varorna kom aldrig och när jag pausade betalningen hos Klarna, dagen innan förfallodatum och kontaktade Alomaro fick jag info om att ordern inte hade gått genom deras system, trots tidigare bekräftelse.

7 juli 2022

Bedrägeri som vanligt.

Som vanligt! Bara bedrägeri, köp aldrig något på Facebookannonser, verkar vara världens enklaste att sälja en massa för att sedan försvinna med pengarna och slippa leverera något.

16 juni 2022

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis