Omdöme om Van Mossel Autoschade Groep - Amsterdam-Lijnden

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Matig tevreden

Toen ik kwam voor een afspraak te maken schatte de Van Mossel medewerker dat men voor de schadeherstel 1 á 2 dagen nodig zou hebben. Toen ik de auto bracht voor de schadeherstel werd dat 2 á 3 dagen en werden het uiteindelijk 4 dagen.
Het bedrijf is met openbaar vervoer moeilijk bereikbaar. Er was geen fiets of leenauto meer beschikbaar. Ik ben 77 jaar en heb de ziekte van Parkinson.
Vrijdag 26.9.25 kon ik om 16:30 uur de auto ophalen.
Ik ben vanaf de Knokkestraat in Amsterdam komen lopen en moest uiteindelijk nog een uur wachten want de bumper moest nog gemonteerd worden. Over de schadeherstel ben ik tevreden.

28 september 2025

Svar från Van Mossel Autoschade Groep

Beste heer Koek,

Hartelijk dank voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Allereerst fijn om te horen dat u tevreden bent over het uitgevoerde schadeherstel. Daar doen we het uiteindelijk voor.

We begrijpen goed dat het voor u, gezien uw leeftijd en medische situatie, erg vervelend moet zijn geweest dat er geen vervangend vervoer beschikbaar was en dat u lang moest wachten bij het ophalen van uw auto. Zeker omdat onze vestiging inderdaad wat lastiger bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Ik weet op dit moment niet precies waarom er geen vervangend vervoer is ingezet of of u hier recht op had vanuit uw verzekering. Dat ga ik uitzoeken en bespreken met onze schadevestiging in Amsterdam, zodat we hier eventueel lering uit kunnen trekken en in de toekomst beter kunnen inspelen op dit soort situaties.

Dank nogmaals voor uw terugkoppeling en het vertrouwen in Van Mossel. Mocht u in de toekomst weer schade hebben of andere vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Mvgr,

Irfan