Geweldig ik had een probleem en het werd binnen een paar uur opgelost Nooit bang zijn voor codes of ondoorzichtigheid van codes Is het niet duidelijk even de contactformulier invullen en binne... Se mer

Företaget har svarat
Bij kaart direct is het kopen van kado kaarten zo mooi en aantrekkelijk gemaakt en zo ontzettend makkelijk. Het wordt erg eenvoudig gemaakt krijgt direct een mail met de kado kaart in je inbox om te g... Se mer
Företaget har svarat
Een Transcash voor een familie lid geregeld. Krijgen dus een meerdere codes die bij ontvanger een foutmelding opleveren. Support benadert. Waarbij ik vaststel dat Support alleen standaard antwoorden... Se mer
Företaget har svarat
5/5 – Top ervaring met Switch Valuta Kaart! Ik heb onlangs een Switch valuta kaart gekocht via KaartDirect en ik ben echt super tevreden! Binnen een paar seconden na betaling had ik de code a... Se mer
Företaget har svarat
Op KaartDirect.nl bestel je binnen een minuut een digitale cadeaukaart voor je favoriete webshop of service. Of je nu tegoed zoekt voor games, entertainment of een streamingdienst, bij ons vind je alles bij elkaar. Je rekent veilig af via een vertrouwde betaalmethode en na het afronden van je bestelling verschijnt je code direct op je scherm en ontvang je die ook per e mail.
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik heb 2 kaarten gekocht kreeg eerst toegestuurd, maar had 2 gekocht van 50 euro. Ik heb een code gekregen van 1 maar nooit van de 2de, blijkt de ene die ik wel heb ontvangen niet te werken. Mijn vraag is hoe dan verder? Ik heb eerdere aankopen gedaan geen probleem gehad. Nu een slechte beoordeling maar meestal gaat het goed.
Het was meteen binnen en het was duidelijk hoe het werkten

Svar från KaartDirect.nl
Altijd een goede ervaring met KaartDirect. Ik heb nog nooit problemen gehad en de codes ontvang ik altijd binnen een paar seconden. Snel, betrouwbaar en super makkelijk!

Svar från KaartDirect.nl
Mijn Bitsa app werkt niet waardoor ik de code niet kan gebruiken

Svar från KaartDirect.nl
K.t bedrijf oplichters en alles van hun afschuiven als er wat aan de knikker is en die revieuws zetten ze er zelf op zo kan ik het ook om toch goede revieuws te krijgen.

Svar från KaartDirect.nl
Simpel te bestellen geen account maken geen poes pas niks en Na betaling gelijk de opwaardeer code op me Mail gehad top service

Svar från KaartDirect.nl
Overzichtelijke site, codes meteen gekregen en werkte. Top geregeld!

Svar från KaartDirect.nl
Het is gemakkelijk en snel. Ik gebruik deze site al een aantal jaar voor Xbox en Nintendo kaarten en ik heb eigenlijk nog nooit een slechte ervaring gehad.
Zeker een aanrader!

Svar från KaartDirect.nl
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.