Super cite le staff et magnifique Je le recommande souvent a des amis pour s'équiper en occasion et parfois en neuf merci a vous airsoft bazzar continuer comme sa

Más fluido que comprar en una tienda estándar, y lo bueno que si quieres estar tranquilo puedes pagar el servido de que la página haga de intermediario entre comprador y vendedor reteniendo está el di... Se mer
Snel en makkelijk advertentie op kunnen stellen. Enige nadeel vond ik dat er voor de prijs van €10,00 maar 5 foto's bij mochten. Dat was puzzelen met alle aangeboden artikelen die dus ook niet allemaa... Se mer
Ich war als deutscher Kunde zuerst skeptisch, aber diese Plattform überzeugt. Die Kommunikation war verständlich, der Service war top und die Lieferung kam pünktlich an. Freundlicher Kontakt, gute Pro... Se mer
Om AirsoftBazaar.com
Airsoft Bazaar is the premier marketplace for airsoft enthusiasts across Europe. Our platform connects buyers and sellers, offering a wide range of new and used airsoft gear and accessories.
Whether you're looking to buy or sell airsoft guns, tactical gear, or accessories, Airsoft Bazaar provides a safe and reliable community-driven marketplace. Join thousands of daily satisfied users and discover why Airsoft Bazaar is the go-to destination for all your airsoft needs.
JOIN OUR COMMUNITY
Zinkstraat 24 Unit A3731, 4823AD, Breda, Nederländerna
- airsoftbazaar.com

Largest Airsoft platform in Europe
Har besvarat 36 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
De persoon heeft vriendelijk
De persoon heeft vriendelijk, netjes en snel gereageerd. Hierdoor is alles goed en snel verwerkt!! 😁
Grootste aanbod van Nederland
Grootste aanbod van Nederland, goede controle over de advertenties en goede functies. Wat beter kan is het overzichtelijker maken van de rubrieken of een wizard voor het plaatsen van advertenties.
Betrouwbare website voor 2ehands gear
Top website,
Zou graag een app versie zien.. zeker nu het een betalende service is geworden
goede site
goede site. ik vind het wel niet kunnen dat ze de gratis opsie om iets te verkopen hebben weggehaalt.
De personen zijn heel lief
Beste adres om vlug iets te verkopen…
Beste adres om vlug iets te verkopen kost samengevat TOP!!!
Alles is goed verlopen
Alles is goed verlopen. Snel een paar geïnteresseerden gevonden en iets overeengekomen.
Leuke plaats om airsoft verkocht te…
Leuke plaats om airsoft verkocht te krijgen. Enkel spijtig dat het betalende advertenties zijn.
Echter toch 4/5 sterren door de prijs en de vlotte ervaring met de website.
Got Scammed.
Got Scammed.
However this is NOT why it's a 1-star.
In case you screw up or there is a need to contact support the site has NO CONTACT anywhere listed. Your best case scenario is to join their discord and HOPE their mods will help, otherwise their support email (which you can barely find in said discord) is non-functioning.
Here you really are trusting the site AND the seller.
GL. Extremely bad experience.

Svar från AirsoftBazaar.com
Topsite voor mij voor het verkopen van…
Topsite voor mij voor het verkopen van overbodig airsoft verzameling spul.
Levendige community, ik had binnen een week al 3 succesvolle advertentie.
Zelfs een airsofter uit Frankrijk gelukkig kunnen maken. :-)
Lekker makkelijk advers zetten, met logische categorieën.
Voormij was de dropdown met merken niet compleet, gelukkig wel een overig erbij.

Svar från AirsoftBazaar.com
Het is een zeer aangename side om van…
Het is een zeer aangename side om van alles te vinden , zowel kledij als wapens en benodigdheden. Zeker een aanrader

Svar från AirsoftBazaar.com
Top communicatie + kopers bescherming…
Top communicatie + kopers bescherming dan ben je zeker

Alles werkt goed
Alles werkt goed , vriendelijke mensen
Wel jammer dat er nu betaald moet worden voor advertenties (begrijp het wel dat er nog geld moet verdiend worden)