Köpte en Laddningsbar Kattfontän med Sensor Refopet InnovaGoods. Behövde inte vänta särskilt många dagar att få den, men förpackningen (innanför paketkartongen) var trasig och det fanns tecken på att... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Med över 40000 produkter i lager från över 1300 ledande varumärken är vi säkra på att vi har något som är just för dig. Allectra.se Är Webbutiken som har allt. Vi har ett stort sortiment av innovativa produkter och praktiska prylar. Allectra startade sin verksamhet våren 2016 med målet att driva onlinehandel mot konsumenter och företag där vi kan erbjuder ett brett urval av innovativa och praktiska produkter som man inte finner i fysiska butiker till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Utöver det har vi ett enormt sortiment där vi erbjuder allt från Hem och Trädgård, Datorer och Elektronik, Kök och Gourmet, Hälsa och Skönhet, Parfym och Kosmetika, Mode och Accessoarer, Leksaker och Dräkter, Sport och Hobby. Med över 300000 produkter i lager från över 1300 ledande varumärken är vi säkra på att vi har något som är just för dig. Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment, hög kvalitet och bästa tänkbara service.
Box 28, 28903, Broby, Sverige
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Dålig service! Kontakt med företaget per tel som hänvisar till mail kontakt! Skickat två mail, ej fått något svar och en vecka har gått! Kontaktar företaget igen per tel och få svar att dem svarar på mail en när dem kan!
Företaget som levererar produkten fungerade bra så när som uthämtning en på utlämningsstället. Ett mycket bättre och enklare system är det som Instabox använder.
Plus för att Kundservice var trevlig och hjälpsam. Leverans i tid. Minus då reklamation pga bristfällig och felaktig information på hemsidan blev en ånger istället (200kr transport som jag som köpare får stå för)
Bedrövlig leverantör, tar ju inget ansvar alls.
Jag har betalat för en produkt som jag aldrig fick.
Jag kommer att lägga ut detta i hela min kontaktlista på sociala medier, lycka till i framtiden med att få nya kunder.
Passade inte riktigt mitt badkar, lite för brett. Lev.tiden lite väl lång!
Tillmötesgående om det fattas något, kan varmt rekomedera.
Jag har fortfarande inte fått varan som jag beställde, svårt att vara nöjd då….
Inget besked om leverans
Föreslagen hämtades var stora Essingen en liten Stockholm, 500 meter luftningen men 6 km med bil ?
Efter hemkomst från landet efter 7 dagar fanns paketet utanför min dörr.

Svar från Allectra Computer AB
Jag har inte fått varan jag beställde. Ingen information om den är skickad eller var den är.
När det hade gått 8 dagar efter beställning skickade jag ett mail. Då fick jag svar att den ska komma på onsdag. Ingen annan information har jag fått. Kanske jag får den imorgon.

Svar från Allectra Computer AB
Då paketet ej aviserades till mig av fraktbolaget så skrev jag till er och hjälpen var snabb och jag kunde hämta ut min vara.

Svar från Allectra Computer AB
Se till att produkten har mottagits innan ni skickar frågor om hur nöjd man är!
Har ingen aning om var mitt paket är eller när och om den anländer. Går inte ens att spåra...