Omdöme om Tellsome

Blufföretag, ljuger oförskämt för att sälja

Blufföretag som jag kommer anmäla till ARN och Konsumentverket. Säljare vid namens Lucas Berg gav mig ett erbjudande för mobilabonnemang hos Tre som jag inte kunde tacka nej till. I efterhand insåg jag att han rakt ut ljög om bindningstiden, något som var väldigt viktigt för mig och som jag lovades gång efter gång att bindningstiden som står i kontraktet inte spelar roll, då ”uppsägningstiden 1 månad” kör över den.
Borde ha litat på min magkänsla, nu står jag med resten av bindningstiden då det visade sig att denna säljaren ljög, och Tellsomes svar var: ” Vi har inga inspelade samtal så vi kan inte lyssna på samtalet om ert påstående stämmer eller ej. ” Det är faktiskt Tellsomes problem.

19 januari 2026

Svar från Tellsome

Hej Helmi,

Du ska ha mottagit en skriftlig offert med all relevant information, vilken du även har godkänt vid tillfället.

Om någon information har missats eller missförståtts i efterhand är det naturligtvis tråkigt, men då detta skedde för cirka 1,5 år sedan har vi i dagsläget ingen möjlighet att göra några ändringar.

Hör gärna av dig om du har frågor kring offerten i sig, så förklarar vi den gärna igen.