Blev ett fel, råkade skriva förnamn på efternamn pga autofyll, kändes som något som enkelt går att fixa men kundsupporten var urusel. Gick ej att få tag på telefon samt på mejl skickade de ändast en k... Se mer
Vårt flyg blev cancellerat . Kom SMS från BA 21.45 vid sänggående och sedan 2 mail . 2 telefonnummer angavs , men inget av dem har gått att nå ens idag , Inte en stavelse eller hint om detta från er... Se mer
Sämsta företaget någonsin Extern kass kundtjänst som inte kan något. Telefontjänst som stänger kl13 som bara hänvisar till mejl. Jag bokade en resa och försökte avboka inom 24 timmar. Fick även svar f... Se mer
Ett riktigt värdelöst bolag. Vi hade problem med de hela tiden. Bagaget bokades bara en väg och när man ville lägga till bagaget på hemresan kunde de inte fixa det. Dålig kundservice med 3 timmars öpp... Se mer

- Snabbt och enkelt
- Vi gör det enkelt för dig att hitta de bästa flygbiljetterna. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår hemsida så att du snabbt kan hitta det du är ute efter.
- Billigt
- För att kunna erbjuda dig de bästa priserna har vi valt att koncentrera oss på det mest väsentliga på vår hemsida så att du ska kunna beställa din resa så enkelt som möjligt. Vi samarbetar med många leverantörer och erbjuder ett stort urval av resor. Om du beställer flyg och hotell samtidigt kan vi erbjuda dig ännu bättre priser än om du köper flyg och hotell separat.
- Säkert
- Airngo är en del av Ticket som har 25 års erfarenhet som en av de ledande resebyråerna i Skandinavien. Som kund är du skyddad av Svensk resegaranti. Vi arbetar alltid med att säkra att betalningar genomförs på ett tryggt sätt. Vi är givetvis anslutna till IATA.
Sverige
- airngo.se
Ber kunder att lämna omdömen
Bra pris och snabb kommunikation
tycker att det var lämpligt pris för…
tycker att det var lämpligt pris för denna resa och lufthansa är en bra flygbolag.
Enkel och bekväm
Jag känner mig trygg med Airngo
Jag känner mig trygg med Airngo. Jag litar på er.
Tack!
går inte att nå för att ändra bokning efter en flight i vår kedja avbokats.
Vårt ”connecting” flyg till London avbokades av British Airways med kort varsel. Detta ledde till att vi inte kunde resa på vår efterlängtade semester. Vi ville självklart boka om så snart som möjligt, fick autoMail från airngo om att vi ska vända oss direkt till flygbolaget. Vi bollades mellan flygbolagen, och slutligen var kontentan att Airngo var de enda som skulle/kunde göra ombokningen åt oss. Med stor förväntan om att allt skulle lösa sig ringde vi kl 10 måndag morgon när deras telefontid började. Telefonsvarare meddelar oss att de inte kan hjälpa oss via telefon i huvud taget ”due to the current situation” och att man måste använda formulär på hemsidan. (Däremot når vi Ticket.se per telefon, som ägare till varumärket Airngo) Som autosvar på formulärets hemsida uppger de att om resan ska ske inom tre veckor hör de normalt av sig inom ”ett par dagar”. Vi får därmed inte veta nu på flera dagar om vi kommer kunna åka på någon typ av förkortad semester, eller om vi ska avboka allt och hoppas vi får lite av våra pengar tillbaka. även om de hade kunnat fixa ombokning snabbt om de faktiskt hade en ordentlig kundtjänst. Oklart när de återkommer till oss. Inte en skön känsla att missa sin efterlängtade familjesemester som planerats i flera månader. Alla väskor packade. Flygbolagen står beredda att boka om åt oss- om airngo hör av sig. Där står vi stilla i ingenmansland- med hotell i Vietnam bokat och klart- separat. Välj en förmedlare med tillgänglig och effektiv kundtjänst istället- eller Boka resan via ett flygbolag direkt. Det är vår lärdom.
dyrare slutpris än vd som utlovats
Väldigt krångligt!
Väldigt krångligt!! fick boka 3 ggr innan det gick igenom!
Pengarna drogs dock från kontot hela tiden!
Oklar information på nätet.
Omöjligt att komma i kontakt med…
Omöjligt att komma i kontakt med kundsupporten.
Man står i kö i 40 min sen får man ett automatisk svar att kundsupporten är stängd.
Har skrivit in i fel mejladress men har inte själv möjligtheten att gå in och ändra.
Snabbt enkelt och smidigt 👍👍👍
går inte att kontakta dem på svenska
VARNING FÖR DETTA FÖRETAG!
Vi bokade en familjeresa där vi la till incheckat bagage tur och retur för två vuxna på 950 SEK. Men enligt Star Alliance så hade vi ingen bagage inbokad och fick betala 2000 SEK extra på flygplatsen!!
Mycket bra mycket nöjd
Beställde biljett airngo drog pengarna…
Beställde biljett airngo drog pengarna från mitt konto efter det så sa dom att biljetten inte var bokad ingen resa med andra ord.
Försöker spärra dom på banken verkar inte över huvud taget seriöst att dra pengar först och sedan meddela att det inte blir någon bokning.
Gick ej att bekräfta flygändring så…
Gick ej att bekräfta flygändring så flyget avbokades och man tvingades betala endast två dager efter flygändrningen.
Tråkigt att man får inte biljett…
Tråkigt att man får inte biljett direkt, man behöver att vänta upp till 48 timmer