Ingen inbjudningshistorik registrerad
Fick skor som hade fabrikationsfel.
Fick skor som hade fabrikationsfel.. Fick efter mycket om och men en adress till Kina dit jag kunde returnera skorna.Anmälde detta till klarna och skickade in returkvittot och på så sätt pausade betalningen. Nu helt plötsligt kräver klarna mig på 399kr pga att de inte godkänner returen.. trots att jag gjort som dom sagt
.väldigt mycket pengar för ingenting returen gick på 249kr
ZSkitförbannad
Blufföretag
Blufföretag. Köpte två klänningar i juni i år. Till dags dato har jag varken fått varor eller pengar tillbaka. Alomaro säger sig ha återbetalat till min bank men kan inte verifiera. Eftersom jag betalat via Amex har de inga kontouppgifter. Ingen återbetalning har skett till Amex. Varning!!
Beställde skor
Beställde skor, små i storlek, dålig kvalitet. Retur till Kina vilket ej framgick i info om retur. Dyrt samt omständigt. skickade spårbart, men tydligen fastnat i tullen eller ngt annat ser det ut som. Inte ALOMAROS problem, men mitt,10302022 som jag ej kan påverka. Företaget vill dessutom dra av 20 % av totalbeloppet vid retur. Man känner sig definitivt lurad som kund, företaget verkar inte riktigt seriöst och kundvänliga. Tungjobbat för kund som hamnar i kläm.
Vilket vidrigt företag!!!
Vilket vidrigt företag!!!! Jag beställde svenska tofflor??? Det var den största lögnen det var inte svenske tofflor utan från Kina!!!! Totalt fel storlek och för att skicka tillbaka dessa vidriga tofflor skulle det kosta lika mycket som jag redan betalt för dessa fruktansvärda tofflor!!!! Varning Varning beställ inte från detta företag!!
Riktigt bluff !
Riktigt bluff !! Köp inte ! Synd att man inte kan sätta lägre . Min mamma har beställt skor här ifrån för 3 månader sen och aldrig fått . Dom frågade först om dom kunde skicka en storlek större när hon inte hade fått dom och pengarna kommer inte tillbaka . Nästan så man skulle polis anmäla men de går väl förmodligen inte!!
Oseriöst företag!
Jag vill absolut varna för detta företag! Varan motsvarade absolut inte det som utlovades. Tofflorna skulle vara svensktillverkade i skinn. Efter 3 veckor levererades ett par tofflor i plast i en plastpåse. Storleken motsvarade inte svenska storlekar heller.
Retur skickades enligt dem till fel adress. Det slutade med att jag fick betala både retur och tofflorna. Lurendrejare!!
Läs villkoren innan ni handlar vilket…
Läs villkoren innan ni handlar vilket inte jag gjorde hur dum är man! Handla inte om ni inte är 100% säker på att ni kan använda varan.
Kan inte säga att jag tycker Alomaros…
Kan inte säga att jag tycker Alomaros är speciellt tillmötesgående vid en retur. Är det fel eller något annat som inte stämmer med varan. Och man vill skicka tillbaka då får man stå för kostnaden själv. Sen dessutom får man betala en avgift för att de tar tillbaka varan. Nej verkligen inte ett oseriöst företag. Handla inte här.
Bluff företag
Instämmer med alla andra. Handla aldrig hos detta bluff företag. Inte fått en beställd vara och de duckar mina mail och återkopplar inte. Önskar jag kollade här innan jag beställde...
SKRÄP!!
SKRÄP!!
Handla aldrig från detta bolag!!
På hemsida står det att dom finns i Stockholm, luras inte av det!!! Returer ska gå till en privat person i Kina!!!
Du får betala det och det kostar mö!!!
HANDLA ALDRIG HOS ALOMARO!!!!!
Skräp rent ut sagt
Skräp rent ut sagt. Hade beställt två par, fick ett utan ens returkvitto. Vill skicka tillbaka men det går ej. Måste dessutom betala för ett par jag aldrig fick. Klarna samarbetar med detta blufföretag.
Handla inget där!!!
Handla aldrig
Aldrig mer detta företag. Tyvärr, samarbetar Klarna med dessa. Utpressningsföretag som vägrar ta emot returer. Att man var idiot och antagit att Klarna skulle vara lite bättre säkerhet för affären...
VARNING...
VARNING...
Köpte så kallade ortopediska skor....rena rama skräpet.
Dålig kommunikation med fötetaget...troligen via hoogle translate och gärdiga svar
Skorna skulle skickas tillbaka till Kina på min bekostnad trots att de skrivit att de har verksamheten i Sverige.
Det blir soporna för skorna och en väldigt dyrköpt läxa av att inte kolla av bolaget innan. Köp inget från detta lurendrejeriföretag!
/Anette
Fel klänning …
Beställde en klänning som sen inte var i närheten av vad jag beställt. Helt omöjligt att reklamera. Fruktansvärt dåligt bemötande. Håller fortfarande på och bråkar med dem😡
VARNING VARNING VARNING!!!
VARNING VARNING VARNING!!!
Falsk varudeklaration!
De säljer rena rama skräpet, inte värt nånting!
Omöjliga att ha med att göra!
Bedrövligt bemötande!
Skurkar
Riktiga skojare
Bannar mig själv att jag inte kollat upp företaget innan köp.
Beställde ett par( ortopediska skor ) för 499 kr,
vilket skämt, en platt pappers sula med en omvirad tygtrasa.
Leveransen kom från Malmö, men att returnera är värre, då ska det tydligen till Kina , märkligt.
Vad ni än gör, HANDLA INGENTING FRÅN DOM
Marknadsför sina produkter på en…
Marknadsför sina produkter på en service som heter Svenska Produkter. Har även sett att de marknadsför dem på en annan sajt som ”Made in USA”. Sanningen är att de är gjorda i Kina. De accepterar inga byten (om fel storlek t ex) och skall du returnera får du betala en dyr frakt till Kina och får bara en bråkdel av det du betalat tillbaka.
Jag har varit i kontakt med Klarna som är kund hos dem och påtalat detta men de stöder fullt ut detta bolags affärsmetoder så nu har jag lärt mig att inte längre lita på Klarna och kommer i fortsättningen inte längre att använda deras tjänster.
Köpte "ortopediska tofflor"
Köpte "ortopediska tofflor"
Helt bedrövligt värdelösa, köp ej av detta företag.
säljer skräp...!! :-)
Jan
VARNING för detta blufföretag!
VARNING! Beställde ”ortopediska” skor. Kan bara hålla med föregående talare och instämma i deras klagomål. Produkterna som säljs är INTE som beskrivet, företaget är INTE baserat i Sverige (de är baserade i Nederländerna) och de gör sig skyldiga till vilseledande marknadsföring och bryter mot EU:s konsumentköplag. Klarna var behjälpliga och jag behövde inte betala något i slutändan. Köp ej från dessa lurendrejare, de är med största sannolikhet kriminella bedragare.
Hemsk kundupplevelse
Hemsk kundupplevelse, lång leveranstid och infon som står om produkterna stämmer inte alls.
Beställde ett par skor som skulle vara mjuka och bra för fötterna. De var stenhårda och luktade så starkt att du fick ont i huvudet. Meddelade dem detta pch får endast tillbaka 80% av det jag betalde och får själv betala frakten för att skicka tillbaka det. Otroligt dåligt företag