Banner for 24 Center Sverige AB

24 Center Sverige AB Omdömen

2 012
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 548 recensioner, hade recensenterna en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna uppskattar verkligen att det går snabbt att få hjälp när det uppstår problem, och att den personal som kommer ut är både hjälpsam, trevlig och mycket professionell. Många framhåller också den snabba återkopplingen via telefon samt den smidiga och trygga servicen vid akuta situationer i hemmet. Vissa recensenter var inte nöjda med de tidvis höga priserna, de oväntade kostnaderna för material samt extra avgifter för restid. Några personer nämnde dessutom att kommunikationen med kundtjänst kunde brista, att tider för besök ibland ändrades, och att det var svårt att få återkoppling när problem uppstod.

Ämnen som oftast nämns

Service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med service tack vare snabb återkoppling och professionella... Se mer

Staff

Recensenter belyser positiva aspekter av personal, och framhäver den snabba kontakten samt det mycket... Se mer

Price

Konsumenter uttrycker stor missnöje kring priset, då många upplever att slutnotan blivit betydligt högre än... Se mer

Response time

Recensenter nämner positiv feedback om svarstid och uppskattar den snabba servicen samt att det gick snabbt... Se mer

Customer service

Användare beskriver tvetydiga upplevelser av kundservice, där vissa uppskattar snabb kontakt och... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag blev mycket väl bemött vid uppringningen från Knivsta ❣️och även av elektrikern Andreas som kom och hjälpte mig med byte av kontakt i väggen , skruvade fast en som glappade, och läste av 20 amper.... Se mer

Han verkade kunnig och var trevlig. Vi hade en god kontakt så jag slapp att vänta, han kom på utsatt tid och det är i dag topp. Jag har upplevd att dom säger vi är där mellan kl 10 och 16, hela dagen... Se mer

Det gick snabbt att få hjälp men elektrikern som kom hittade tyvärr inte felet. Jag hittade felet själv och han lovade att höra av sig och dessutom skicka bilder på nya lampor utomhus men har inte hör... Se mer

1. Nr. 3 av de 3 bästa företagen i Teknisk support
  2. Nr. 5 av de 5 bästa företagen i Elektriker
  3. Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Fönsterreparatör
  4. Nr. 3 av de 3 bästa företagen i Låssmed
  5. Nr. 7 av de 7 bästa företagen i Rörmokare

Om 24 Center Sverige AB

24 Center - Snabb hjälp med VVS, El, Lås, Glas och Avlopp Dygnet runt - Ett samtal räcker. 24/7

Ett samtal räcker

• Vi besvarar ditt samtal omedelbart 24/7/365
  • Proffs på plats som avtalat: mer än 55 000 slutförda jobb
  • Kundnöjdhet undersökt, 91 % av kunderna rekommenderar

Akut hjälp?

Är situationen kritisk eller är schemat späckat? Från oss kan du i bästa fall få ett proffs till platsen på upp till 30 minuter.

020 74 24 70

Hjälp vid behov

Frustrerar det dig att installatörerna du kontaktar inte kan göra det arbete du vill? Från 24 Center kan du få personen på plats precis när du vill.

Boka besök

Om oss

24 Center är din partner inom VVS-, el-, lås-, glas-, kyl- och avloppstjänster, där du alltid får hjälp snabbt på plats. Vi vill lösa tekniska problem i fastigheter snabbt och pålitligt – oavsett tid och plats. Ett samtal räcker.

Vi erbjuder tjänster inom VVS, el, låsservice, glasarbeten, kylteknik samt avloppsrensning, högtrycksspolning och slamsugning. Vi är verksamma i hela Sverige.

Vårt innovativa och unika servicekoncept gör att vi kan förebygga skador redan under telefonsamtalet och snabbt skicka ut den installatör som kan vara på plats först. Med 24 Centers unika tjänst får du alltid hjälp av en lokal och kvalificerad expert. Vi är dock inte en traditionell förmedlingstjänst – Vi tar fullt ansvar för hela arbetet från början till slut.

Du får ett proffs på plats när du vill. För att få hjälp ska vara lätt!

Bra

TrustScore 4 av 5

2 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Bra jobb

Bra jobb, snabb service

8 september 2026

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme! Bra jobb och snabb service, precis vad vi vill leverera.

Snabbt och skickligt.

7 september 2026

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme! Snabbt och skickligt utfört, precis det vi strävar efter. 🔧

Fungera bra.

Fungera bra.
Priset i förhållande till utförandet är inte relevant.
Alldeles för dyrt och 7 dagar netto är inte ok. 30 dagar är det som gäller.

5 september 2026

Tack för ditt omdöme.

Våra betalningsvillkor är 7 dagar netto, det gäller alla uppdrag. Har du frågor kring fakturan är du varmt välkommen att kontakta vår ekonomiavdelning på 08 40 24 24 1 eller fakturering@24center.se, öppet mellan kl 12 och 15.

24 Center

Varning för oskäliga priser och dålig…

Varning för oskäliga priser och dålig kundhantering. De fakturerar för betydligt fler timmar än det som faktiskt utfördes (en timme på plats blev till fyra timmar med orimliga påslag för restid/inköp trots att de påstod att materialet fanns på eget lager). Dessutom tar de ut enorma överpriser på enkelt material (som dörrkedjor och spärranordningar) jämfört med marknadspris. När man ifrågasätter fakturan hänvisar de bara till finstilt text och vägrar lyssna. Kan tyvärr inte rekommendera detta företag.

3 september 2026

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för att du hör av dig.

Den debiterade tiden omfattar inte bara tiden på plats, utan även tid för inköp av material samt körtid till och från arbetsplatsen, i det här fallet från Västerås. Materialpriserna baseras på våra aktuella grossistpriser, vilket inkluderar inköp, lagerhållning och hantering, och kan därför skilja sig från vad en privatperson hittar i handeln.

Har du fler frågor kring fakturan är du varmt välkommen att kontakta vår ekonomiavdelning på 08 40 24 24 1 eller fakturering@24center.se, öppet kl 12 till 15.

Är så nöjd

Är så nöjd! Vi väntade egentligen på ett annat bolag men när de inte kom kunde 24 center rycka in snabbt. De gav ett tydligt besked när låssmeden skulle komma. Han kom punktligt och hade ett vänligt och professionellt bemötande. Dörren fixades på ett kick. Kan varmt rekommenderas!

4 september 2026

Tack för de fina orden!
Att kunna rycka in snabbt när det andra bolaget inte dök upp, och att sedan komma punktligt med ett vänligt och professionellt bemötande, det är precis den tillgängligheten vi vill erbjuda. 🔑

Blixtsnabbt

Fick kontakt med den koordinerade tjänsten direkt. Bra information om villkoren inklusive kostnaden för tjänsten. Sedan blev jag nästan omedelbart uppringd av en ledig elektriker som kunde komma direkt(!). Jobbet blev utförd inom en timma från att jag först ringde för att få hjälp av en av era anställda elektriker. Verkligen bra.

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för de fina orden! 🙌
Snabb kontakt, tydlig information om villkor och kostnad redan från start, och sedan en elektriker på plats och klar inom en timme, det är precis den snabbheten vi vill leverera.
Glöm inte att registrera dig i mejlet du fått från oss för att ta del av vårt Loyalty-program och få rabatt nästa gång du behöver oss.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Lyssnade på vad jag behövde hjälp med och lämnade bra förslag på hur de bäst kunde hjälpa till.

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för de fina orden! 😊 Att lyssna in behovet och ge bra förslag på lösning är precis den typen av bemötande vi vill att en elektriker i Landskrona ska ge.

Rekommenderas

Snabb, trevlig och proffsig hjälp!

2 september 2026

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för omdömet! 🙌 Snabb, trevlig och proffsig hjälp är precis vad vi strävar efter varje gång.

Rörmokare …

Jag hade förväntat mig att det skulle ta några dagar, men jag fick hjälp på en gång och vad jag kan se , blev det riktigt bra gjort också

1 september 2026

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för de fina orden! 🔧 Roligt att du fick hjälp snabbare än du väntat dig, och att jobbet dessutom blev bra utfört.
Glöm inte att registrera dig i mejlet du fått från oss för att ta del av vårt Loyalty-program och få rabatt nästa gång du bokar hos oss.

24 Center Sverige AB

Alldeles för sen inkommen faktura samt…

Alldeles för sen inkommen faktura samt stämde inte prisinformationen jag fick av er med det som kom på fakturan då den va högre. Sedan fick jag aldrig offert på badrumsrenovering som utlovades och som jag beställde mer än en månad sedan

1 september 2026

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för att du hör av dig.

Prisinformationen lämnas alltid både muntligt vid samtalet och skriftligt i orderbekräftelsen innan arbetet påbörjas. Stämmer inte fakturan mot det du fick där är du varmt välkommen att kontakta vår ekonomiavdelning på 08 40 24 24 1 eller fakturering@24center.se, öppet kl 12 till 15, så går de igenom det med dig.

20 minuter blir 2 timmar på fakturan

Arbetet till belåtenhet men jobbet tog 20 minuter.
Ok om man fakturerades för påbörjad timme men det är två timmar som är der minsta enligt fakturan

29 augusti 2026

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme. Roligt att du är nöjd med själva arbetet. Vad gäller faktureringen har vi alltid en minimidebitering på två timmar, oavsett hur kort själva jobbet på plats blir, det gäller alla uppdrag och är inte kopplat till påbörjad timme. Detta meddelas alltid muntligt vid bokningen samt skriftligt i orderbekräftelsen innan arbetet påbörjas.

24 Center

Gick inte att få.lösning på problemet

Gick inte att få.lösning på problemet. Annars ok

Har nu fått hjälp av annan firma för att lösa problemet.Fungerar alldeles utmärkt.
Förväntar mig kanske en reducering på fakturan från ert håll ?? Mvh

29 augusti 2026

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för att du hör av dig. Vi är ledsna att höra att problemet inte gick att lösa. Hör du av dig till oss ser vi gärna över ärendet igen.

24 Center

gav rätt adress för låsåtgärd…

gav rätt adress för låsåtgärd (fritidshus), men låssmeden fick delvis min folkbokföringsadress

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för att du hör av dig om det här. Vi hör att adresshanteringen kring uppdraget blev otydlig, och det tar vi till oss. Hör du av dig till oss ser vi gärna över vad som gick fel.

Mycket bra hjälp

Mycket bra hjälp! Kunnig personal

20 augusti 2026

Svar från 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme! 👍 Kunnig personal och bra hjälp med spolbilen i Kungsbacka, precis vad vi vill leverera.

Dyrt

Riktigt bra elektriker.
Men en väldigt dyr tjänst.

23 augusti 2026

Tack för ditt omdöme.

Vi är inte de billigaste på marknaden, men inte de dyraste heller, och det vi är riktigt duktiga på är att skicka kunniga elektriker, precis som du fick uppleva i Stockholm. Priset kommuniceras alltid redan vid första kontakten och bekräftas skriftligt i orderbekräftelsen innan arbetet påbörjas.

Mvh

Proffesionellt bemötande

Proffesionellt bemötande, kunniga och jättetrevliga. Låssmed var lösningsorienterad och snabb! ☺️

20 augusti 2026

Tack för de fina orden!

Professionellt bemötande och en lösningsorienterad låssmed i Knutby, det är precis den kombinationen vi vill leverera. 🔑

Mvh

Blev uppringd samma dag

Blev uppringd samma dag, bra info och snabb service. Trevligt bemötande. Och rörmokaren fixade nya rör allt klart på 2 timmar.

22 augusti 2026

Tack för ditt omdöme!

Att bli uppringd samma dag med tydlig info är precis den snabba starten vi vill ge, och att rörmokaren sedan fixade nya rör och blev klar på två timmar gör det extra roligt att läsa. 🔧

Vänliga hälsningar