Det här tycker kunderna
Ik ben erg tevreden met het resultaat, en hoe ik werd geholpen ze stond bij me. Bedankt voor alles, vooral Met de holp van faris oujda.
Ik ben geholpen door de heer Faris. Ik ben zeer tevreden over hoe hij te werk gaat. Communicatie was goed. Alles was duidelijk en er was een duidelijke plan.
Ik ben door 'n jonge man Faris genaamd geholpen, die heeft mij door t hele traject geholpen heeft, waar ik geen ervaring in had. Heeft me ook uitgelegd wat de plan van aanpak was, wat de vervolgs... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wij helpen bij het verhalen van de schadevergoeding. Onze hulp is kosteloos, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand. U ontvangt de hoogst haalbare schadevergoeding en altijd een vast contactpersoon.
Kontaktuppgifter
Rijswijkseweg 518T, 2516 HT, Den Haag, Nederländerna
- +31 (0)70 415 0797
- info@abfiadletselschade.nl
- abfiadletselschade.nl
Ik ben geholpen door de heer Faris
Ik ben erg tevreden met het resultaat
Ik ben tevreden met hoe ik ben geholpen…
Ik ben tevreden met hoe ik ben geholpen en de acties die ondernomen zijn. Faris heeft alles geregeld en heeft alles bijgewoond tot het eind.
......
Heeft me ook uitgelegd wat de plan van aanpak was, wat de vervolgstappen zullen zijn. Scenario's voorgeschreven, heeft me ook goed op de hoogte gehouden.
Ik ben zeer tevreden met hoe alles is gegaan
Professioneel persoonlijke advies en…
Professioneel persoonlijke advies en begeleiding tot de afhandeling!
Super goed geholpen door Farisz.
Super goed geholpen door Farisz.
Hij heeft ervoor gezorgd dat ik wel in mijn gelijk stond en daar door de nodige vergoeding kreeg van het ongeval.
Heel erg bedankt en zal het aan een ieder aanraden die hier ooit mee te maken krijgt.
Vr. Gr. C. van Deursen
Fantastische service
Fantastische service. Snel en goed geholpen, behulpzaam en begripzaam. 10/10!
Ik ben perfect geholpen door Fariss van…
Ik ben perfect geholpen door Fariss van Abfiadletselschade
Met zijn klantvriendelijkheid, goed meedenken, goede kennis van zaken, uitstekende service .
Dank u wel Fariss,
Beste van Den Haag
Goede service en een maximale resultaat. Zeker een aanrader voor iedereen!!
Serieus Snel en duidelijk
Serieus Sne, duidelijk en begripvol. Ik ben zeer tevreden hoe zij alles hebben opgepakt en afgehandeld
Eén van de beste in DenHaag
Eén van de beste in DenHaag, staan altijd klaar voor je en begeleiden je tot de laatste fase.
Zeer betrouwbaar en respectvol mensen.
Moge Allah jullie rijkelijk belonen voor jullie oprechte inzet.
Ik ben langs veel letselschadebureaus…
Ik ben langs veel letselschadebureaus geweest , maar niemand heeft mij zoveel vertrouwen kunnen geven als Faris van Abfiad Letselschade. Hij heeft me ten alle tijden bij kunnen staan(zelfs buiten de kantooruren). Op kantoor kan je je gewoon thuis voelen. Dankzij de ervaringen en expertise van meneer Zaaj , hebben we mijn zaak succesvol kunnen afronden. Ik dank hem hiervoor zeer en raad Abfiad Letselschade aan iedereen die hulp nodig heeft met zijn zaak met klem aan!
Mijn ervaring
Mijn ervaring met dit letselschadebedrijf was ronduit geweldig! Vanaf het eerste contact voelde ik me begrepen en gesteund. Dankzij hun expertise heb ik mijn zaak succesvol kunnen afsluiten. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft bij letselschadezaken. Bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan!
Ik ben de heer idrissi meneer Faris…
Ik ben de heer idrissi meneer Faris vande Abfiad letselschade is een uitstekende bedrijf heeft mijn heel veel geholpen geestelijk en zo dra ik vraagen had werde direct beantwoord uren na mijn problemen geluisterd ik ben erg tevreden en dankbaar ik geef deze mensen 10 zeer goede
Top service
Na bijna twee jaar geleden een scooterongeluk te hebben gehad, kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik uitstekend geholpen ben. De communicatie was altijd transparant en duidelijk, en de heer Zaaj die mij heeft bijgestaan was ontzettend vriendelijk. Hij stond altijd klaar en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Zijn toewijding en betrokkenheid hebben mijn herstelproces enorm ondersteund. Ik kan hem van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele hulp met een persoonlijke benadering. Vijf sterren, zonder twijfel!
Toppers
3 jaar lang lopen struggelen met de verzekeringen n.a.v. een auto ongeluk. Abfiad ingeschakeld. Houden goed contact met je over het verloop van je zaak. En hebben het binnen een relatief zeer korte tijd het wel voor elkaar gekregen om een schadevergoeding te krijgen. Het zijn gewoon toppers die voor hun cliënten klaar staan. Ik raad Abfiad aan iedereen aan.
Abfiad letselschade.
Faris wat heb jij je best gedaan en het is je gelukt bedankt. Ik blij jij een goed review.
Ik ben erg tevreden met Abfiad
Ik ben erg tevreden met Abfiad. Vanaf het begin tot eind ben ik erg goed geholpen door het proces heen. Ik kon met al mijn vragen terecht bij Abfiad (Faris), er werd altijd tijd gemaakt en alles werd goed en meteen opgepakt. Hiervoor zat ik na mijn scooterongeval bij een ander bedrijf, ik moest hier zelf achter alles aangaan. Wat ik door Abfiad aan voorschot alleen heb gekregen, was het maximale wat het ander bedrijf er uit had kunnen halen. Abfiad gaat eerlijk te werk, daar ben ik ze heel dankbaar voor! Dankzij Abfiad (Faris) heb ik mijn zaak met een mooi bedrag kunnen afsluiten.
Top bedrijf! Top service
Ik heb lang gezocht naar een goede contactpersoon om mijn zaak te behandelen, via horen zeggen bij abfiad terecht gekomen door de positieve verhalen.
De zaak is zeer serieus genomen door ( Faris ) en heeft veel moeite en tijd in mijn zaak gestoken.
Geweldig bedrijf om mee in zee te gaan, afspraken komen ze na en je zaak laten ze niet links liggen !!!
Om te beginnen een hartstikke nette en…
Om te beginnen een hartstikke nette en klantvriendelijke bedrijf die de cliënt voorop stelt ik had een scooterongeval gehad achterop een scooter en had me pas 10dagen later gemeld bij abfiad dus ik dacht dat ik niks zou krijgen maar dankzij harde werk en inzet van abfiad heb toch een mooi geldbedrag gekregen zeker een aanrader!!!!!!!!!!!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.