Omdöme om Basic Pets

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Adres in NL van Basic Pets voor alle gedupeerden

Net als het verhaal van al die anderen met 1 ster: het retourbeleid, niet proportionele retourkosten naar Azië.

Uit het uit KvK:

Adressering
Basic Pets , Logan Commerce BV en Trenday Logan Commerce BV
t.a.v. Alexander Martin Logan
Wagnerlaan 38
1411 JE Naarden

Het artikel aangetekend (!) terugsturen
met melding dat er sprake is van oneerlijke handelspraktijken (vanwege de prohibitief hoge retourkosten naar Azië ) in strijd met het dwingend consumentenrecht. Basic Pets ontmoedigt je om iets terug te sturen met al die idiote voorstellen.

Schrijf dat je de aankoopprijs (geen verzendkosten) binnen 7 dagen wilt ontvangen anders volgt een dagvaarding van je raadsman.

1 april 2025
Omdöme utan inbjudan

Svar från Basic Pets

Beste klant,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. We begrijpen dat het retourproces en de communicatie daarover voor u frustrerend zijn geweest, en daarvoor willen wij u oprecht onze excuses aanbieden.

Het adres op Wagnerlaan 38 in Naarden, dat in het KvK-register staat vermeld, is het administratieve en postadres van onze onderneming, maar dit is geen fysiek retouradres. Om logistieke redenen worden retourzendingen centraal verwerkt vanuit ons magazijn in Azië. Dit vermelden we ook in onze retourvoorwaarden. We begrijpen dat de afstand en kosten die hiermee gemoeid zijn, als bezwarend kunnen worden ervaren.

Wij staan open voor een oplossing, en het spijt ons dat u zich niet gehoord voelt. We hebben echter geen aanvullende informatie of ordernummer van u ontvangen, ondanks dat we dit eerder via Trustpilot hebben verzocht. Zonder die gegevens kunnen we helaas geen dossier openen of verdere stappen ondernemen. We willen u wél graag tegemoetkomen en dit op een passende manier oplossen.

U kunt rechtstreeks contact met mij opnemen via info@basic-pets.com, ter attentie van Joline, onder vermelding van uw bestelnummer. We helpen u dan zo spoedig mogelijk verder.

Joline
Klantenservice Basic Pets