Jeg har virkelig haft en god oplevelse med Fuld Booket og det er kun efter en mÄned i forlÞbet. Min kalender er allerede blevet rigtig godt fyldt op og det har gjort en stor forskel for mig. De... Se mer

Det hÀr tycker kunderna
Dybt seriÞst markedsfÞring. Jeg har prÞvet lidt af hver inden jeg nu fÄr hjÊlp fra Fuldt booket. I markedsfÞrings branchen har jeg oplevet alt fra virkelig skrÊmmende dÄrligt til Alexander Mazin som l... Se mer
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fuld Booket. Deres opstartspakke er meget struktureret og giver en klar retning, nÄr man skal i gang med at opbygge sin forretning. Samtidig fÞler man s... Se mer
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til teamet. Det er langt mere end et bureau â det er i virkeligheden en uddannelse i at drive og udvikle sin egen virksomhed. Gennem forlĂžbet har... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
DrĂžmmen er ved at blive tilâŠ
DrĂžmmen er ved at blive til virkelighed!
Jeg stod i sommers og vaklede ift. om jeg skulle opgive drÞmmen om egen klinik, da jeg kun havde fÄ klienter pr mÄned, men valgte i stedet at sÞge hjÊlp ved Alex og teamet. Nu 3 mdr senere har jeg lavet rekord hver mÄned og underskrevet lejekontrakt pÄ nyt lokale fuldtid, da jeg slet ikke havde nok ledige tider pÄ de to dage ugentligt jeg havde i mit fÞrste lokale.
Der er ufatteligt meget gennemarbejdet materiale at give sig i kast med og altid god og relevant hjÊlp, mental stÞtte og rÄdgivning at hente.
Jeg niver indimellem mig selv i armen over hvor vild en proces det har vÊret indtil videre og er spÊndt pÄ hvor jeg stÄr om bare fÄ mÄneder.
Ninna - Kropsterapeut
âïžâïžâïžâïžâïž
âïžâïžâïžâïžâïž
Professionel, nĂŠrvĂŠrende og virkelig tryg samarbejdspartner
Jeg har vÊret i forlÞb hos Alexander Mazin og hans team, og jeg er simpelthen sÄ glad for samarbejdet. Hele teamet er imÞdekommende, strukturerede og virkelig gode til at guide mig, sÄ jeg fÄr taget de rigtige skridt i min forretning.
Min projektleder er altid hjĂŠlpsom og fĂžlger op pĂ„ en mĂ„de, der bĂ„de motiverer og stĂžtter â og jeg fĂžler mig set og forstĂ„et i processen.
Deres tilgang er professionel, men ogsÄ personlig, hvilket betyder meget for mig som soloselvstÊndig.
Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der Ăžnsker et stĂŠrkt, kompetent og omsorgsfuldt marketing-samarbejde.
â Christina Levi Pedersen, Beauty by Levi
Inden jeg startede samarbejdet medâŠ
Inden jeg startede samarbejdet med Fuldt Booket, var min klinik lidt i en kedelig udvikling. OmsÊtningen svingede meget, og jeg lÄ i gennemsnit omkring 20.000 kr. om mÄneden. Jeg var Êrlig talt i tvivl om, hvorvidt de kunne hjÊlpe mig med at tiltrÊkke de klienter, jeg allerhelst ville arbejde med.
Men den tvivl blev hurtigt gjort til skamme. Allerede de to fÞrste mÄneder efter opstart omsatte jeg henholdsvis 60.000 og 50.000 kr., og jeg oplever nu et langt mere stabilt flow af nye klienter. Jeg fÄr ogsÄ flere direkte henvendelser og anbefalinger, hvilket har givet mig meget mere ro og overskud i hverdagen.
Jeg har fĂžlt mig stĂžttet hele vejen, og samarbejdet har givet mig ny energi og motivation til at drive min klinik videre.
Jeg kan kun give Fuldt Booket mine varmeste anbefalinger â de leverer virkelig resultater.
Tine
Fuldt booket, ogsÄ i denne uge!
Fuldt booket, et forlÞb jeg tog tillÞb til i meget lang tid og var seriÞst skeptisk. Har nu vÊret i gang lidt over 2 mÄneder og er virkelig imponeret. Der er hjÊlp at hente til ALT, bare spÞrg lÞs. Og sÄ har jeg da ogsÄ en kalender der godt booket op, sÄ booket lige nu, at alle annoncer er lukket ned, sÄ jeg kan koncentrerer mig om alle de nye klienter der er kommet ind i min klinik. Det helt fede er, at jeg som behandler udvikler mig i takt med forlÞbet, ved at blive mere bevidst om det jeg tilbyder. SÄ jeg er godt igang, men har heldigvis teamet med mig i lang tid endnu og glÊder mig til at se, hvor bÄde jeg og min klinik stÄr til nÊste Är.
Jeg er totalt blĂŠst bagover af
Jeg er totalt blÊst bagover af, hvor mÄlrettet og ambitiÞst dette forlÞb er, pÄ MINE vegne..
Ikke bare; her gÞr dette og dette og opnÄ XYZ, nej det er virkelig holistisk: JEG skal lÊre og forstÄ det hele, og sÄ skal JEG gÞre det hele, selv. Men med hele holdet bag mig, og hele det store community. Det gÞr at selv nÄr jeg skal overskride nogle grÊnser, sÄ fÞles det ikke sÄ farligt og ensomt at springe ud i.
Materialet er samtidig helt tydeligt gennemtestet og gÄr lige til benet, og det kan jeg godt lide. No bull**** -gÞr det nu bare!
Selvom jeg stadig er i den spÊde start, sÄ er jeg slet ikke i tvivl om, at dette forlÞb er én af de bedste investeringer i mit (selvstÊndige)liv.
KĂŠmpe tak til Alex og teamet

Svar frÄn Alexander Mazin
Halvveis i forlĂžp. Resultater og erfaringer
Jeg er nÄ omtrent halvveis i mitt forlÞp med Alexander Mazin og hans team.
Allerede de fĂžrste uker fikk jeg demonstrert at deres metoder virker, i det jeg hurtig gikk fra en halvtom timebok, til dager som var fullpakket med nye pasienter.
Jeg har fÄtt hjelp med bÄde organisk (gratis) markedsfÞring og annonsestrategier, og kyndig tech-stÞtte med Ä fÄ det hele til Ä kjÞre.
Selv trodde jeg jo det kun var markedsfÞring og tilgangen pÄ nye kunder som var nÞdvendig for Ä fÄ min klinikk til Ä gÄ skjÞnt.
Men det er den overordnede forstÄelsen og stÞtten til Ä utvikle selve drifts/forretningsmodellen i klinikken som er det som gjÞr at jeg nÄ endelig kan skrive en omsetning over 100 000 siste mÄned. Og det med helt alminnelige, faktisk lett reduserte arbeidstider. PÄ et lite sted i Norge. Omgitt av kollegaer eller «konkurrenter» som kan fakturere myndighetene for sin behandling.
Jeg har mÄttet tenke om, prÞve noen nye hatter pÄ, og utfordre meg selv.
Det Alex & Team leverer er noe kvalitativt annet enn kun noen sosiale medie - strategier eller et annonseoppsett. Det er en praktisk og pragmatisk metode til Ä bli fullt booket, holde seg fullt booket, og gjÞre det med god avanse og trivsel i sin forretning. Jeg fÞler jeg har fÄtt en utdanning i forretningsdrift, salg, og alt som mÄ til, for Ä kunne leve av sin praksis.
Mine timebÞker er nÄ fullt med nettopp de pasientgruppene jeg liker best Ä arbeide med, jeg nyter et Þkende renommé i lokalsamfunnet, og altsÄ stadig bedre Þkonomiske resultater. Jeg er simpelthen sÄ takknemlig overfor Alexander, Elvah og resten av teamet, og for meg selv som tok «the leap of faith» og forpliktet meg til en seriÞs investering i meg selv og min fremtid med Ä starte forlÞpet hos Alex.

Bedste anbefalinger herfra
SÞde og hjÊlpsomme allesammen fra teamet, dygtige og effektive. Relevant rÄdgivning. Kan varmt anbefales

Taknemlig pensionist
Jeg er pensioneret musiker, men med et stÊrkt Þnske om at fÄ brugt min uddannelse, erfaring og evner som kropsterapeut til gavn for andre har holdet har vÊret helt uundvÊrligt for mig.
Jeg er altid imponeret over den store viden og ekspertise, alle pĂ„ teamet besidder â ikke kun teknisk, men ogsĂ„ i vejledningen til det praktiske arbejde. Selv de smĂ„ detaljer tĂŠnkes med: at bruge klientens fornavn, tilbyde et glas vand, tage overtĂžjet med â det gĂžr en kĂŠmpe forskel.
Det, jeg vÊrdsÊtter aller mest, er deres nÊrmest ubegrÊnsede tÄlmodighed, og deres helt unikke evne til at forklare og forenkle de tekniske udfordringer, som for mig ellers kunne virke komplicerede.
Tak til jer allesammen. Mine varmeste anbefalinger.
Svend Vermund
Kropsterapeut, Ăsterbro, KĂžbenhavn

KĂŠmpe anbefaling
Da jeg startede, troede jeg, at det âbareâ handlede om markedsfĂžring â men jeg har fundet ud af, at det er meget mere end det. Det er i lige sĂ„ hĂžj grad en uddannelse i at vĂŠre klinikejer. Jeg havde slet ikke forestillet mig, hvor meget jeg havde brug for den del, men det har vist sig at vĂŠre helt afgĂžrende for min udvikling og min forretning.
Jeg har fÄet gode kunder hurtigt, men samtidig ogsÄ et solidt fundament at stÄ pÄ som selvstÊndig. Jeg fÄr vÊrktÞjer og indsigter, jeg kan bruge bÄde professionelt og personligt, og det har givet mig en helt ny sikkerhed i rollen som klinikejer.
Noget af det, jeg sÊtter allermest pris pÄ, er den stÞtte og sparring jeg fÄr fra de forskellige medarbejdere, som hver isÊr bidrager med deres viden pÄ forskellige omrÄder. Jeg oplever, at der altid er nogen at rÊkke ud til, og at jeg fÄr relevant og brugbar hjÊlp, uanset hvad jeg stÄr med.
Jeg er super begejstret og fĂžler mig bĂ„de stĂžttet og klĂŠdt pĂ„ til at drive min klinik â og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger videre.
De ved helt sikkert hvad de laver
De ved helt sikkert hvad de laver, har pÄ ganske fÄ dage fÄet fuldt booket de nÊste par uger frem, og der er booket mennesker ind til behandling den nÊste mÄned. Kompetente og dedikeret mennesker, der hjÊlper dig hvor du har brug for hjÊlp i markedsfÞring, salg og mindset
Fra hobby til proff pÄ 1 mÄned!!
Det er SĂ
vildt! KĂžbte med bĂŠvrende hjerte et 1 Ă„rs forlĂžb, til skal vi ikke bare sige ârigtig mange pengeâ⊠Menâïž Jeg har ogsĂ„ brugt riiiigtig mange penge pĂ„ at blive zone- og kraniosakralterapeut, indrettet klinik, kĂžbt inventar osv. SĂ„ havde virkelig brug for at blive flyttet fra hobby planet til en fuld booket og proff. klinik og valgte derfor at gĂ„ âall inâ.
Og jeg mĂ„ bare sige, at jeg er blĂŠst bagover! Jeg er blevet holdt i hĂ„nden hele vejen, har fĂ„et oplĂŠring i fx âmarketing matematikâ, SoMe, kan fĂ„ daglig support, faste mĂžder med âmineâ faste âvoksneâ, der holder Ăžje med hvordan det gĂ„r.
Efter fĂžrste annonce blev sendt ud i ĂŠteren, fik jeg inden for 3 dage 25 bookinger og nu efter 1,5 mdr., er jeg fuldt booket 3 uger frem og vi har mĂ„tte skrue ned for annoncerne, for at jeg kan fĂžlge med đ
OmsĂŠtning fĂžrste mĂ„ned var pĂ„ 33.500 + jeg havde nogle undervisningsdage i 4 af dagene, sĂ„ jeg er mega glad og glĂŠder mig virkelig til at se hvor det her kan ende henne. I denne nr 2 mĂ„ned har jeg forelĂžbig pĂ„ 7 dage (resten undervisning) tjent 27.000 - og jeg er alene om det, bor pĂ„ MidtsjĂŠlland pĂ„ landet đ€ Er SĂ
taknemmelig!
Jeg ville Þnske, at jeg havde taget det her skridt for flere Är siden.
FÞr jeg begyndte samarbejdet, havde jeg en praksis som psykoterapeut og coach, men ikke en stabil forretning. Mine klienter kom meget on-off, og jeg var primÊrt afhÊngig af henvisninger. Jeg vidste, at jeg kunne hjÊlpe mange, men jeg havde svÊrt ved at fÄ det omsat til en jÊvn strÞm af klienter.
Jeg var Êrlig talt skeptisk, fordi jeg har prÞvet sindssygt mange ting fÞr. Jeg har betalt mange penge pÄ at forsÞge at gÞre det selv, kÞre det helt organisk og finde mine egne veje. Men sandheden er, at det aldrig skabte den stabilitet, jeg havde brug for.
Samarbejdet har vist sig at vĂŠre prĂŠcis det, jeg manglede. Onboardingen var professionel og personlig, og selvom jeg ikke er den typiske klient, blev jeg mĂždt prĂŠcis dĂ©r, hvor jeg var. Resultaterne har vĂŠret langt over, hvad jeg kunne drĂžmme om. Jeg fĂ„r nu flere leads ind, end jeg kan fĂžlge med til, og det eneste, jeg skal bruge min energi pĂ„, er at booke klienter ind i kalenderen. Det har givet mig bĂ„de ro, overskud og friheden til at fokusere pĂ„ det vigtigste â at hjĂŠlpe mine klienter.
Jeg ville Þnske, at jeg havde taget det her skridt for flere Är siden.
Jeg er virkelig taknemmelig for at haveâŠ
Jeg er virkelig taknemmelig for at have stiftet bekendtskab med Fuldbooket og Alexander Mazin.
Da jeg blev fĂŠrdig med min akupunkturuddannelse for snart 2 Ă„r siden, gav det mig modet til at springe ud som 100% selvstĂŠndig, og ikke bare deltidsbehandler â og det har jeg aldrig fortrudt.
Alexander og teamet er utrolig dygtige, passionerede og professionelle. De ved prÊcis, hvad der skal til for at fylde kalenderen, og de formÄr at formidle det pÄ en enkel og motiverende mÄde, sÄ man fÄr lyst til at tage action.
Jeg kan varmt anbefale Fuldbooket til alle, der Ăžnsker at skabe en sund og bĂŠredygtig forretning.
Stor ros til Alex og alle i hans team
Stor ros til Alex og alle i hans team. De har formÄet at fÄ mig til at se min klinik som en forretning der skal tjene penge, samtidig med at jeg holder fokus pÄ min faglige kunnen og mine vÊrdier. Jeg har formÄet at Þge min indtÊgt uden at gÄ pÄ kompromis med ovenstÄende og uden at arbejde vÊsentligt mere.
Tak for det!
Jeg stĂždte pĂ„ Fuldt booket fĂžrste gangâŠ
Jeg stĂždte pĂ„ Fuldt booket fĂžrste gang under nedlukningen(corona)hvor jeg havde god tid pĂ„ FB. Her var der allerede meget godt og gratis materiale til at opsĂŠtte annoncer og opslag. Jeg tog tillĂžb i mange mĂ„neder fĂžr jeg sagde ja til forlĂžb hos Alex og teamet bag. Det koster lidt penge, men min frygt for om det tjente sig hjem igen blev hurtigt manet til jorden og omsĂŠtningen er kun opadgĂ„ende. Jeg har lĂŠrt vigtigheden i at markedsfĂžrer sig, ogsĂ„ selvom det gĂ„r godt og har Julius fra teamet som fast rygstĂžtte og han gĂžr det til UG. I omsĂŠtning fĂžr samarbejdet havde jeg gns. oms. pĂ„ 46.000/md og ret hurtigt Ăžgede jeg oms. med godt 50%/md. Ă
r 2024/25 er omsÊtningen Þget yderligere 50%/md. Det er ret mÄlbart pÄ omsÊtning, men det giver sÄ meget mere end Þget omsÊtning.Jeg stÄr lige nu overfor at tage det nÊste step videre fra solo klinik til udvikling af klinikken, i samarbejde med Team fuld booket. Jeg glÊder mig til at tage samarbejdet videre. Jeg kan kun anbefale Alex og hans team til hjÊlp med at ikke bare leve af sin klinik, men at leve godt af sin klinik og dermed kunne hjÊlpe flere mennesker i klinikken :)
Dbh
Steen, Manuel Terapeut
Middelfart
The best investment ever!
Jeg er akupunktÞr med klinik i KÞbenhavn og startede samarbejdet med Alexander, da jeg var helt ny som selvstÊndig. Allerede efter fÄ uger fik jeg 7-8 nye klienter ind hver uge og i forrige mÄned omsatte jeg for over 150.000 kr. pÄ én mÄned. Jeg har virkelig fÞlt mig stÞttet hele vejen, og det har gjort en kÊmpe forskel. Kan varmt anbefale samarbejdet, hvis du vil fylde din kalender.
Jeg stod tÊt pÄ at lukke
Jeg stod tÊt pÄ at lukke, men efter at jeg kom ind i Fuldt Booket, er min omsÊtning steget, og enderne kan nÄ sammen.
For mig har det gjort en kÊmpe forskel at det er "klinter pÄ briksen = omsÊtning", der er overskriften. De ting der gÞres, er ting som har et resultat nÊrmest inden for fÄ timer.
Samtidig er teamet fordelt ud pÄ forskellig personer med forskellige kompetencer, sÄ uanset om det er mindset, tekster, annoncer eller noget helt andet, sÄ er jeg aldrig alene. Der er altid noget til at stÞtte, puffe mig.
Tak.....
Et samarbejde der viser resultater fra dag 1
Vi har nu samarbejdet med Alex og teamet i godt 1 œ Ă„r og har siden da kun oplevet fremgang med vores klinik og med vores forstĂ„else af at drive en bĂŠredygtig klinik.
Vi startede stort set fra bunden med vores klinik, og har oplevet at fÄ den hjÊlp vi havde brug for, fra ingen klienter og ingen omsÊtning til i dag at kunne leve af at behandle.
For os var det mange penge at skulle investere, men hver en krone har vĂŠret godt givet ud.
Vi glÊder os til det fortsatte samarbejde, velvidende at vi bliver stÞttet og motiveret til at drive vores klinik ligesÄ langt som vi drÞmmer om.
Aldrig haft flere bookinger end nu
Aldrig haft flere bookinger end nu â selvom det er sommerferie!
Jeg har vÊret i gang med Team Fuld Booket i nogle mÄneder, og det har fra start fÞltes som et seriÞst og professionelt setup. Hele processen har vÊret gennemtÊnkt, effektiv og mÄlrettet.
En sĂŠrlig stor tak til Mikkel, som har stĂ„et for markedsfĂžringen af OsteoStrong Aarhus â hans indsats har uden tvivl gjort en stor forskel for synlighed og tilstrĂžmning.
Kan varmt anbefales, hvis man vil have flere kunder i kalenderen.
Godt samarbejde betaler sig !
Jeg har nu arbejdet sammen Anders i ca 4 mdr og det er bare gÄet den vej som jeg havde hÄbet pÄ. Jeg har fÄet gang i den speciel behandling som jeg tilbyder og der er et fantastisk flow i klienterne.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.