Banner for AirsoftBazaar.com

AirsoftBazaar.com Omdömen 428

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Super cite le staff et magnifique Je le recommande souvent a des amis pour s'équiper en occasion et parfois en neuf merci a vous airsoft bazzar continuer comme sa

Más fluido que comprar en una tienda estándar, y lo bueno que si quieres estar tranquilo puedes pagar el servido de que la página haga de intermediario entre comprador y vendedor reteniendo está el di... Se mer

Snel en makkelijk advertentie op kunnen stellen. Enige nadeel vond ik dat er voor de prijs van €10,00 maar 5 foto's bij mochten. Dat was puzzelen met alle aangeboden artikelen die dus ook niet allemaa... Se mer

Ich war als deutscher Kunde zuerst skeptisch, aber diese Plattform überzeugt. Die Kommunikation war verständlich, der Service war top und die Lieferung kam pünktlich an. Freundlicher Kontakt, gute Pro... Se mer

1. Äventyrssport

Om AirsoftBazaar.com

Airsoft Bazaar is the premier marketplace for airsoft enthusiasts across Europe. Our platform connects buyers and sellers, offering a wide range of new and used airsoft gear and accessories.

Whether you're looking to buy or sell airsoft guns, tactical gear, or accessories, Airsoft Bazaar provides a safe and reliable community-driven marketplace. Join thousands of daily satisfied users and discover why Airsoft Bazaar is the go-to destination for all your airsoft needs.

JOIN OUR COMMUNITY

Promotion box for AirsoftBazaar.com

Largest Airsoft platform in Europe

Buy and sell used and new airsoft replica's, accessories and clothing!

4,6

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Grootste aanbod van Nederland

Grootste aanbod van Nederland, goede controle over de advertenties en goede functies. Wat beter kan is het overzichtelijker maken van de rubrieken of een wizard voor het plaatsen van advertenties.

11 juli 2025

goede site

goede site. ik vind het wel niet kunnen dat ze de gratis opsie om iets te verkopen hebben weggehaalt.

7 juli 2025

Got Scammed.

Got Scammed.

However this is NOT why it's a 1-star.

In case you screw up or there is a need to contact support the site has NO CONTACT anywhere listed. Your best case scenario is to join their discord and HOPE their mods will help, otherwise their support email (which you can barely find in said discord) is non-functioning.

Here you really are trusting the site AND the seller.

GL. Extremely bad experience.

18 juni 2025

Dear SY,

We’re very sorry to hear you were scammed. At Airsoft Bazaar we do everything we can to prevent fraud, and we take every report seriously. Below are some of the safeguards we have in place:
• User screening – Each new account is manually reviewed.
• Extra checks for suspicious accounts – These users must provide additional information before they can trade.
• Buyer Protection with escrow – When you use Buyer Protection, your payment is held in escrow until you confirm safe delivery, so you can’t lose your money to a scammer.
• In-chat warnings for new accounts – Extra alerts appear when you’re dealing with a first-time seller.
• Community review & report tools – Every ad and user can be rated or reported in one click.
• Dedicated moderation team – A multilingual team monitors listings daily.

If a scam still occurs, please report the ad or user and contact our support team via live chat as explained in our Help Desk article: https://helpdesk.airsoftbazaar.com/en/.
The green chat icon is visible at the bottom-right corner of every page and stays in view as you scroll. (Discord is not an official support channel.)

We truly appreciate your feedback. If you have ideas on how we can make our support or anti-fraud information even clearer, please let us know.

Kind regards,
Team Airsoft Bazaar

Topsite voor mij voor het verkopen van…

Topsite voor mij voor het verkopen van overbodig airsoft verzameling spul.
Levendige community, ik had binnen een week al 3 succesvolle advertentie.
Zelfs een airsofter uit Frankrijk gelukkig kunnen maken. :-)
Lekker makkelijk advers zetten, met logische categorieën.
Voormij was de dropdown met merken niet compleet, gelukkig wel een overig erbij.

23 juni 2025

Svar från AirsoftBazaar.com

Dank voor de mooie review!

Het is een zeer aangename side om van…

Het is een zeer aangename side om van alles te vinden , zowel kledij als wapens en benodigdheden. Zeker een aanrader

21 juni 2025

Svar från AirsoftBazaar.com

Hoi Ronny, dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen! Waarderen we enorm! 💪

Alles werkt goed

Alles werkt goed , vriendelijke mensen
Wel jammer dat er nu betaald moet worden voor advertenties (begrijp het wel dat er nog geld moet verdiend worden)

16 juni 2025

Svar från AirsoftBazaar.com

Hoi Sam, dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, dit waarderen we enorm! :)