Jag blev mycket väl bemött vid uppringningen från Knivsta ❣️och även av elektrikern Andreas som kom och hjälpte mig med byte av kontakt i väggen , skruvade fast en som glappade, och läste av 20 amper.... Se mer

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Är situationen kritisk eller är schemat späckat? Från oss kan du i bästa fall få ett proffs till platsen på upp till 30 minuter.
Frustrerar det dig att installatörerna du kontaktar inte kan göra det arbete du vill? Från 24 Center kan du få personen på plats precis när du vill.
24 Center är din partner inom VVS-, el-, lås-, glas-, kyl- och avloppstjänster, där du alltid får hjälp snabbt på plats. Vi vill lösa tekniska problem i fastigheter snabbt och pålitligt – oavsett tid och plats. Ett samtal räcker.
Vi erbjuder tjänster inom VVS, el, låsservice, glasarbeten, kylteknik samt avloppsrensning, högtrycksspolning och slamsugning. Vi är verksamma i hela Sverige.
Vårt innovativa och unika servicekoncept gör att vi kan förebygga skador redan under telefonsamtalet och snabbt skicka ut den installatör som kan vara på plats först.
Med 24 Centers unika tjänst får du alltid hjälp av en lokal och kvalificerad expert. Vi är dock inte en traditionell förmedlingstjänst – Vi tar fullt ansvar för hela arbetet från början till slut.
Du får ett proffs på plats när du vill. För att få hjälp ska vara lätt!
Forsbyvägen 6, 741 40, Knivsta, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Rörmokaren var mycket trevlig och hjälpsam, meddelande när han var på gång

Fick en VVS som hade semester till 10/8 vi blev låvade. v 29

Mycket missnöjd!
Kommer INTE använda denna tjänst igen!
Något som kunde varit bra, fungerade inte alls.
Blev lovad dag o vilket företag som skulle utföra rörmokararbete. Ingen kom.
Efter kontakt med er löste sig ej situationen. Skulle dessutom få vänta minst ytterligare tre dagar för hjälp!
Ni återkopplade dessutom inte heller, jag fick ringa till er!
Mycket dåligt skött!
Önskar att ni faktiskt löser utlovad tjänst med annat företag i framtiden.

Svar från 24 Center Sverige AB
Snabb respons gällande uppdraget och återkoppling på mina frågor. Arbetet gjordes snabbt och effektivt.

Svar från 24 Center Sverige AB
Mycket god service och snabb hjälp på plats vid stopp i avloppet.

Svar från 24 Center Sverige AB
Otroligt dyrt för en mycket liten insats
Uppdatering: önskar sänka omdömet till en överstruken stjärna. Efter tre mail och två telefonsamtal till bolaget där jag framfört klagomål på den aktuella fakturan har bolaget inte återkopplat trots löfte härom.

Svar från 24 Center Sverige AB
Utföraren VVSfirman både kompetent och trevlig. 24center lite omständigt och troligen blev jobbet lite dyra med den organisationen

Svar från 24 Center Sverige AB
Mycket otrevlig rörläggare som bara tittade och sa det är vattenmätaren som frusit jag kan inte göra något. Det rann vatten ur ett rör och blandaren i duschen hade spruckit. De lovade att han skulle ha med allt som behövdes för att göra det men han hade inte med dig någonting. Åkte innan vattenbolaget kommit dvs efter 10 min men tog betalt för 2 timmar (minimum pris). Hade han ringt och bett mig skicka bilder hade han kunnat fixa allt men han var väldigt oseriös. Varning.

Svar från 24 Center Sverige AB
Väldigt snabb återkoppling och fick hjälp redan dagen efter.