Regelmatig spectaculaire acties tot je naar de winkel gaat en dan is er niets. Verleden maandag n.m. naar Mechelen Malinas geweest om o.a. hun promotie zeevruchten chocolade GuyLian puur te kopen... Se mer
Det här tycker kunderna
GROOTSTE MISLEIDENDE Reclame ( ik heb me ook eens laten vangen.) Kwas er om 8 uur binnen. Er stonden juist geteld 15 dozen Dash was blokjes in het schap. Lege rekken na promostunt Albert Heijn... Se mer
Pizza’s en yoghurt besteld voor thuis levering De Pizza’s waren ontdooid en de yoghurt was zo warm (wel 10 potjes) darnonze Nieuwe IJskast in alarm sloeg omdat er een te grote Hoeveelheid w... Se mer
Terrible customer service
Terrible customer service – Albert Heijn, Overpoortstraat 49/A, 9000, (Ghent), Belgium
I’ve been a regular customer, but after today, I’m done. The elderly cashier is consistently rude with other costumers, and today she treated me like a criminal, demanding to check my bag without reason and yelling at me in front of others. When I asked her to call a manager so I could report this, she refused.
In the Netherlands, Albert Heijn is great — respectful staff and good service. But in Belgium, especially at this location, the management is clearly lacking. I’ll never return.
zeer duur bv peterselie 40 gram 1.39 €…
zeer duur bv peterselie 40 gram 1.39 € Delhaize 100 gram 1.49 € dat is een woekerprijs voor AH enkel zijn de promo's interessant en de oosterse producten (niet allemaal) en de mensen lopen daarin. DOM!
Thuislevering
Ik vind het heeeel erg dat er niet overal levering kan zijn , ben slecht te been en kan niet gaan, dus zou graag levering aan huis hebben, maar doen ze niet bij mij , spijtig dan maar naar de concurrentie, die het wel doen.
Zelfs 0,5 ster is nog te veel
Zelfs 0,5 ster is nog te veel. Altijd reclame maken, maar als je dan aan het rek staat leeg. Dat is niet de eerste keer dat ik dat tegenkom. Altijd bedrogen aan deze winkel. Ander en beter!
Hamster bij AH bij promoties en net…
Hamster bij AH bij promoties en net hetzelfde als het thuiskomen men een lege winkelkar. Bij een klacht in de winkel van Oudenaarde weigert het personeel om mij door te vinden naar de manager, wat de procedure is bij AH bij klachten. Bij actie met de krasloten voor gratis producten vind je lege rekken. Het lokken van klanten met promoties waarbij je geen winkelvoorraad is, is bij wet verboden maar bij AH doe men gezellig voort
AH = kampioen in promoties met lege winkelrekken
Als je een gevraagd, populair product met een hoge korting aanbiedt moet je ook zorgen voor voldoende voorraad. Niet zoals de AH in Genk waar de voorraad al tegen de middag is verkocht (Scampi's en vloeibare waspoeder witte reus). Op het toiletpapier Page dat in aanbieding is staat wel het aantal rollen vermeld maar niet hoeveel velletjes per rol. Hoe kan je dan een product vergelijken?
Vroeger kon je, je vraag de klantendienst nog stellen via e-mail. Nu verloopt de communicatie met een AI robot. Van klantvriendelijkheid gesproken.
Kunnen nog veel leren van hun collega's bij AD Delhaize (dezelfde groep als AH), waar ze een beter aankoopbeleid hebben en waar je nog als klant wordt behandeld.
Pizza’s en yoghurt ontdooid enWarm
Pizza’s en yoghurt besteld voor thuis levering
De
Pizza’s waren ontdooid en de yoghurt was zo warm (wel 10 potjes) darnonze
Nieuwe IJskast in alarm sloeg omdat er een te grote Hoeveelheid warme producten in gezet werden
Klantenservice gecontacteerd, duurde 3 kwartier uiteindelijk terugbetaling voor gekregen
Yoghurt niets zou op bestel site staan
Nog nooit meegemaakt bij thuis bezorging
Nooit meer AH online thuis bezorgen voor mij
Ik heb nog nooit zo’n slechte service…
Ik heb nog nooit zo’n slechte service ervaren. De bezorger was arrogant en onvriendelijk, en gedroeg zich zelfs dreigend door te insinueren dat hij de levering niet zou uitvoeren. Tot mijn verbazing werd de bestelling uiteindelijk gewoon voor de deur gesmeten, zonder enige zorg of respect.
Dit soort gedrag is onacceptabel en absoluut niet wat ik van Albert Heijn gewend ben. Ik hoop dat er maatregelen worden genomen om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.
kneusen festijn bij… AH Belgie
Het was opnieuw een kneusen festijn bij albert
De man keert zich om in zijn graf
Deze winkels in Belgie hebben echt niks meer
van doen zoals ik het ken van Nederland
Legen schapen lijkt wel een 3de wereld land
Onvolledige levering.
Bij de 3e online bestelling ontbrak er al een artikel bij de levering. Kon eenvoudig gemeld worden via de website en het tegoedbedrag staat onmiddellijk op je account, te gebruiken bij de volgende bestelling. Maar hier komt het: gezien het minimum te bestellen bedrag van 60€ voor thuislevering, bestel ik maar 2 keer per jaar bij AH. Staat dat tegoedbedrag voor minimaal 6 maanden op mijn rekening en ondertussen heb ik mijn artikel nog niet... In het vervolg (àls dat er al komt...) laad ik alle artikelen uit ter controle, alvorens via de pin te betalen. De chauffeur zal eventjes moeten wachten... De kwetsbare artikelen lagen onderaan de plooibox en de zwaardere stukken bovenop met beschadigingen tot gevolg. Jammer allemaal. Het online shoppen bij AH verloopt nochtans vlot...
Verdwenen boterhammen
Reeds verschillende malen kocht ik vers brood bij AH in Sint-Pieters Brugge. Ik snijd mijn broden in de ter beschikking gestelde broodsnijmachine. Iedere keer verdwijnen verschillende boterhammen in de machine. Nooit eerder heb ik daar een opmerking over gemaakt. Vandaag verdwenen er toch wel zo'n zes. Bijna een kwart van mijn brood. Ik maakte er een opmerking over, maar deze werd weggelachen. Jammer. Ik kom graag naar de AH voor hun producten en hun vriendelijk kassapersoneel.
AH Slachthuislaan Antwerpen
AH Slachthuislaan Antwerpen: winkelpersoneel was erg vriendelijk, maar aan de kassa!!: totaal ongeïnteresseerde afrekening, helemaal zwijgzaam zonder een blik naar de klant, beantwoordde vragen onverstaanbaar.
Waren 'onze' grootwarenhuizen maar zo…
Waren onze 'Belgische' grootwarenhuizen maar zo CORRECT!
Geen centraal meldpunt voor asociaal rijgedrag.
Bijna aangereden door een bezorger die meer dan 30 km/h reed binnen een woonerf. Bezorger reed door ondanks lichte collisie door aan een tempo dat nummerplaat niet op te nemen was. Geen centraal meldpunt om dit soort rijgedrag adequaat aan te pakken. Langhestraat - Mechelen woe 18 jan 9:01.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.