Banner for 24 Center Sverige AB

24 Center Sverige AB Omdömen

2 012
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 548 recensioner, hade recensenterna en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna uppskattar verkligen att det går snabbt att få hjälp när det uppstår problem, och att den personal som kommer ut är både hjälpsam, trevlig och mycket professionell. Många framhåller också den snabba återkopplingen via telefon samt den smidiga och trygga servicen vid akuta situationer i hemmet. Vissa recensenter var inte nöjda med de tidvis höga priserna, de oväntade kostnaderna för material samt extra avgifter för restid. Några personer nämnde dessutom att kommunikationen med kundtjänst kunde brista, att tider för besök ibland ändrades, och att det var svårt att få återkoppling när problem uppstod.

Ämnen som oftast nämns

Service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med service tack vare snabb återkoppling och professionella... Se mer

Staff

Recensenter belyser positiva aspekter av personal, och framhäver den snabba kontakten samt det mycket... Se mer

Price

Konsumenter uttrycker stor missnöje kring priset, då många upplever att slutnotan blivit betydligt högre än... Se mer

Response time

Recensenter nämner positiv feedback om svarstid och uppskattar den snabba servicen samt att det gick snabbt... Se mer

Customer service

Användare beskriver tvetydiga upplevelser av kundservice, där vissa uppskattar snabb kontakt och... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag blev mycket väl bemött vid uppringningen från Knivsta ❣️och även av elektrikern Andreas som kom och hjälpte mig med byte av kontakt i väggen , skruvade fast en som glappade, och läste av 20 amper.... Se mer

Fick kontakt med den koordinerade tjänsten direkt. Bra information om villkoren inklusive kostnaden för tjänsten. Sedan blev jag nästan omedelbart uppringd av en ledig elektriker som kunde komma direk... Se mer

Han verkade kunnig och var trevlig. Vi hade en god kontakt så jag slapp att vänta, han kom på utsatt tid och det är i dag topp. Jag har upplevd att dom säger vi är där mellan kl 10 och 16, hela dagen... Se mer

Det gick snabbt att få hjälp men elektrikern som kom hittade tyvärr inte felet. Jag hittade felet själv och han lovade att höra av sig och dessutom skicka bilder på nya lampor utomhus men har inte hör... Se mer

1. Nr. 3 av de 3 bästa företagen i Teknisk support
  2. Nr. 5 av de 5 bästa företagen i Elektriker
  3. Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Fönsterreparatör
  4. Nr. 3 av de 3 bästa företagen i Låssmed
  5. Nr. 7 av de 7 bästa företagen i Rörmokare

Om 24 Center Sverige AB

24 Center - Snabb hjälp med VVS, El, Lås, Glas och Avlopp Dygnet runt - Ett samtal räcker. 24/7

Ett samtal räcker

• Vi besvarar ditt samtal omedelbart 24/7/365
  • Proffs på plats som avtalat: mer än 55 000 slutförda jobb
  • Kundnöjdhet undersökt, 91 % av kunderna rekommenderar

Akut hjälp?

Är situationen kritisk eller är schemat späckat? Från oss kan du i bästa fall få ett proffs till platsen på upp till 30 minuter.

020 74 24 70

Hjälp vid behov

Frustrerar det dig att installatörerna du kontaktar inte kan göra det arbete du vill? Från 24 Center kan du få personen på plats precis när du vill.

Boka besök

Om oss

24 Center är din partner inom VVS-, el-, lås-, glas-, kyl- och avloppstjänster, där du alltid får hjälp snabbt på plats. Vi vill lösa tekniska problem i fastigheter snabbt och pålitligt – oavsett tid och plats. Ett samtal räcker.

Vi erbjuder tjänster inom VVS, el, låsservice, glasarbeten, kylteknik samt avloppsrensning, högtrycksspolning och slamsugning. Vi är verksamma i hela Sverige.

Vårt innovativa och unika servicekoncept gör att vi kan förebygga skador redan under telefonsamtalet och snabbt skicka ut den installatör som kan vara på plats först. Med 24 Centers unika tjänst får du alltid hjälp av en lokal och kvalificerad expert. Vi är dock inte en traditionell förmedlingstjänst – Vi tar fullt ansvar för hela arbetet från början till slut.

Du får ett proffs på plats när du vill. För att få hjälp ska vara lätt!

Bra

TrustScore 4 av 5

2 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 87 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Alla omdömen

(2 012)

557 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bra service

Bra service och snabb återkoppling.
Tydlig info. om pris och villkor.

11 augusti 2026

Tack för ditt omdöme!

Bra service, snabb återkoppling och tydlig information om pris och villkor är precis vad vi vill att du ska uppleva när du bokar en VVS-firma hos oss i Ronneby. Vi finns här igen om du behöver hjälp med någon annan hantverkstjänst.

Vänliga hälsningar
24 Center

De ville ha flera tusen i betalning för…

De ville ha flera tusen i betalning för att komma ut och titta på vad som ska göras.

1 augusti 2026

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för att du hör av dig.

Vi tar alltid betalt för den arbetstid som läggs ner, det gäller även vid ett första besök på plats. Våra hantverkare ska ha betalt för den tid de lägger ner, precis som i de flesta andra branscher, och kostnaden för besöket kommuniceras alltid i förväg innan något bokas.

I ditt fall valde du själv att avboka uppdraget när du fick veta kostnaden.

Aldrig mer

Aldrig mer! Ert bemötande var helt okej men priset! Att ni tar 2000 kr i grundavgift då själva jobbet inte tog mer än en kvart är ruskigt. Bytet av en nippel i vattenkranen gick nu på 2900 kr!

5 augusti 2026

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för att du hör av dig.

Priset för uppdraget kommuniceras alltid redan vid det första samtalet och bekräftas därefter skriftligt i orderbekräftelsen innan arbetet påbörjas. Det är något du som kund alltid godkänner i förväg, och vi har inte fått några invändningar från dig kring priset innan arbetet utfördes.

Vad gäller själva jobbet fick du en av våra mest kunniga rörmokare i Luleå, och vi jobbar alltid snabbt för att du ska slippa lång väntetid när du behöver hjälp.

Hör du av dig till oss om du vill gå igenom prisbilden i detalj.

Bra service

Snabbt jobbat, service inriktat.

1 augusti 2026

Tack för ditt omdöme! 🔧

Snabbt och serviceinriktat är precis den kombination vi strävar efter varje gång du bokar en VVS-firma hos oss i Växjö. Vi finns här igen om du behöver hjälp, oavsett vilken hantverkstjänst det gäller.

Vänliga hälsningar
24 Center

Kommer i kontakt med kundtjänst som…

Kommer i kontakt med kundtjänst som skyndsamt inhämtar info inför arbetet, men när det väl var dags att bli kontaktad av elektrikern så dog det ut bara, inga samtal eller annat, och efter ca 10 dagar fick jag ringa in och klaga över hur oprofessionellt detta behandlas, och självklart fick jag leta upp en elektriker själv. Jätte besviken över tiden som spillts.

31 juli 2026

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för att du berättar om detta.

Det är tråkigt att läsa, och det är inte den tjänst vi vill stå för. Att kontakten dör ut efter en bra start, och att du sedan behöver ringa in själv efter tio dagar för att få något att hända, är inte hur vi vill att det ska fungera. Vi ber om ursäkt för den tid som gått förlorad och det oprofessionella bemötandet du beskriver.

Hör du av dig till oss så tittar vi gärna vidare på vad som gick fel i ditt ärende.

Mvh,
24 Center

Den var bra och proffsigt utförd.

Den var bra och proffsigt utförd.

Tack för omdömet! 👍

Bra och proffsigt utfört arbete är precis vad vi vill leverera när du behöver en spolbil i Flen.

Snabb och proffsig

Snabb och proffsig! Mycket nöjd!

6 augusti 2026

Tack för de fina orden! 😊

Snabb och proffsig hjälp, och att du är mycket nöjd, det är precis målet varje gång du bokar en VVS-firma hos oss i Helsingborg. Behöver du hjälp igen finns vi här, oavsett om det gäller VVS, el, låssmed eller spolbil.

Ofullständigt lås!

Han som installerade låset hade inte innerlås med sig. Han hade bara ytterlås med sig. Så jag kan inte låsa både inne och ute.
Tycker att det är dåligt!
MVH

29 juli 2026

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, snabbt och bra utfört jobb. Och att han tog med den gamla toaletten.

28 juli 2026

Tack för de fina orden! 😊

Trevligt bemötande, snabbt utfört jobb och att den gamla toaletten togs om hand på köpet, det är precis den helhetsupplevelsen vi vill ge dig som kund i Sundbyberg. Glöm inte att registrera dig i mejlet du fått från oss för att ta del av vårt Loyalty-program och få rabatt nästa gång du bokar hos oss.

Snabbt enkelt

Snabbt enkelt
Fick valuta för pengarna

29 juli 2026

Tack för ditt omdöme!

Snabbt, enkelt och valuta för pengarna är precis den kombination vi vill leverera när du behöver en spolbil i Valla. Glöm inte att registrera dig i mejlet du fått från oss för att ta del av vårt Loyalty-program och få rabatt nästa gång du bokar en av våra hantverkstjänster.

24 Center Sverige AB

Dålig kommunikation och dyrt pris

Dålig kommunikation och dyrt pris. Vad jag vet nu skulle jag anlitat den lokala firman från början.

28 juli 2026

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi är inte de billigaste på marknaden, men inte de dyraste heller, och priset kommuniceras alltid redan vid första kontakten samt bekräftas skriftligt i orderbekräftelsen innan arbetet påbörjas. Vad gäller kommunikationen i ditt ärende är det inte den nivå vi vill hålla.

Hör du av dig till oss så tittar vi gärna vidare på vad som hänt.

Kunde inte varit bättre!

Snabbt, professionellt jobb. Trevlig elektriker och han Städade efter sig.

18 juli 2026

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för de fina orden! Vi är glada att elektrikern i Uppsala inte bara gjorde ett snabbt och professionellt jobb, utan även städade efter sig, det säger mycket om vårt partnernätverk. 😊

Mvh, 24 Center

Grymt!

Snabbt, smidigt & enkelt! Riktigt bra.

30 juli 2026

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack! Snabbt, smidigt och enkelt är precis vad vi vill att hjälpen med en elektriker i Forhaga ska kännas som. 🙌

Blev aldrig kontaktad av nån rörmokare…

Blev aldrig kontaktad av nån rörmokare som lovats...... När jag sen påminde för andra gången om detta då jag skulle vara borta 2 dagar avslutades mitt ärende... Har sett att det var Bravida i Borlänge som tilldelades jobbet. Jag får verkligen hoppas att det finns andra VVS-företag att kontakta!!!!!!!!!

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för att du tar dig tid att berätta om detta.

Att aldrig bli kontaktad efter att ha fått löfte om det, två gånger, är inte den service vi vill stå för. Vi förstår att det blev extra jobbigt när du dessutom var borta och ärendet avslutades utan att du fick besked på vägen.

Det här tar vi med oss. Hör du av dig till oss ser vi gärna över vad som gick fel i just ditt ärende.

Funkade bra

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för omdömet! Roligt att höra att det funkade bra när du behövde en elektriker i Örnsköldsvik. ⚡

24 Center

Dyrt materiel 1 m kabeldragnin.

1 m kabel några skruv 1 000 kr.
Vart tog överblivet materiel vägen?

24 juli 2026

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för att du hör av dig. Snabb hjälp med elarbete i Åkersberga är något vi alltid strävar efter. När vår elektriker tillhandahåller materialet ingår alltid en garanti på både installationen och materialet, vilket är en del av det som ligger bakom priset, utöver själva komponenten. Vill du ha en specificerad genomgång av vad som ingått i ditt ärende är du varmt välkommen att höra av dig till oss, så går vi igenom det tillsammans.

Tack för omdömet!
Vi är inte de billigaste på marknaden, men inte de dyraste heller, och det vi är riktigt duktiga på är att ge snabb hjälp när du behöver den, precis som du fick uppleva med spolbilen i Järfälla.

Priset kommuniceras alltid redan vid det första samtalet och bekräftas sedan skriftligt i orderbekräftelsen innan arbetet påbörjas.

Snabb hjälp

22 juli 2026

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack! Snabb hjälp med elen i Karlskrona är precis vad vi vill leverera.🔧

Glöm inte att registrera dig via mejlet du fått från oss för att ta del av vårt Loyalty-program och få rabatt nästa gång du bokar en av våra hantverkstjänster.