Dårlig oplevelse i hendes pengemaskine
Jeg begyndte “Back To Life” kurset hos Zabrina til 6500 kroner. Jeg har dog desværre dårlige erfaringer derfra, da jeg ikke fik det bedre fysisk. Desuden var jeg ikke den eneste på holdet, som havde denne oplevelse. Det der falder mig for brystet er hendes garanti om pengene retur. Hendes slogan er “slow down”, og når man til liveudsendelser med hende snakker om manglende fremskridt og tiltagende smerter, får man at vide, at man skal tage det med ro, sætte tempoet ned, og lytte til kroppen. Da jeg så gjorde dette, gjalt garantien ikke længere, da jeg ikke havde aktiveret ønsket om pengene retur inden for 7 uger, som garantien kræver. Det efterlader mig meget frustreret, da budskabet om “slow down” er i direkte modsætning til garantien på 7 uger, og, som Zabrina siger, så vare kursuset 6 måneder.
Efter 4 uger var jeg i dialog med Zabrina, hvor jeg udtrykte klart og tydeligt, at jeg ikke havde oplevet en bedring siden begyndelsen. Jeg nævnte det samme for hende efter 5 og 6 uger, men hun bragte aldrig garantien op, tiltrods for vores samtaler om manglende fremskidt. Det efterlader mig med følelsen af, at projektet for hende er en pengemaskine, og ikke et oprigtigt ønske om at forbedre livet for deltagerne.