Omdöme om Van Mossel Autoschade Groep - High Tech Zwolle

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Schade goed gerepareerd met echt vakmanschap en een menselijke insteek

Schade door een ongelukje gekregen, deels door de verzekering vergoed. Er was nog wat oude schade die ik door gebrek aan bewijs helaas op niemand kon verhalen. De factuur van de niet vergoedde schade bleek (voor mij) wat tegen te vallen (hoewel ik duidelijk en eerlijk overzicht kreeg van de kosten die gemaakt zouden worden). Dit dus even laten zitten, bij aankomst hadden ze toch de oude schade ook meegenomen omdat de kleur van mijn auto een speciale techniek vereiste en ze ‘toch al bezig waren’. Enorm goede service en super vriendelijk personeel met verstand van zaken en een menselijke blik!

9 oktober 2025
Omdöme utan inbjudan

Svar från Van Mossel Autoschade Groep

Beste Sifra,

Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, en dat je de extra aandacht voor de oude schade hebt gewaardeerd. We proberen altijd mee te denken en nét dat beetje extra te doen als het kan, helemaal als we toch al bezig zijn.

Transparantie en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel, dus het doet ons goed dat je dat hebt opgemerkt. We geven je graag een eerlijk en helder overzicht van de kosten, maar begrijpen ook dat het soms even slikken kan zijn als schade buiten de verzekering valt.

Nogmaals dank voor je vertrouwen en mooie woorden. Je bent altijd welkom als we je weer ergens mee kunnen helpen!

Mvgr,

Irfan