Allectra Computer AB Omdömen 200

TrustScore 2.5 av 5

2,7

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

De flesta recensenterna var missnöjda med sin totala upplevelse. Många kunder upplever att leveranstiderna är orimligt långa och att informationen kring leveransen är bristfällig eller obefintlig. Det rapporteras ofta om uteblivna SMS-aviseringar och svårigheter att spåra beställningar. Vissa har fått vänta i flera veckor, eller till och med månader, på sina varor, och en del har fått avbryta sina ordrar på grund av detta. En minoritet av kunderna var dock nöjda med priserna, som de fann konkurrenskraftiga. Vissa upplevde även att produkterna hade bra kvalitet och levde upp till förväntningarna, trots att en del varor anlände skadade eller med tecken på slitage. En del kunder fick också snabb leverans och var nöjda med den övergripande köpupplevelsen.

Ämnen som oftast nämns

Delivery service

Recensenter belyser tvetydiga aspekter av leveransservicen. Vissa kunder upplevde snabb och exakt leverans... Se mer

Product

Recensenter nämner tvetydig feedback om produkten. Många kunder är nöjda med kvaliteten, att produkterna... Se mer

Order

Kunder delar tvetydiga åsikter om order. Många rapporterar långa leveranstider, med vissa som väntat upp till... Se mer

Price

Människor rapporterar positiva upplevelser med priset. Konsumenter uppskattar de konkurrenskraftiga priserna... Se mer

Quality

Konsumenter har blandade åsikter om produktkvaliteten. Många kunder uttrycker tillfredsställelse och nämner... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Köpte en Laddningsbar Kattfontän med Sensor Refopet InnovaGoods. Behövde inte vänta särskilt många dagar att få den, men förpackningen (innanför paketkartongen) var trasig och det fanns tecken på att... Se mer

Svarar inte på meddelande till dem. Med sekunders mellanrum orderbekräftelse samt meddelande om att försändelsen är packad och transporten påbörjad. Och att det därför inte går att göra några änd... Se mer

1. Nr. 132 av de 134 bästa företagen i E-handel
  2. Nr. 12 av de 13 bästa företagen i Vitvaror och hushållsapparater
  3. Nr. 11 av de 11 bästa företagen i Batterier
  4. Nr. 16 av de 16 bästa företagen i Datorbutik
  5. Nr. 12 av de 12 bästa företagen i Elektronikbutik
  6. Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Butik med tvättmaskiner och torktumlare

Med över 40000 produkter i lager från över 1300 ledande varumärken är vi säkra på att vi har något som är just för dig. Allectra.se Är Webbutiken som har allt. Vi har ett stort sortiment av innovativa produkter och praktiska prylar. Allectra startade sin verksamhet våren 2016 med målet att driva onlinehandel mot konsumenter och företag där vi kan erbjuder ett brett urval av innovativa och praktiska produkter som man inte finner i fysiska butiker till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Utöver det har vi ett enormt sortiment där vi erbjuder allt från Hem och Trädgård, Datorer och Elektronik, Kök och Gourmet, Hälsa och Skönhet, Parfym och Kosmetika, Mode och Accessoarer, Leksaker och Dräkter, Sport och Hobby. Med över 300000 produkter i lager från över 1300 ledande varumärken är vi säkra på att vi har något som är just för dig. Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment, hög kvalitet och bästa tänkbara service.

2,7

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Har besvarat 55 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Dålig service

Dålig service! Kontakt med företaget per tel som hänvisar till mail kontakt! Skickat två mail, ej fått något svar och en vecka har gått! Kontaktar företaget igen per tel och få svar att dem svarar på mail en när dem kan!

11 juli 2024

Bristfällig/felaktig info på hemsida

Plus för att Kundservice var trevlig och hjälpsam. Leverans i tid. Minus då reklamation pga bristfällig och felaktig information på hemsidan blev en ånger istället (200kr transport som jag som köpare får stå för)

24 juni 2024

Bedrövlig leverantör

Bedrövlig leverantör, tar ju inget ansvar alls.
Jag har betalat för en produkt som jag aldrig fick.
Jag kommer att lägga ut detta i hela min kontaktlista på sociala medier, lycka till i framtiden med att få nya kunder.

26 februari 2024

Inget besked om leverans

Inget besked om leverans
Föreslagen hämtades var stora Essingen en liten Stockholm, 500 meter luftningen men 6 km med bil ?
Efter hemkomst från landet efter 7 dagar fanns paketet utanför min dörr.

2 april 2024

Svar från Allectra Computer AB

Hej Du har tidigare fått mail från oss och information finns i webbutiken. Alla aviseringar etc görs i appen Mina Paket där du själv följer leveransen. // Allectra

Har inte kommit än

Jag har inte fått varan jag beställde. Ingen information om den är skickad eller var den är.
När det hade gått 8 dagar efter beställning skickade jag ett mail. Då fick jag svar att den ska komma på onsdag. Ingen annan information har jag fått. Kanske jag får den imorgon.

8 mars 2024

Svar från Allectra Computer AB

Hej Beklagar att du tycker det. När vi tittar på din order så tog det bara 8 vardagar för TNT att leverera till dig i Östersund från Spanien // Allectra

Se till att produkten har mottagits…

Se till att produkten har mottagits innan ni skickar frågor om hur nöjd man är!
Har ingen aning om var mitt paket är eller när och om den anländer. Går inte ens att spåra...

24 januari 2024

Svar från Allectra Computer AB

Hej Din vara är under taransport med valt fraktsätt Ekonomi Samfrakt. I webbutiken kan du läsa mer om vad det innerbär. och när paketet går att spåra // Allectra

För lång leveranstid

22 januari 2024

Svar från Allectra Computer AB

Hej okej men leveranstiden bestämmer du ju helt själv i kassan och du har ju valt Ekonomi ( Samfrakt )
Beräknad leveranstid: 7-15 arbetsdagar ( Ombuds Packet ) Det finns betydligt snabbare leveranssätt att välja på om det önskas. // Allectra