Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vil lige sige købte min lille lyserøde soull for at hjælpe mig med min hovedpine - den har hjulpet mig super mange gange, men det bedste var hertil morgen hvor jeg efter en lang nat med smerte i min... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg arbejder på kontor til daglig med mange timer i kontorstolen, hvilket har gjort at jeg nu døjer med smerter i lænden, jeg bruger lændebæltet hver eneste dag og kan mærke en stor forandring!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

har købt en nakke massage som helt sikkert er pengene værd. der ud over var der helt fantastisk god behandling samt god oplæring i produktet en handel hos Soull vil man aldrig fortryde

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

I kunne godt have oplyst, at I havde ferie, så man ikke gik og ventede i rigtig lang tid og nåede at blive bekymret over, hvor ens vare blev af.

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har bestilt Soull™ intelligente…

Jeg har bestilt Soull™ intelligente nakkemassage den 8 dec 2023. Og har så ikke hørt fra Soull siden. Begynder at tror jeg er blevet snydt

Jeg har ikke fået en mail fra jer den 9/12. Og det du skriver er volapyk Lasse. Men sjovt i først reagere nu hvor jeg skriver her

8 december 2023
Omdöme utan inbjudan

Hej Søren,

Først og fremmest vil jeg gerne undskylde for enhver forvirring eller besvær, du har oplevet i forbindelse med din ordre. Det er vigtigt for os at opretholde gennemsigtighed og god kommunikation med vores kunder.

Jeg har tjekket vores registreringer, og det ser ud til, at vi faktisk sendte dig en e-mail den 9/12-2023 vedrørende din ordre. Jeg beklager, hvis denne e-mail er gået tabt i din indbakke eller spam-mappe. Vi stræber altid efter at give vores kunder opdateret information om deres ordrer.

Jeg vil også gerne bekræfte, at din anmodning om tilbagebetaling er blevet behandlet, og pengene er blevet returneret til din konto. Du bør se transaktionen på din bankkonto inden for de næste bankdage. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

I kunne godt have oplyst

14 juli 2023

Kære B.R,

Tak for din anmeldelse og for din feedback angående leveringstiden på din ordre. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Først og fremmest vil vi gerne undskylde for eventuelle bekymringer, som forsinkelsen i leveringen har forårsaget. Vores mål er altid at levere produkter til vores kunder så hurtigt som muligt, og vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at modtage din vare rettidigt.

Vi bekræfter, at vi modtog din ordre den 11. juli og afsendte den den 15. juli. Normalt burde forsendelsen have taget kortere tid, og vi er kede af, at den tog længere tid end forventet, hvilket skabte bekymring for dig.

Det er vigtigt for os at informere vores kunder om eventuelle forsinkelser eller hændelser, der kan påvirke leveringstiden. Vi beklager, at vi ikke på forhånd meddelte om vores ferieperiode, der kunne have påvirket leveringstiden for din ordre.

Vi tager din feedback til efterretning, og vi vil sørge for at forbedre vores kommunikation omkring sådanne situationer i fremtiden. Vi vil også tage de nødvendige skridt for at sikre, at vores kunder ikke oplever lignende udfordringer i fremtiden.

Vi er glade for at høre, at du endelig modtog din pakke den 18. juli, og vi håber, at du er tilfreds med dit køb. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil være mere end glade for at hjælpe dig.

Tak igen for din feedback, og vi håber at have muligheden for at betjene dig igen i fremtiden.

Med venlig hilsen,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering og flot indpakning med…

Hurtig levering og flot indpakning med personlig hilsen.
Bæltet er helt perfekt til mig.

21 juni 2023

Hej Charlotte,

Tak for din anmeldelse, om din oplevelse af vores produkt og service!

Er glad for, at bæltet passer dig perfekt! :)

Kan kun anbefale soull

Kan kun anbefale soull , jeg bestilte forkert størrelse ,skrev til soul at jeg havde bestilt forkert 2 dage efter havde jeg et nyt og der var indlagt en returlabel og pose til at sende retur tak til Lasse for god betjening mvh Rene

21 juni 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De oplysninger om mål der står i guiden…

De oplysninger om mål der står i guiden hiolder ikke når varen kommer . Træls man skal til at bøvle med at sende retur i burde sende retur label med. Hilsen Elin

24 april 2023

Kære Elin,

Tak for din anmeldelse af vores lændebælte. Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkt og vores service.

Vi tager dine kommentarer til efterretning og vil undersøge, hvorfor vores guide til måling ikke har stemt overens med det produkt, du modtog. Vi vil også overveje at inkludere en returlabel i vores forsendelser for at gøre processen lettere for vores kunder.

Vi har 30 dages fuldtilfredshedsgaranti på vores produkter, så snart lændebæltet er returneret, vil vi være glade for at give dig, fuld refusion af købsprisen, når vi har modtaget produktet.

Endnu en gang, tak for din feedback, og vi håber at få muligheden for at gøre det bedre for dig i fremtiden.

Venlig hilsen,

Super Support

I ordered the back support and it came within days. My husband says it is very comfortable to wear, and supports his back really well.

20 april 2023

Dear Enid,

Thank you very much for taking the time to leave a positive review of our back support product. We are thrilled to hear that your husband found it comfortable to wear and that it provided effective support for his back.

At Soull, we take great pride in offering high-quality products and exceptional customer service, so it's always rewarding to receive feedback like yours.

If you have any further feedback or suggestions for us, please don't hesitate to get in touch. We're always looking for ways to improve our products and service, and your input is invaluable to us.

Thank you again for your support, and we hope to have the pleasure of serving you again in the future.

Best regards,
The Soull team

Kære Inga,

Mange tak for din positive anmeldelse af vores produkt og vores leveringstid. Vi er glade for at høre, at produktet passede perfekt til dig.

Hos Soull gør vi altid vores bedste for at levere vores produkter hurtigt og med høj kvalitet, så det er fantastisk at høre, at vores indsats har gjort en forskel for dig.

Hvis du har brug for hjælp med noget i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med alt hvad du har brug for.

Endnu engang tak for din anmeldelse, og vi håber at have mulighed for at betjene dig igen i fremtiden.

Venlig hilsen,
Soull Kundeservice

Meget tilfreds 👍

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍

7 april 2023

Kære Golestan,

Tak for din anmeldelse! - Er glad for at hører, du er tilfreds med vores produkt.

Rigtiggodoplevelse

13 april 2023

Kære Kathrine,

Tak for din anmeldelse! - Er glad for at hører du har haft en god oplevelse, med vores produkt og service.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.