Omdöme om Madklubben

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nytårsmenu på Østerbro 😣

Nytårsmenu på Østerbro 😣 - første og eneste gang.
Østers smagte godt, krustader var tørre.
Tatar af torsk, var ikke tatar, det var tynde skriver af torsk, ikke den bedste kvalitet (sener) lugtede mistænkeligt (ikke friskt). Brødet var koldt, lækkert smør til.
Hummerbisque ok, men meget brød og lidt hummer.
Helstegt oksemørbrad med sener (kommentar fra tjener “aaaaahhhh”) meget til den røde side. Trøflen var ikke eksisterende. Gateau Marcel, tør og grynet.
Vin, det lykkedes med nr. 2 tjener efter 1 time og 15 min.
Dårlig mave efterfølgende, tænker det var torsken. Havde vi ikke betalt på forhånd, så var vi gået.

31 december 2024
Omdöme utan inbjudan

Svar från Madklubben

Kære Gæst,

Tak for at dele din oplevelse med os. Vi er meget kede af at høre, at din nytårsmenu på Østerbro ikke levede op til dine forventninger, og at flere af retterne ikke var af den kvalitet, vi stræber efter. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster, og vi tager din feedback meget seriøst.

Vi er især bekymrede over din kommentar om torsken og den dårlige mavefølelse, og det er vigtigt for os at undersøge dette nærmere. Vi vil meget gerne rette op på oplevelsen og sikre, at du får den kvalitet og service, du forventer af os.

Vi håber, du vil kontakte os direkte på Nytaar@madklubben.dk, så vi kan finde en løsning og gøre det godt igen.

Tak igen for at dele din feedback – vi håber at få muligheden for at forbedre din oplevelse.

Caroline
Madklubben