24MX Polska Omdömen 6 313

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bardzo duży wybór asortymentu. Bardzo dobre ceny. Towar dobrze zapakowany. Szybka przesyłka. Obsługa paczkomatów. Buzer ochronny jest super, świetnie wykonany, dobry rozmiar, dobrze leży, wy... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Solidna firma - towar zgodny z opisem, najlepsza cena produktu, szybka wysyłka, kompletna dokumentacja zakupu, bezproblemowy i szybko ogarnięty zwrot (mimo mojego błędnego zamówienia). Polecam.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Naprawde super wykonanie strony. duża dostepnosc produktow. Jedyna wada to posiadanie przeze mnie triumpha tf250-e i niektóre części zaznaczone że do niego pasują poprostu tego nie robią(nie pasują) s... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bardzo szybka wysyłka oraz dostawa i produkty świetnej jakości jeszcze nigdy nie zawiodłem się na tej firmie mogę z całego serca ją polecić

Företagsinformation

1. Motorcykelaffär

Skrivet av företaget

Firma 24MX zaopatruje entuzjastów motocrossu, enduro, oraz użytkowników motocykli terenowych w wyposażenie i części motocyklowe. Maksymalne ułatwiliśmy poruszanie się po sklepie i nieustannie staramy się by doświadczenie naszych Klientów było na możliwie najwyższym poziomie. Oferujemy szeroką gamę produktów dostosowanych do indywidualnych potrzeb w bezkonkurencyjnych cenach.

24MX

Skrivet av företaget

Darmowa wysyłka powyżej 300zl*
Zamówienia o kwocie powyżej 300zł kwalifikowane są do darmowej wysyłki (*z wyjątkiem produktów wielkogabarytowych).

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Błędne zamówienie i za długi czas ponownej reklamacji

Zamówienie przyszło błędne, nic w tym nie byłoby problematycznego gdyby nie reklamacja trwająca już za długo i nadal nie mam żadnej odpowiedzi.
Tydzień później: paczka w końcu dotarła po uznanej reklamacji, ale okazało się że wrócił do mnie to sama błędną cześć, którą odsyłałem. Od razu napisałem do sklepu, a to było kilka dni temu, a nadal nie mam żadnej odpowiedzi. Co mogę teraz zrobić?

Svar från 24MX Polska

Przepraszamy za zaistniałą sytuację oraz wydłużony czas reklamacji — rozumiemy, jak uciążliwe to może być.

Widzę, że sprawa jest już w trakcie rozwiązywania i dokładamy starań, aby zakończyć ją jak najszybciej.

Bardzo szybko przyszło.

Svar från 24MX Polska

Dziękujemy za opinię i polecenie! Cieszymy się, że dostawa była bardzo szybka.

Okej

Szybka dostawa. Tower zgodny z opisem. Dodatkowe naklejki. Przy częstym zamawianiu moglibyście dorzucić jakiegoś suwenira czy koszulkę, bo pasjonaci pieniędzy o was na prawdę bardzo dużo zostawiają 😃

Svar från 24MX Polska

Dziękujemy za opinię i miłe słowa! Cieszymy się, że dostawa była szybka, a towar zgodny z opisem.

Dziękujemy również za sugestię — przekażemy ją dalej, bo takie pomysły są dla nas bardzo cenne.

Super

Super, szybka dostawa jak zwykle.

5 mars 2026

Svar från 24MX Polska

Dziękujemy za opinię i polecenie! Cieszymy się, że dostawa była szybka jak zawsze.

Produkt zgodny z opisem

Produkt zgodny z opisem. Dobra jakość

26 februari 2026

Svar från 24MX Polska

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że produkt jest zgodny z opisem i spełnia oczekiwania pod względem jakości.

Dno!!

Dno!!! Przyjęli zamówienie z informacji wynika że wszystko jest na stanie. Po upływie czasu dostarczenia nie ma żadnego kontaktu.Brak nr telefonu na meile nie odpowiadają .Czekam jeszcze pare dni i zgłaszam sprawe na police

19 mars 2026
Omdöme utan inbjudan

Svar från 24MX Polska

Przepraszamy za zaistniałą sytuację oraz brak kontaktu — rozumiemy, jak bardzo jest to frustrujące. To nie jest standard obsługi, jaki chcemy zapewniać.

Prosimy o przesłanie numeru zamówienia, abyśmy mogli pilnie sprawdzić sprawę i pomóc w jej rozwiązaniu.

Zwroty są bardzo trudne

Zwroty są bardzo trudne, między innymi kontakt, zamowilem kask za 600zł jak byl na promocji, zwrocilem i mi oddali, zamowilem nowy jak już byl za 750zł i wedlug informacji ktorej dostałem powinienem dostać zwrot tych 150zł, lecz po 2 mailach wciaz nic i wciąż otrzymuję wiadomość od bota, nie polecam zwracac

Svar från 24MX Polska

Przepraszamy za zaistniałą sytuację oraz opóźnienie — rozumiemy, że to może być rozczarowujące, zwłaszcza przy wyborze płatnej dostawy. Przyjrzeliśmy się sprawie i widzimy, że nasz agent wykonał zwrot niezwłocznie i poinformował Pana o tym. Wkrótce powinien dojść.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Długi czas wydania paczki przez sklep

Zamówione dwa kaski w poniedziałek rano, jest środa wieczór a paczka dalej nie przekazana kurierowi. W dodatku zrezygnowałem z darmowej dostawy na rzecz płatnej, która teoretycznie powinna być szybsza. Po wysłaniu formularza z centrum pomocy sklepu zero odpowiedzi.

18 mars 2026
Omdöme utan inbjudan

Svar från 24MX Polska

Przepraszamy za zaistniałą sytuację oraz opóźnienie — rozumiemy, że to może być rozczarowujące, zwłaszcza przy wyborze płatnej dostawy. Przyjrzymy się tej sprawie, aby wyjaśnić, co się wydarzyło.

Prosimy o przesłanie numeru zamówienia, abyśmy mogli to pilnie sprawdzić i pomóc.

Wysyłka szybka

Wysyłka szybka, towar zgodny z opisem. Bezproblemowo

4 mars 2026

Svar från 24MX Polska

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło bezproblemowo, a produkt był zgodny z opisem.

Polecam sklep

Polecam sklep! Zamawiałam buty przyszły bardzo szybko i nie było żadnych problemów ze zwrotem gdy okazały się za male.9

Svar från 24MX Polska

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko, a proces zwrotu przebiegł bez problemów.

Dobrej jakości produkt

Dobrej jakości produkt, szybka wysyłka

3 mars 2026

Svar från 24MX Polska

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że produkt spełnił oczekiwania, a wysyłka była szybka.

100% Satysfakcji

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Produkt zgodny z opisem . Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie

Svar från 24MX Polska

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zakupy przebiegły sprawnie, a produkt spełnił oczekiwania

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.