Allbike Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Min bekendte har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med Allbike i forbindelse med køb af en el-MTB. Cyklen er kun lige kommet 1,5 måned ud over garantiperioden, og nu er batteriet gået i sty... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

1 stjerne herfra – meget skuffende oplevelse med Allbike Randers. Jeg købte en Orbea Rize hos Allbike Randers, og nu er batteriet gået i stykker. Garantien er desværre overskredet med cirka 1,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte ny cykel pr. tlf. hvor der skulle laves nogle ændringer på opsætningen. Fik leveret dagen efter. Ved samling af den leveret cykel havde jeg lidt problemer, der derimod blev løst hurtig og eff... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god service! Jeg fik nærmest øjeblikkeligt svar på mine forespørgsler, selv sent søndag aften. Varerne blev enten bestilt fra en tredjepartsleverandør eller sendt fra eget lager tidligt næste mo... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 25 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fantastisk oplevelse med All Bike

Har haft intet mindre end en fantastisk oplevelse med All-Bike. I foråret skulle jeg samle min egen cykel, og da jeg bor i nærområdet var All-Bike den nærmest tilgængelige butik. Først ringede jeg ind for at høre om de havde tid til at skære en forgaffel til med kort varsel. De vidste ikke helt, hvornår det kunne lade sig gøre, men ville gerne tage den ind og prøve at få det til at lykkedes hurtigst muligt. Ikke engang en dag gik der, og så havde jeg den igen. Derefter besøgte jeg i flere omgange og købte flere dele hos dem. Heriblandt en krankboks, mineral-olie og en kaliber-bolt. Da cyklen så havde kørt i et par måneder, var der problemer med krankboksen, og jeg ringede til dem og forklarede dem problemet. De lagde en afløser for den defekte del i kurven hos deres leverandør og næste dag kunne jeg komme og afhente den. Jeg havde tænkt at jeg nok kom til at betale for den, da jeg selv havde monteret boksen, men fik den skiftet ganske kvit. Kæmpe god service!!! Vil klart anbefale at bruge All-Bike, de står bare klar til at hjælpe, når du har brug for dem!

11 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har i flere dage forsøgt at ringe

Har i flere dage forsøgt at ringe, men der svares ikke på firmatelefonen.

23 juli 2024
Logotyp för Allbike

Svar från Allbike

Hej Mads
Vi holder desværre ferie i denne uge.
Vi håndterer webordrer og svarer mails, der kan dog være en smule forsinkelse.
Mvh Torben - www.allbike.dk

Fantastisk kundeservice

Fantastisk service fra Lars jeg havde fået en frempind der viste sig at være en produktions fejl i fra fabrikantens side. Hurtig og professionelt hjælp fra fra Allbike og en ny frempind er på vej. Absolut ikke sidste gang jeg handler der.

13 mars 2024

Gode priser 💰

Klart den bedste cykelbutik hvad angår service har næste alle stumper hjemme til din cykel og vis kan de altid få det hjem ✌🏻 også er priserne gode 💰

13 oktober 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Quick delivery and awesome service

New bike arrived quickly. There was a manufacturing issue with a screw and they jumped on a Facetime call to help me troubleshoot the issue. They then proceeded to order a replacement screw from the manufacturer which I had within 3 days. 5/5 service

5 oktober 2023

Super hurtig levering.

Til Allbike
Super hurtig levering af de bestilte varer. Bestilt den 9 januar og modtaget den 10 januar. Jeg kan anbefale dette websted, med konkurrencedygtige priser.
Mvh.
Preben

9 januari 2023

Super service.
Skrev til dem online med pris på en ny Orbea Oiz lørdag.
Fik en særdeles skarp pris søndag og aftale om afhente efter den var samlet mandag.

God service ved pickup, fin gennemgang af cykel. Bestemt værd at køre lidt efter

26 september 2022

Allbike rocks⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bestilte AXS batteri og battericover søndag morgen, da jeg åbenbart havde forlagt delene alt for godt, men fandt dem igen. Skrev til Torben fra Allbike om annullering af ordren. Kort tid efter fik jeg venlig mail fra Torben om at ordren var annulleret, alt sammen i løbet af få timer og så på en søndag.
Allbike kan kraftig anbefales, på alle måder, har kun haft gode oplevelser med Allbike…. produkter, priser, kundeservice og leveringstider.

14 augusti 2022

Skarpe priser

Super hurtig levering, og skarpe priser. Allbike var over 300,- billigere end andre sider, på en varer til 1.300,-

26 april 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.