Jeg har virkelig haft en god oplevelse med Fuld Booket og det er kun efter en mÄned i forlÞbet. Min kalender er allerede blevet rigtig godt fyldt op og det har gjort en stor forskel for mig. De... Se mer

Det hÀr tycker kunderna
Dybt seriÞst markedsfÞring. Jeg har prÞvet lidt af hver inden jeg nu fÄr hjÊlp fra Fuldt booket. I markedsfÞrings branchen har jeg oplevet alt fra virkelig skrÊmmende dÄrligt til Alexander Mazin som l... Se mer
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fuld Booket. Deres opstartspakke er meget struktureret og giver en klar retning, nÄr man skal i gang med at opbygge sin forretning. Samtidig fÞler man s... Se mer
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til teamet. Det er langt mere end et bureau â det er i virkeligheden en uddannelse i at drive og udvikle sin egen virksomhed. Gennem forlĂžbet har... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
TÊnkt pÄ alt
Virkelig gennemarbejdet forlÞb... der er tÊnkt pÄ alt! Masser af ressourcer og altid hjÊlp at hente hos det engagerede team. Det er vÊrdifuldt, at forlÞbet rykker ved forstÄelsen af, hvordan man driver en velfungerende klinik "hele vejen rundt" lige fra strategi og mindset til de mere praktiske opgaver.
Kan kun anbefale MazinÂŽs facebookâŠ
Kan kun anbefale MazinŽs facebook markedsfÞringssystem. Det er meget professionelt opbygget. Og der er altid hjÊlp at hente. Jeg har haft klinik i 12 Är, og der har altid vÊret en stabil omsÊtning i klinikken. Men med MazinŽs hjÊlp er der blevet endnu mere travlt. 28 nye klient bookinger her i marts.
Virkelig et gennemarbejdet produkt
Virkelig et gennemarbejdet produkt og et engageret team bag fuld booket. Jeg gik fra 1 booking om ugen til 10 bookinger pÄ blot en enkelt uge med fokuseret FB markedsfÞring. Noget som andre havde brugt 2 mdr. pÄ at opnÄ. Det fine ved Fuld booket programmet er at man selv bliver engageret i markedsfÞringen og dens mekanismer. SÄ det er mere end markedsfÞring. Det er ogsÄ en uddannelse i hvordan man markedsfÞrer og driver en klinik. Det krÊver tid og forberedelse, men det er det hele vÊrd. Tak til Alex og co.
Fuldt Booket & Tilfreds:-)
Anmeldelse af Fuldt Booket â Alexander Mazin
Jeg har vÊret fuldt ud tilfreds med forlÞbet hos Alexander Mazin og hans team. Allerede efter halvanden mÄned leverede forlÞbet resultater, og jeg kunne leve af min klinik.
Det der virkelig har gjort en forskel for mig, er deres tilgang til at drive en klinik som en forretning â ikke bare at vĂŠre en dygtig behandler, men ogsĂ„ at forstĂ„ markedsfĂžring, kunderejser og forretningsstrategi. De har hjulpet mig med at fĂ„ en fuldt booket kalender og givet mig de vĂŠrktĂžjer, der gĂžr en langsigtet forskel.
Hvis du er behandler og Ăžnsker at tage din klinik til nĂŠste niveau, kan jeg kun anbefale Fuldt Booket!
Mvh Poul-Erik Lejsgaard
Silkeborg Kropsterapi
Fantastisk hjĂŠlp til opstart af min kropsterapiklinik!
Jeg kan varmt anbefale Alexander Mazin til enhver, der Ăžnsker professionel og engageret hjĂŠlp til markedsfĂžring. Fra fĂžrste mĂžde fĂžlte jeg mig i trygge hĂŠnder. Deres ekspertise og vejledning har vĂŠret uvurderlig i opstarten af min kropsterapiklinik.
Alexander Mazin og teamet har hjulpet mig med alt fra at skabe en stÊrk visuel identitet til at udvikle en effektiv online markedsfÞringsstrategi. De har lyttet til mine behov og Þnsker, og deres kreative lÞsninger har overgÄet mine forventninger.
Jeg er isĂŠr imponeret over deres:
Professionelle tilgang: De er altid velforberedte og overholder deadlines.
Kreative ideer: De har en unik evne til at tĂŠnke ud af boksen og finde innovative lĂžsninger.
Personlige service: De er altid tilgÊngelige og svarer hurtigt pÄ spÞrgsmÄl.
Resultater: Deres arbejde har resulteret i en markant Ăžget synlighed for min klinik og en strĂžm af nye klienter.
Jeg er utrolig taknemmelig for Alexander Mazin's og teamets hjÊlp og kan ikke forestille mig at have opnÄet den samme succes uden dem. Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger!
Jeg er super taknemmelig og glad forâŠ
Jeg er super taknemmelig og glad for alt den hjÊlp Alex har givet mig, bÄde igennem Facebook gruppen: MarkedsfÞring og Kundeflow For Behandlere, og igennem samtale. Jeg har haft klinik i 26 Är, og har implementeret de fleste af hans metoder, og de virker bare. Jeg kan kun give max stjerner.
Vi kan varmt anbefale forlĂžbet hosâŠ
Vi kan varmt anbefale forlĂžbet hos Fuldt booket til alle der gerne vil lĂŠre hvordan man som klinikejer kommer til at leve godt af sin klinik.
PÄ forlÞbet har vi fÄet hjÊlp til alt vi skulle bruge for at fÄ forstÄelsen af hvad der skal til for at vi kunne fÄ vores klinik til at vÊkste.
Alt i alt har vi fÄet en rigtig god hjÊlp fra hele teamet og har fÄet hjÊlp til hvordan vi kan kombinere tingene sÄ vores 2 forskellige kerneomrÄdet behandling af bÞrn og behandling af voksne kan fungere i en klinik.
Det her forlĂžb er et forlĂžb der krĂŠver et stort stykke arbejde af dig, og du vil til tider blive udfordret, men det er det hele vĂŠrd. Vores varmeste anbefalinger herfra.
Mvh
Kirsten og Helle
Eksamineret kranio sakral terapeuter
Professionel undervisning og coaching
Jeg er pÄ forlÞb hos Fuldt Booket og jeg er meget glad for det. Jeg har virkelig brug for hjÊlpen til markedsfÞring for at fÄ kunder i klinikken og selve salget, sÄ jeg kan fÄ folk til at komme igen. Jeg synes at sÄvel undervisningsmateriale, annonceringen samt den daglige coaching er meget professionel. Stor ros herfra og en varm anbefaling!
Jeg har vĂŠret sĂ„ glad og taknemmeligâŠ
Jeg har vÊret sÄ glad og taknemmelig for dette forlÞb og hvad det har gjordt for min klinik. Tak Alexander & Team :)
Jeg er meget glad
Jeg er godt halvvejs i forlÞbet 'Venteliste klinikken' og jeg er meget glad. Jeg valgte denne virksomhed, fordi de virker sÄ professionelle - og det er de! Jeg har udviklet mig meget ift. at sÊlge og har lÊrt utrolig meget om salg, markedsfÞring, tekniske ting og meget mere. De har en supergod support! Man kan altid fÄ fat i nogen, hvis man er kÞrt fast i noget, og det betyder meget for mig. Jeg arbejder stadig mod mit omsÊtningsmÄl, men er fortrÞstningsfuld. SÄ hvis du vil have et markedsfÞrinsfirma, der ikke bare hjÊlper dig med dine annoncer, men reelt klÊder dig pÄ til succesfuld markedsfÞring og stÞtter dig hele vejen, sÄ skal du vÊlge Fuldt Booket.
Professionel og personlig vejledning
Professionel og personlig vejledning
Jeg har kun mĂždt professionelle og imĂždekommende mennesker der er enormt dygtige til det de laver.
Jeg har indtil videre modtaget den hjÊlp og vejledning jeg har behÞvet for at hjÊlpe mig pÄ rette vej.
Fantastisk samarbejde med Fuldt Booket
Som en stor klinik som Klinik Lasota, med mange ansatte og en konstant tilgang af nye patienter, har vi behov for professionel hjĂŠlp til at sikre en kontinuerlig vĂŠkst. Selvom nogle af vores behandlere har lange ventelister pĂ„ grund af mange Ă„rs erfaring i branchen, oplever vi altid udfordringer, nĂ„r vi ansĂŠtter nye behandlere â uanset om det er fysioterapeuter, zoneterapeuter eller akupunktĂžrer.
Her har Fuldt Booket, ledet af Alexander Mazin, vÊret en uundvÊrlig samarbejdspartner. Vi blev introduceret til Alexander via sociale medier, hvor han er kendt som en ekspert inden for optimering af klinikdrift. Det fÞrste skridt var at lÊse hans gratis bog, som gav os svar pÄ mange af de spÞrgsmÄl, vi havde. Hans tilgang er yderst vÊrdifuld og bygger pÄ solid erfaring og indsigt.
Udover bogen tilbyder Alexander ogsÄ gratis onlinekurser, som lÞbende har hjulpet os med at optimere vores kundetilgang og interne processer.
Vi har samarbejdet med Fuldt Booket gennem lÊngere tid, og isÊr Anton Andersen, der stÄr for vores sociale medie-markedsfÞring, har gjort en stor forskel. Anton arbejder proaktivt, kommer konstant med nye idéer og sikrer, at vi hele tiden udvikler os og nÄr ud til vores mÄlgruppe.
Mange klinikker kan mĂ„ske finde det dyrt at investere i professionel markedsfĂžring, men vi mener, at det er langt dyrere at lade vĂŠre. Det afgĂžrende er ikke omkostningerne, men den vĂŠrdi, det skaber â og vi har oplevet en markant stigning i vores patienttilgang, som mere end har tjent investeringen hjem flere gange.
Vi kan kun give Alexander, Anton og hele teamet bag Fuldt Booket vores varmeste anbefalinger. Deres arbejde har lĂžftet vores klinik til et nyt niveau!
Klinik Lasota
Kompetent og udviklende arbejde
Jeg giver Alex og hele holdet bag âFuldt Booketâ mine varmeste anbefalinger, hvis du er behandler, og Ăžnsker at skyde din klinik og virksomhed i gang. Eller vĂŠkst i din nuvĂŠrende virksomhed og klinik. Jeg gik All in pĂ„ forlĂžbet Oktober 2023, og har ikke haft arbejde ved siden af siden. Det har krĂŠvet noget arbejde. Men jeg er dybt taknemmelig for det, jeg har lĂŠrt og fĂ„et stĂžtte til.
Jeg har fĂ„et hjĂŠlp til tekniske ting med annoncer osv, hvilket for mig, har vĂŠret uoverskueligt selv at skulle lĂŠre. Jeg har lĂŠrt, at prissĂŠtte mine forlĂžb. SĂŠtte en vĂŠrdi for mit arbejde. Blevet inspireret af andre behandlere og deres arbejde. NuvĂŠrende 1 Ă„r efter min start med min virksomhed, havde jeg brug for nye annoncetekster til ny mĂ„lgruppe. Samt sĂŠtte disse i gang. Det var fantastisk, at kunne fĂ„ betalt hjĂŠlp til dette, sĂ„ jeg netop kan koncentrerer mig om mit primĂŠre arbejde. Jeg giver mine varmeste anbefaling til Alex og holdet, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal komme i gang med din klinikdrift. Det er alle pengene vĂŠrd. Og jeg lever af mit arbejde og klinik i dag. -Og er dybt taknemmelig for at have nogle kompetente folk i baghĂ„nden. đđ€đȘđ€©âšKh Susanne
Havde jeg ikke vĂŠret i forlĂžb hos FuldtâŠ
Havde jeg ikke vÊret i forlÞb hos Fuldt booket er jeg sikker pÄ at min bookingkalender havde set helt anderledes ud. Nok halvt booket - men den er FULDT BOOKET. Det er et helt igennem professionelt, specifikt og mÄlrettet forlÞb til at man fÄr succes med sin klinik.
Fantastisk support og sparing pÄ alle omrÄder. Annonce, Þkonomi, planlÊgning, strukturering og meget mere. Kan varmt anbefale alle behandlere at blive en del af Fuldt booket.
At tage springetâŠ
At starte som selvstĂŠndig akupunktur klinikejer har vĂŠret en af de stĂžrste udfordringer i mit liv. Jeg havde mange drĂžmme, men ogsĂ„ masser af usikkerhed â hvordan skulle jeg fĂ„ kunder, skabe struktur og samtidig fĂ„ det hele til at lĂžbe rundt Ăžkonomisk? Efter mange overvejelser valgte jeg at investere i Fuldt Booket pĂ„ 90 Dage-forlĂžbet hos Alexander, og det har vist sig at vĂŠre en af de bedste beslutninger, jeg har taget.
Det er en stor investering, isÊr nÄr man lige er startet, og jeg ved, at mange vÊrner om deres begrÊnsede midler som nyopstartede klinikejere. De fÞrste par uger var virkelig udfordrende, og jeg var tÊt pÄ at give op flere gange. Der var sÄ mange opgaver, jeg skulle lÞse, nye systemer, jeg skulle lÊre at navigere i, og samtidig alle de andre ting, der fÞlger med at drive en selvstÊndig virksomhed.
Men hold nu op â jeg har ikke fortrudt det en eneste gang! Det er spĂŠndende at tilegne sig ny viden, og jeg kan mĂŠrke, hvordan det hele efterhĂ„nden fĂžles mere naturligt, som dagene og ugerne i forlĂžbet gĂ„r.
November var min fÞrste hele mÄned i forlÞbet, og jeg opnÄede en omsÊtning pÄ 36.000 kr. Det er jeg virkelig stolt af, og jeg ved, at jeg aldrig var nÄet dertil uden Alexander og hans dygtige team i ryggen.
Jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger. Jeg forstĂ„r godt, hvis du mĂ„ske er lidt tĂžvende eller afventende over for, om dette er noget for dig. Men hvis du har lyst til at give den gas, fĂ„ travlt og samtidig have dygtige og professionelle mennesker til at stĂžtte dig, sĂ„ tag springet â det er det hele vĂŠrd! đȘđŒđ
KĂŠmpe anbefaling!
Min klinik kunne ikke eksistere uden dette forlÞb. Det er gode metoder, der er masser af materiale at dykke ned i, og hjÊlp nÊrmest 24/7. Jeg kan virkelig anbefale at hoppe med pÄ et forlÞb pÄ Alexander
Har fulgt Alexander og fuld booket iâŠ
Har fulgt Alexander og fuld booket i lang tid. I November 23 tog jeg mod til at springe ud i forlÞbet. Og hold da op, det var vildt. Jeg blev blÊst omkuld af ny klienter. Man fÄr god hjÊlp til alt det nye.
For mig har det vÊret en kÊmpe mundfuld da jeg ikke er stÊrk bag en skÊrm, og der er virkelig meget materiale at komme igennem. Jeg har ikke fÄet det optimale udbytte af forlÞbet, men det er fuldt ud min egen skyld, da jeg ikke kan rumme sÄ meget arbejde, bag skÊrmen. Jeg har dog valgt at forsÊtte hos Alexander og hans fantastiske fuld booket team.
Jeg fulgte Alex i LAANG tid inden jegâŠ
Jeg fulgte Alex i LAANG tid inden jeg kommittede mit til et forlÞb. Al den ventetid var det hele vÊrd, sÄ jeg havde det fornÞdne overskud.
ForlĂžbet er godt struktureret og teamet utrolig kompetent og hjĂŠlpsomme.
Det er vigtigt at man er Äben overfor nye tiltag.
Og som i alle livets opgaver kan der ogsÄ ind i mellem vÊre udfordringer i forhold til tekniske problemer - men det skyldes at Alexander lÞbebde udvider systemet, hvilket er til fordel for os alle.
Kan kun give min bedste anbefaling, det betaler sig.

Svar frÄn Alexander Mazin
Jeg giver Alex og hans team min stĂžrsteâŠ
Jeg giver Alex og hans team min stĂžrste anbefaling.
De er simpelthen sÄ professionelle, Alex ved i dén grad hvad han taler om, og det gÞr hans fantastiske team ogsÄ.
Jeg er voldsomt bagud ift. forlĂžbet, men det har intet med Alex og hans team at gĂžre.
Det er simpelthen fordi dagen ikke har nok timer for mig.
Alex og hans team kontakter mig pÄ eget initiativ, tilbyder ekstra hjÊlp, Alex er meget fleksibel og imÞdekommende ift. hvad jeg har brug for, ogsÄ selvom det er en tilfÞjelse til den oprindelige kontrakt eller andet.
Dertil er Alex og hans team nogle skÞnne mennesker, som (efter min mening) har hjertet pÄ det rette sted.
Den stĂžrste anbefaling herfra.
Dbh. fra en der i skrivende stund stadig er pÄ forlÞbet.
Succes avler succes
Hele vejen igennem har vi i Kropsinstituttet fÞlt os hÞrt og set og alt er personligt. Man kan tydelig mÊrke at de kan deres kram :). Vi har fÄet 3-5 nye klienter hver uge og mere end 50 % har genbooket.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.