De eerste keer besteld bij Acelera en gegarandeerd zal het niet de laatste keer zijn!!! Wat een mooie koersbroek en trui:prima kwaliteit,mooie combinatie van kleuren en dit alles aan een zeer schap... Se mer
Det här tycker kunderna
Levering keurig volgens afspraak en netjes verpakt. Shirt retour gestuurd ivm maat (te klein) zonder toelichting. Betaling is zonder problemen direct netjes terugbetaald. Daarna nieuwe (extra) bestel... Se mer
Ik heb het gekocht omdat het zo goedkoop was, met de belofte van topkwaliteit. Ik heb de korte bib nu twee keer gebruikt (in totaal 5 uur gefietst) en de kwaliteit is verrassend goed. Zeker vergelijkb... Se mer
Goede wielrenkleding die er netjes uitziet en fijn zit. Ik heb de kleding al gedurende enkele ritten uitgeprobeerd. Het intermediate fietsshirt, de intermediate fietsbroek en de base layer zitten lek... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij Acelera hoef je geen compromissen te sluiten als het gaat om performance wielerkleding, onze wielershirts en wielerbroeken zijn ontworpen om altijd de beste prestatie te bieden. Prestatie door acceleratie.
Kontaktuppgifter
Deymanstraat 18-K, 1091 SE, Amsterdam, Nederländerna
- +31850047990
- support@acelera.cc
- acelera.cc
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 40 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Erg tevreden
Snelle bezorging. Shirt is van prettige stof, zit mooi en niet te strak in de mouwen.. Heb het shirt nu een paar keer gedragen (en gewassen). Nog steeds mooi van kleur en goed van fit... goede prijs kwaliteit verhouding
Prima prijs-kwaliteit
Prima prijs-kwaliteit! Snel bezorgd als belooft; maattabel klopt helemaal. Een shirt als 2e huid
Kwaliteit
Zeer aangenaam verrast, ik had in eerst mijn twijfels maar echt top kleding voor deze prijs.
Nice stuff for a fair Price!!
Nice stuff for a fair Price!!
Love it! Delivery could be little bit faster, but that’s only because I was curious to Receive my first bike clothing haha.
Goede kwaliteit voor een lage prijs
Fijne, moderne en kwalitatief goede wielerkleding voor een hele schappelijke prijs
Alles bestens
Alles bestens, guter Preis und sehr gute Kleidung , ich würde dort wieder kaufen !
Not an Instagram scam!
Was worried I might have succumbed to Instagram ads given the price of this gear compared to other more well known brands but genuinely really impressed with this cycling gear. I used the website’s size finder and everything fits perfectly. The bibshorts and jerseys feel really good quality and fit really nicely. I got a mix of the intermediate and the essential range, impressed with both. I had seen some reviews quibbling with stitching but no stray or loose threads on mine. I haven’t washed anything yet so not sure how they stand up to that but on first impression, really pleased.
Super design in fit
Super design in fit. Všeč mi je ker dres ni predolg in se zato ne viha pri trebuhu, saj sem majhna in imam s tem pogosto težave.
Gute Qualität und schnelle Lieferung
Gute Qualität und schnelle Lieferung
Trikots passen. Alles bestens
Na de eerste fietsbroek helemaal…
Na de eerste fietsbroek helemaal verkocht! Voor mij niets anders meer
Chill bedrijf
Prima kleiding, snelle levering! Bedrijf in Amsterdam dus geen temu of AliX webshop maar gewoon gegarandeerd goede kwaliteit.
Super!
Super!! Mit der größe passt es super wenn man die models betrachtet. Ich würde es noch super finden wenn es verschiedene dicken von Polster gibt, für längere Fahrten.
Top!
Prijs - kwaliteit super goed. De broek -dames pro - had wat mij betreft iets langer gemogen maar voor de zomer is het prima. Netjes vepakt en snelle levering! Gewoon zo door gaan ;)
Grote maat
Fijn dat er een fietsbroek is in grote maat. Hij past goed, in begin wat kriebelig gevoel bij de randen.
Helaas, na 50 km wel nog steeds zadelpijn.
Comme d’habitude
Comme d’habitude, les tenues sont de très bonne qualité.
Alles top
Schnelle Lieferung, schöne Farben, gute Qualität und problemlose Retoure. Ich bin 1,70m groß, wiege 70kg und trage normalerweise L. Die Bib hat in L gepasst, das Trikot habe ich in XL behalten, was ich bei ein bisschen mehr Oberweite empfehlen würde. Einziger Kritikpunkt: Die Taschen der Trikots sind ein bisschen hoch, sodass man schlechter drankommt.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.