Omdöme om PolarLotto

VARNING!!!!!

VARNING!!!!!

Band mig 6 månader, efter andra månaden bytte de fakturabolag.
Fast jag betalt fakturan (1 vecka innan utgångsdatum) började de skicka inkassofakturor!
Mailade och frågade vad de höll på med?!
Automail kom 6 ggr om att de vill ha mitt bankkontot, ocr nr på fakturan osv...
Svarade varje gång, men fick bara samma automail tillbaka.
Tillsist ringer vi upp dem och de förstår ingenting, de skyller på att de bytt fakturaföretag.
Men om jag betalar inkassofrakturan så ska de genast betala tillbaka alltihop!
Sagt och gjort, under denna tid hinner jag betala in faktura nr tre!

Inga pengar återbetalas så jag meddelar PolarLotto att jag inte kommer betala nåt mer förens de återbetalt mig.
Samma autosvar kommer IGEN!
Sen kommer inkassofrakturan IGEN!
Ringer upp dem, de är helt oförstående IGEN!
Mannen säger först att återbetalt, när jag säger nej och erbjuder mig att skicka uppgifter från banken tar han tillbaka det och säger
- Betala in de sista fakturorna så löser vi det med inkasso och du får en klumpsumma....

Eftersom jag inte vill hamna hos KRONOFOGDEN betalar jag och meddelar jag anmält dem!

Det har gått 3 månader sen bindningstiden gick ut, jag har betalt nästan 3000:- förmycket, spärrats på att ta något annat på faktura och inte fått EN KRONA TILLBAKA!!!

Vi får se vad ARN tycker om detta!!!

9 juli 2024

Svar från PolarLotto

Hej Anna,
Vi är väldigt ledsna att du känner att något har gått fel. Vår kundtjänst är till för att hjälpa med alla ärenden och det låter som att det har skett något missförstånd. Vänligen kontakta oss snarast möjligen, så ska vi kolla på ärendet direkt!
Du når oss på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.
Vi på PolarLotto önskar dig en trevlig kväll!