2m Teknik Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

Företagsinformation

1. Fordonsprovning

Skrivet av företaget

Vi rÄder over Danmarks mest avancerede testcenter med rullefelt til bÄde 4WD og 2WD biler, state-of-the-art motoranalyse. Vi er mekanikere og ikke kÞbmÊnd. Motoroptimering og fejlsÞgning er en nichebranche, der krÊver stor teknisk indsigt. Derfor har vi kun professionelt uddannet personale med stor erfaring og passion. Vi tilbyder motoroptimering i form af analyse, fejlfinding, motorrensning og test.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Fup og fidus for politiet

2m autoteknik udarbejdede en rapport pÄ min bmw motorstyring for politiet, og opdigtede mere eller mindre hvad denne indeholdt som sÄ har forÄsaget en konfiskation af denne. Ja det er en opdigtet rapport da jeg selv har skrevet indholdet... PÊnt amatÞr virksomhed, specielt nÄr de rent faktisk ikke kunne udlÊse en bosch DME :)

10 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Vil klart anbefale, har styr pĂ„ deres sh*t👌

Indleverede en ECU der skulle klones, var fĂŠrdig i lĂžbet af en dags tid, super god og hurtig service. Monteret i bil uden nogle problemer, perfekt til at komme hurtig tilbage pĂ„ vejen igen😎
Vil klart anbefale, har styr pÄ deres sh*t

6 november 2025

Svar frÄn 2m Teknik

Vi er glade for, at vi fik din BMW tilbage pÄ vejen, og at ECU-kloningen spillede uden problemer.
Det betyder meget for os med din anbefaling – altid en fornĂžjelse at hjĂŠlpe đŸ’Ș😎

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Ødelagt bil, HOLD JER VÆK!!!!!

Min oplevelse med 2M Teknik har desvÊrre vÊret ekstremt skuffende. Jeg tog derhen i hÄb om at fÄ professionel hjÊlp, men gik derfra med fÞlelsen af at vÊre blevet snydt. Efter deres arbejde kÞrer min bil ikke bare dÄrligere, den kÞrer markant dÄrligere end fÞr den overhovedet var forbi vÊrkstedet.

ForlĂžbet har efterladt mig med et meget negativt indtryk af firmaets professionalisme og trovĂŠrdighed. Jeg stod tilbage uden en ordentlig forklaring, uden lĂžsninger og med en bil i dĂ„rligere stand. Ud fra min egen erfaring kan jeg derfor absolut ikke anbefale 2M Teknik, og jeg vil kraftigt opfordre andre til at vĂŠre varsomme og overveje andre alternativer. HOLD JER VÆK!!!

17 juni 2025

Svar frÄn 2m Teknik

Vi mÄ herved fastslÄ, at det beskrevne forlÞb ikke kan vedrÞre 2M Teknik ApS. Vi har ingen registrering af dig som kunde, og der er aldrig udfÞrt arbejde pÄ dit kÞretÞj hos os. Anmeldelsen bygger derfor pÄ urigtige oplysninger.

2M Teknik ApS fÞrer detaljeret og dokumenteret sagsregistrering for alle kundeforhold, og vi kan med sikkerhed konstatere, at din pÄstand ikke har rod i faktiske forhold.

Vi skal samtidig gÞre opmÊrksom pÄ, at offentliggÞrelse af fejlagtige eller misvisende udsagn om en virksomhed kan vÊre retsstridigt, og vi anser denne anmeldelse som Äbenlyst uberettiget.

SÄfremt der foreligger en forveksling med et andet vÊrksted, opfordrer vi dig til straks at kontakte os pÄ 82829067 for at fÄ sagen afklaret.

2M Teknik ApS

Pas pÄ 2m teknik ( Tidligere Scantune

Pas pÄ 2m teknik ( Tidligere Scantune ;) )
Samarbejder med politiet og videregiver oplysninger, samt er det faktisk dem der tjekker jeres styreboks nÄr politiet beslaglÊgger dem.. De arbejder for staten! :D

9 oktober 2024

Svar frÄn 2m Teknik

Vi Ăžnsker lige at prĂŠcisere et par ting for god ordens skyld:
2M Teknik er en selvsténdig virksomhed og samarbejder ikke med politiet om at udlevere kundedata. Vi foretager tekniske undersþgelser for forsikringsselskaber, vérksteder og i enkelte tilfélde for juridiske instanser, hvor vi fungerer som uvildig teknisk vurderingspartner – précis som andre tekniske eksperter i branchen.

Motor ekspert

Jeg havde fornÞjelsen af at fÄ renset min bmw N47 motor, min bil er fra 2014 med 200.000km+ pÄ tÊlleren.

Arbejdet der blev udfĂžrt:
1. Indsugningsmanifolden pilles ud og renses.
2. Motoren renses med nĂžddeskaller.
3. Det blev konstateret at mine swirlflaps ikke fungerede optimalt.
4. Ny swirlflap konstruktion bestilles hjem.
5. Swirlflaps afprĂžves i indsugningsmanifolden.
6. Ny swirlflaps bevĂŠgede sig ikke lige gnidningsfrit
6.a Konstateres pakningen ikke passer pÄ indsugningsmanifolden.
7. Konstatering: manifolden er blevet skĂŠv grundet overophedning fra EGR ventil / kĂžlersystem.
EGR kÞler + ventil enhed er skiftet pÄ kulance for et par mÄneder siden.
8. Ny manifold bestilles hjem og monteres.
9. Bilen mÄles pÄ rullefelt fÞr og efter, og har fÄet de 10 tabte heste tilbage.

Jeg vil knytte 3 nĂžgle-ord om vĂŠrkstedet og Michael:

ImĂždekommende
Kompetent
TrovĂŠrdig

Hvilket er kvalifikationer der er bĂŠresten for en succesfuld virksomhed.
Tak for denne gang Michael.

Mvh. Benjamin Serup

21 augusti 2023
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Grundighed, ordentlighed og ikke mindst dygtige til det, de laver

2M Teknik ved, hvad de laver, nÄr det kommer til rens af motorer, fx ifm. fejl pÄ EGR-flow, det er jeg ikke i tvivl om. Jeg har ikke selv stor forstand pÄ biler, men hele vejen i processen har jeg fÞlt mig glimrende vejledt af Michael - og med grundig fotodokumentation med fÞr- og efter-billeder, har jeg kunnet se, hvad der er blevet renset. SÄdan!

Nu har jeg endelig en Opel Astra som igen kÞrer uforstyrret (og bedre end fÞr!) uden en motorkontrollampe, som igen og igen lyser pga. fejl pÄ EGR-flowet. En fejl som det autoriserede Opel-vÊrksted i Risskov ikke kunne lÞse/udbedre efter hele tre dyre forsÞg, men som Michael har fixet pÄ en enkelt dag.

Jeg kan kun anbefale Michael fra 2M Teknik pÄ det aller varmeste.

14 december 2022
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Har lige fÄet renset min manifold m.m

Har lige fÄet renset min manifold m.m. ser super godt ud efter behandlingen.
HÄber ikke fremtidig kunder lader sig afskrÊkke af dÄrlige ratings her pÄ Trustpilot.
2M Teknik gĂžr et godt arbejde, de skal bedĂžmmes for det de laver nu!!
Grunden til at de fÄr dÄrlige ratings er at der er personer i forskellige facebook grupper der opfordre alle, i de grupper til at give dem dÄrlige rating bla. I gruppen (Imod konfiskering af Bil/Mc), dfordi de har lagt deres forretning om, fÞr tunede de biler og nu renser de sÄ motorer og nogen siger de hjÊlper politiet med at mÄle ydelse pÄ de biler de konfisker, det ved jeg ikke noget om og jeg er ret ligeglad, sÄ lÊnge de ikke svindler og udfÞrer et godt stykke arbejde, skal de bedÞmmes for det.
Mvh Carsten

20 juni 2022

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer