Leveranstider stämmer EJ
Utlovad leverans enligt hemsida är 2-3 dagar, men det tog 10 dagar. Ringde kundtjänst och hamnade hos en dansk människa Tine som konstant avbröt mig och "erbjöd" att göra en efterlysning vid säkert 10 tillfällen trots att jag inte ville det. Jag hade ju koll på var varan var, jag ringde för att be om ersättning för fraktkostnaden iom att jag inte ville betala för den "tjänsten" när jag inte fått den levererad, alternativt att de skull ändra texten på sin hemsida till 7-10 dagars leveranstid. Tog reda på VDs emailadress och CC:ade honom, och då tog det skruv. En teamleader mailade mig och berättade att varan varit slut i lager (stod EJ på hemsidan) och att de skulle ersätta mig för frakten, vilket var bra. Hade eg inte tänkt lämna omdöme iom att jag blev ersatt (var det pga VDns kännedom?) men så fick jag ett mail om att skriva omdöme så here we are.
Edit: Jag har nu läst ert svar och gick in på er hemsida för att kolla leveranstiden för det billigaste fraktalternativet, och det står fortfarande 2-3 dagars leveranstid på den, och ingenting om att den inte skulle finnas i lager.
Vidare undrar jag vad det är för procedurer jag inte skulle ha följt? Kan inte se någonstans att ni gett mig något direktiv jag skulle följa.
Svar från Proshop.se