Omdöme om AD NieuwsMedia

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Er werd mij verzocht een review…

Er werd mij verzocht een review plaatsen in de Google play store over het AD.nl. Hetzelfde geldt voor NU.nl.

Beste Play-reviewer,

De volgende Play-review ff497001-f575-4807-a0a3-270bc3955be3 is verborgen van wereldwijde weergave omdat via geautomatiseerd intern -mechanismen is vastgesteld dat deze een schending van ons beleid voor het posten van Play-beoordelingen en -reviews bevat:

Als je een anti Feministe review plaatst bij de de collum van debbie Gerritsen word ik gecensureerd. Stuur je de klantenservice een email dan wordt je genegeerd. Debbie mag zeggen wat ze wilt en alle mannen over een kam scheren. Ze is een Misandrist. Maar men duldt geen tegenspraak.
Specifiek: Je review bevat informatie die niet relevant is voor de content, service of functionaliteit die je beoordeelt. Reviews mogen geen politiek of sociaal commentaar bevatten en mogen geen verzoeken bevatten. . Dit is een permanente actie die wereldwijd wordt uitgevoerd op alle Play-platforms. Je kunt je review misschien wel bewerken of een herstelverzoek indienen door de instructies hieronder te volgen.

Beoordelingen en reviews moeten nuttig en betrouwbaar zijn. Ons beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat alle Play-gebruikers een veilige gebruikerservaring hebben. Je kunt je review altijd aanpassen en opnieuw indienen in overeenstemming met ons beleid. Dit zijn enkele algemene richtlijnen voor het schrijven van een goede review:

4 januari 2026
Omdöme utan inbjudan