Amai, wat een service bij Adivo! Ik was op zoek naar een degelijke labelprinter en nam contact met hen op. Anoesjka van der Heijden was mijn contactpersoon en wat een gedrevenheid! Echt top... Se mer
Det här tycker kunderna
Klopt gewoon. Goede prijs, snel geleverd. Was vergeten afleveradres in te vullen, even contact met backoffice en kon nog geregeld worden. Mijn klant blij met een goede scanner.
Voor het tegelijk opladen van meerdere batterijen was ik zoekende naar oplaadstations. Aan de hand van de batterijtypes hebben ze mij duidelijk meegedeeld welke "cradles" ik nodig had. Helaas was éé... Se mer
Fantastisch te woord gestaan via de chat. Ik was op zoek naar 2 onderdelen voor 2 verschillende Zebra printers. Binnen enkele minuten de juiste links doorgestuurd gekregen en de machines draaien weer... Se mer
Företagsinformation
Om Adivo
Skrivet av företaget
De klantbeleving staat bij Adivo voorop. Vanuit de markt weten we dat elk contactmoment cruciaal is, daarom zorgen we altijd voor een oplossing die het beste past bij uw wensen en de wensen van uw klant.
Via onze webshop www.adivo.nl kunt u alle artikelen bestellen. Heeft u vragen of twijfelt u over de juiste keuze? Neem dan contact met ons op! Wij zijn dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch, per chat of email bereikbaar voor uw vragen, opmerkingen en voor het verlenen van service waar nodig.
Wij helpen u graag...
- adivo.nl
Har besvarat 40 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Defect product, geen geld terug
Sturen een defect (DOA - Defect on Arrival) product op. In December contact gehad. Ik kreeg 5 werkdagen de tijd om het product terug te sturen. Ik kon in verband met werkzaamheden en de feestdagen niet het product retourneren. Ik heb aangegeven dit graag in Januari te willen oplossen. Helaas is dit bedrijf totaal niet schappelijk en zeggen simpelweg dat het product niet meer aangenomen kan worden als retour.
Ik bestel hier in ieder geval nooit meer.
Edit: Inderdaad, ik heb gezegd dat ik het product na de kerstperiode op zou sturen in het nieuwe jaar. Dat wordt er dan weer niet bij vermeld. Dit heb ik ook toegelicht. Dit was namelijk vanwege werkzaamheden. Wij stonden open met een oliebollenkraam, en die periode is de drukste periode. Ik was 1 januari gelijk weer online om te reageren, maarja, dan zijn jullie vrij. Het is heel grappig dat jullie een vingertje wijzen naar de klant, maar kijk eens naar jezelf. Totaal niet meedenkend. Het product moest en zal binnen 5 dagen verstuurd en ontvangen zijn bij jullie. Maarja, zoals eerder gezegd kon dat niet. Daarom bestel ik nooit meer wat bij jullie. En jullie leveren kapotte producten, en jullie klantenservice is echt ruk.
Ik zou anderen ook zeer aanbevelen ergens anders hun software te kopen, zeker na jullie reactie.

Svar från Adivo
Goed advies, eerlijke prijs
Als altijd is het heerlijk communiceren met Adivo. Altijd een goed advies en een eerlijke prijs
Top doe zo voort
Omdat Ik direct geholpen ben maar dat…
Omdat Ik direct geholpen ben maar dat niet alleen beliefs en adequate
Fantastic
Als Ik ooit iets op software of internet hardware nodig heb dan is het bij dit Bedrijf
Ondanks dat Adivo het zeer druk had
Ondanks dat Adivo het zeer druk had, hebben ze toch nog tijd vrij kunnen maken om op korte termijn een monteur te sturen. De cardprinter loopt weer als een tierelier. Waarvoor dank!
Iets vriendelijker aan de telefoon…
Iets vriendelijker aan de telefoon graag 2de gesprek ging beter
Goed en snel geholpen.
Correcte levering en op tijd
Een lastig probleem is opgelost
Een lastig probleem is opgelost, we zijn heel tevreden.
De communicatie is laagdrempelig en goed.
De eindfactuur is erg naar beneden afgerond, super aardig!!
Heel vriendelijk behulpzaam!
Persoonlijk goed contact
Persoonlijk goed contact, snelle reactie en goede prijs-kwaliteitverhouding
Goede service. Mijn eerste scanner kwam kapot binnen deze heb ik geretourneerd. De nieuwe die ik binnen heb gekregen werkt perfect. Technisch kwam ik er even niet uit, ook hier hebben ze mij goed meegeholpen.
Wat een verschrikkelijk bedrijf
Wat een verschrikkelijk bedrijf! Bestel hier absoluut NIET. Maak je ook maar één fout in je bestelling en wil je retourneren, dan pakken ze schaamteloos geld van je af. Zero klantvriendelijkheid, nul service. Pure minachting voor de klant. Waardeloos van begin tot einde, die ene ster is eigenlijk nog veel te veel eer!

Svar från Adivo
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.