Alexandra's Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk kundeservice. Sødeste Alexandra hjalp mig med en sag i forbindelse med en handel via Miinto. Løste min sag og skrev den fineste svarmail tilbage, efter hun ringede mig op. Aldrig opl... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fine varer, som dog i enkelte tilfælde skuffer mht. hjemmesidens beskrivelse af farven. Et par bukser, jeg netop har modtaget, var til min overraskelse svagt flødefarvede, næsten hvide og ikke den lys... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan på det varmeste anbefale, venlig ekspedition. Modtog pakken dagen efter bestilt. Jeg skulle kontakte butik vedr spørgsmål, fik straks opringning derfra. Alt perfekt. Dbh Ingrid

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skrev en email omkring 1 december omkring en beskadiget vare. Har rykket for svar senere på måneden. Nu er det d. 26 december og har intet hørt fra dem. Vær opmærksom på dette når du køber herf... Se mer

Företagsinformation

1. Damklädesbutik

Skrivet av företaget

Alexandra’s er en inspirerende tøjbutik og online shop på nettet, hvor du finder nogle af de mest spændende og ”oppe i tiden” designs til kvinder i alle aldre, alt fra designertøj, sko og støvler og accessories. Alt er udvalgt ud fra hvad vi selv godt kan lide og ud fra et princip om at der skal være noget for alle i vores udvalg. I vores hyggelige og spændende butik finder du et af områdets største udvalg og de nyeste styles fra bl.a. Mos Mosh, Bruuns Bazaar, Sofie Schnoor, Basic Apparel, Co’Couture, Prepair, Claire Woman, Billi Bi, Blue on Blue, Bukela, Stina A, Friihof+siig og mange andre spændende danske brands – og der kommer hele tiden nye til. Butikken ligger direkte ud til butikstorvet i Hørning, kun 10 – 15 minutter fra både Skanderborg og Aarhus. Når du besøger os har du gratis parkering lige ved døren og med mange gode indkøbsmuligheder på torvet. Vi lægger vægt på en individuel og personlig betjening, både når du besøger os i butikken og når du handler hos os på nettet, og husk at hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev bliver du automatisk medlem af vores kundeklub og du opnår rabatter på alle køb (dog ikke tilbuds- og udsalgsvarer). Hvis du følger os og bliver venner med os på Facebook og Instragram vil du være den første til at modtage nyheder og gode tilbud og deltage i mange spændende konkurrencer.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

40 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Skøn købsoplevelse

Et dejligt sted at handle. Prisen på skjorten fra Prepair var nedsat. Hurtig ekspedition og returlabel vedlagt.

15 februari 2024

Kære Gitte,
Mange tak for din anmeldelse, den betyder meget for os ❤️
Kærlig hilsen fra
Alexandra`s

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fine varer i god kvalitet

Fine varer i god kvalitet, både tøj brugskunst og ikke mindst en fantastisk god kundeservice.
Kan kun anbefale at shoppe hos Alexandra’s 🤗

4 februari 2024

Kære Louise,
Mange tak for din anmeldelse, vi er rigtigt glade for at du har haft en god shopping oplevelser hos os 🥰. Vi glæder os til at se dig på shoppen igen 🤎.

2 februari 2024

Hej Charlotte.
Tusind tak for din anmeldelse, den betyder meget for os ❤️
De bedste hilsner fra

Alt fuldstændig som aftalt

Alt fuldstændig som aftalt. Lynhurtig levering.
Tak for fin service.

17 januari 2024

Kære Bente,

Go oplevelse 🤗

6 januari 2024

Kære Louise,
De bedste hilsner fra Alexandra`s

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Bestilte søndag aften og fik besked med det samme. Og intet problem i at en anden hentede min pakke.

7 januari 2024

Kære Birgitte,

Hurtig betjening

Hurtig betjening og varen svarer helt overens med forventningerne

7 januari 2024

De bedste hilsner fra Alexandra`s

En god oplevelse…

Købte en bluse jeg ikke har kunne finde andre steder og endda på tilbud. Helt sikkert ikke sidste gang jeg besøger butikken.

3 januari 2024

Kære Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os🤩.
Vi er glade for at du er tilfreds med servicen og at blusen lever op til forventningerne.

De smukkeste bukser

De smukkeste bukser - glæder mig til at tage dem i brug - god pris - hurtig levering - alt perfekt

30 december 2023

Kære Agnete,
Tak for din anmeldelse - det betyder meget for os-
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse 🥰
Kærlig hilsen fra Alexandra`s/Alexandra

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skrev en email omkring 1 december…

Vær opmærksom på dette når du køber herfra

Opdatering:
Efter mit review fik jeg svar på mine 2 emails og har nu modtaget bekræftelse på en refundering af min reklamation :-)

26 december 2023
Omdöme utan inbjudan

Kære Mathilde,

Vi beklager dybt eventuelle problemer du har oplevet med dit køb hos os.

Vi kan desværre ikke se at vi har modtaget dine mails, hverken omkring 1. december eller senere.

For at kunne hjælpe dig bedre må du rigtigt gerne gen-sende dine mails til info@alexandras.dk, og meget gerne oplyse os om dit ordrenummer, så vender vi tilbage til dig med det samme.

Alexandra/Alexandra’s

Hej Mathilde,

Mange tak for din mail og billederne af lyset.

Vi beklager mange gange igen, men af uransaglige årsager har vi ikke modtaget dine mails hos os, ellers kan du være helt sikker på at vi havde svaret tilbage omgående. Vi vil blive rigtigt glade hvis du vil videresende den besked du sendte til os første gang, så har vi mulighed for at rette henvendelse til vores mailudbyder for en forklaring på hvorfor den ikke er kommet frem til os.

Vi refunderer selvfølgelig beløbet for dit køb og beklager rigtigt mange gange ulejligheden du har haft.

Hos Alexandra's lægger vi meget stor vægt på at besvare alle henvendelser vi modtager med det samme, både på mail og telefon, og i det hele taget at vores kunder skal have en god oplevelse når de handler hos os. Som du sikkert kan se på Trustpilot er det bl.a. også det vi modtager gode anmeldelser for.

Vi er rigtigt kede af du har fundet det nødvendigt at give os en dårlig anmeldelse, som en lille lokal butik og webshop lever vi af glade kunder og deres positive anmeldelser, og skulle vi fejle bliver vi altid glade hvis vores kunder eventuelt ringer til os og fortæller os om hvad vi kan gøre endnu bedre.

Jeg håber du med ovenstående svar og forklaring vil overveje om du stadig vil fastholde din anmeldelse af os.

Fortsat rigtig god jul.

Alexandra / Alexandra's

Meget tilfreds

Meget tilfreds, rigtige varer som blev hurtigt leveret, bestilte tirsdag og kunne hente i pakkeshoppen torsdag.

12 december 2023

Hej Stine,
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget 🤩 Vi er glade for at du er tilfreds med servicen og at produkterne lever op til forventningerne.
De bedste hilsner fra Alexandra`s/Alexandra

Dejlig og imødekommende betjening

Dejlig og imødekommende betjening. Blev mødt af smil og et "Hej". En rigtig flot butik, hvor jeg helt sikker vender tilbage.
Jeg købte varer online en aften i denne forbindelse og det var klar til afhentning næste dag.
Ingen problemer og god service

12 december 2023

Kære Kristina,

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget 🤩 Vi er glade for at du er tilfreds med servicen og at du har haft en god oplevelse med at handle hos os🧡

Dejlig at handle her

Dejlig at handle her, nemt at finde rundt.

10 december 2023

Kære Anna,
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget 🤩

Hurtig betjening

Hurtig betjening. Ved ikke hvordan returning virker sa jeg beholdte det jeg havde købt.

5 december 2023

Kære Runa,
Tusind tak for din gode anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds, og vi ser frem til at modtage din næste ordre.
Glædelig Jul til dig fra Alexandra`s

En sand fornøjelse

MEGA hurtig handel og levering. En sand fornøjelse, at handle hos Jer.

1 december 2023

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget 🤩

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.