Kundtjänst
Tyvärr skickades min vara fel och därmed blev det en jätte försening. Fick inget stöd från kundtjänst och jag gick även och köpte en ram i deras butik pga förseningen för att hinna med en present. Fick till svar från kundtjänst att jag ska skicka tillbaka varan men leverantören hade lovat mig att skicka tillbaka denne (detta hände aldrig) mycket tråkigt från kundtjänst då jag inte fick något stöd alls och dessutom berättar dom att jag kanske blir tvungen att betala shenker 295kr för retur. I allt detta nämns heller inte en kompensation för all onödig tid jag lagt ner. Så handlar ni här och leverantören gör fel så kommer kundtjänst inte stötta er. Viktigt att veta om.
Jag fick även sen information från kundtjänst och köpte en retursedel som de senare skrev att de kan bjuda på. Denna retursedel har de heller inte betalat tillbaka för som jag köpte helt i onödan trots att jag bett dom göra det. Jag själv målar mycket och älskar ramar men kommer aldrig mer handla härifrån. Väldigt tråkigt för de har jätte fina ramar.
Svar från BGA.SE