123drukken Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Had binnen 1 week wijntassen en wijnhangers nodig met onze logo vanwege jubileum feest. Had al meer dan 15 bedrijven benadert maar helaas geen succes. 123drukken gebeld en was geen enkel probleem. Hee... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Speelkaarten met kartonnen doosje besteld. Van te voren gebeld voor advies over de grafische aanlevering. Medewerker die ik sprak was zeer kundig en bevlogen over het specialisme waarmee zij hun spee... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

123drukken.nl krijgt van mij vijf sterren omdat: - ze goed bereikbaar zijn voor vragen én de vragen worden professioneel beantwoord. - er goede begeleiding is bij in insturen van design voor de pro... Se mer

Företagsinformation

1. Butik för utskrifter och skyltar

Informationen kommer från olika externa källor

123drukken.nl is uw professionele online drukker met 100% service. Met meer dan 35 jaar ervaring en de meest geavanceerde apparatuur, kunnen wij u verzekeren dat u de beste kwaliteit drukwerk geleverd krijgt tegen een scherpe prijs.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Behulpzame klantenservice

Behulpzame klantenservice, goed bereikbaar, fijne communicatie, helpen snel en goed! De banner was binnen twee dagen aangekomen, veel sneller dan verwacht. Hij ziet er mooi uit: mooie kleuren, stabiel, goede kwaliteit. Wij gaan zeker terugkeren!

16 februari 2024
Omdöme utan inbjudan

Goede service

123drukken heeft ons weer goed geholpen, de afmeting van de standaard afsprakenkaartjes waren voor ons te klein.
Het was geen probleem om een eigen formaat door te geven.
Drukwerk is netjes en snel geleverd.

20 september 2023

Snel geleverd

Snel geleverd, keurig verpakt, was gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Ook heel fijn dat er telefonisch contact mogelijk was bij een vraag.

15 augusti 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top communicatie en prachtig resultaat

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met 123 drukken. Zeer goede communicatie en erg goed bereikbaar. Denken met je mee en zorgen dat je je bestelling op tijd ontvangt. Ik kan niet wachten tot ik weer een bestelling kan plaatsen bij 123 drukken. Mijn memory spel ziet er prachtig uit en is een topper dankzij 123 drukken

22 juni 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.