God service
Skulle have monteret et udendørs stik og Deniz kom med en god løsning vi ikke selv havde tænkt på, så vi fik mere end hvad vi oprindeligt planlagde - helt perfekt 👍
Når du vælger Absalon El-Teknik, gør vi hele processen så enkel og problemfri som muligt. Du får en klar plan fra start, løbende kommunikation og professionelle løsninger, der holder i mange år frem. Vores mål er, at du altid føler dig tryg – uanset om du står med en hasteopgave eller et større projekt. Vi arbejder struktureret og effektivt, så du ved præcis, hvad næste skridt er, og du slipper for unødige overraskelser. Fra første kontakt til afsluttet opgave sørger vi for, at alt forløber glat, sikkert og i dit tempo.
Lunikvej 24G , 2670, Greve , Danmark
Virkelig god service, kom til den aftalte tid, arbejdet udført til 5 store stjerner
Perfektion 🤩
Vi mistede strømmen i huset og ringede til Absalon, fra jeg ringede til han stod foran døre gik der 45 min.
Og ca. 20 minutter efter fungerede det hele igen.
Super fint arbejde🤩
Vi havde en akut opgave, og inden for 1 time stod elektrikeren på adressen. Opgaven blev løst hurtigt og med en yderst imødekommende elektriker. Oplevelsen er et seriøst og pålideligt firma.
Kan varmt anbefale Absalon El.
Fik skiftet og flyttet en meget gammel og uddateret eltavle til en rigtig fin pris.
Udførslen var fuld i overensstemmelse med tilbuddet, der var en god dialog om behovet og stor fleksibilitet ift. udførslen.
Da jeg havde en fejl ved eltavlen pga. et komponent, der desværre var i stykker svarede firmaet hurtigt og kom hurtigt og fixede det med den største selvfølgelighed.
Mange anbefalinger herfra
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Absalon El Teknik. Arbejdet blev udført professionelt, til tiden og med stor omhu. Kommunikation var klar og ærlig hele vejen igennem, og jeg følte mig tryg i processen fra start til slut.
Absalon El-Teknik – hurtige og hjælpsomme, god service.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger! Jeg er meget tilfreds med det arbejde, elektrikeren udførte. Han var hjælpsom og professionel og kom med gode løsninger og idéer, som var meget brugbare.

Fantastisk service. Virkelig dygtige - alt spiller bare
Fantastisk service og super professionel elektriker. Kan varmt anbefales🤩

Svar från Absalon El-Teknik
Han er meget god og overholder alle aftaler man føler sig tryg ved ham kan varmt anbefales

Svar från Absalon El-Teknik
Deniz er den bedste elektriker! Vi har brugt ham både privat og i firmaet - hver gang så leverer han verdens klasse service, overholder sine aftaler - og vigtigt af alt. Der er ikke en finger at sætte på arbejdet. Tak for effektiv el-installation derhjemme og på kontoret!

Svar från Absalon El-Teknik
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.