Ingen varer og ingen respons
Kan slet ikke anbefales
Africanshop.dk også kendt som Africa Shop er din afrikanske specialbutik i Danmark – både online og på Nørrebro. Her finder du alt til sort hår og hud: sheasmør, black soap, Ecostyle gel, flettehår, naturlige olier og afrikanske fødevarer. Vi forstår dine behov og tilbyder kun produkter, der virker til kinky, coily og krøllet hår. Vores varer er fair trade, og vi støtter afrikanske håndværkere. Hurtig levering (1–3 hverdage), god kundeservice og sikre betalinger via MobilePay, Visa, Mastercard m.m. Hos os bliver du set, hørt og mødt med respekt. Africanshop.dk – fordi din kultur fortjener kvalitet.
Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ingen varer og ingen respons
Kan slet ikke anbefales
Jeg bestilte den 16. juni Cassava- og rismel, og på hjemmesiden stod der, at leveringstiden var 1–3 hverdage. Pakken blev dog ikke sendt efter bestillingen, så jeg ventede nogle dage i håb om, at den blot var forsinket.
Da der stadig ikke var sket noget, kontaktede jeg virksomheden den 23. juni. Først efter min henvendelse blev pakken afsendt. Det synes jeg i sig selv er dårlig service, men jeg valgte at give dem en chance.
Herefter ventede jeg helt frem til den 10. august uden at modtage pakken. Jeg kontaktede gentagne gange DAO, som oplyste, at pakken ikke kunne findes i deres system, og at den formentlig var gået tabt. DAO har nu lukket sagen og bedt mig tage kontakt til forhandleren.
Problemet er, at jeg heller ikke kan få svar fra forhandleren.
Jeg står derfor tilbage uden mine varer og uden nogen form for løsning eller ordentlig kommunikation fra virksomheden. At en pakke kan gå tabt under transporten kan selvfølgelig ske, men det er håndteringen bagefter, der for mig er det største problem.
Jeg kan derfor ikke anbefale at handle her, og jeg sidder ærligt talt tilbage med spørgsmålet: Er det her bare ekstremt dårlig kundeservice, eller er der noget helt galt?
Super god service, flotte varer og en virkelig behagelig stemning i butikken. Den unge gut bag kassen var utrolig høflig, hjælpsom og professionel og man kunne virkelig mærke, at han gik op i kunderne. Klart et sted jeg vil anbefale og komme tilbage til!
God oplevelse hele vejen igennem. Hurtig levering, fine produkter og venlig service. Handler gerne her igen
Jeg har valgt at redigere min anmeldelse af African Shop, for nu har jeg fået de bestilte varer. Der er dog stadig plads til forbedring: hvis kundens e-mail adresse er påkrævet for kommunikation, så lav det til et felt, der skal udfyldes for at oprette en bestilling, lad være med at love afsendelse af ordrer inden for 1-3 dage hvis der menes 1-3 hverdage, lad være med at trække betaling før ordren er afsendt og hvis I opretter en kontaktformular på jeres webshop, så besvar den inden for de 24 timer I lover. Men tak for varerne.
En fornøjelse at købe fra Africa Shop Nørrebro, der er blandet anmeldelse men oplevede kun god kundeservice og min varer kom i god tid.
I got an incorrect item, sent several emails, but never heard back.
God hjemmeside med masser af vare, og hurtig levering, ikke sidste gang jeg handler her
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.