Omdöme om BGA.SE

Kundtjänst

Tyvärr skickades min vara fel och därmed blev det en jätte försening. Fick inget stöd från kundtjänst och jag gick även och köpte en ram i deras butik pga förseningen för att hinna med en present. Fick till svar från kundtjänst att jag ska skicka tillbaka varan men leverantören hade lovat mig att skicka tillbaka denne (detta hände aldrig) mycket tråkigt från kundtjänst då jag inte fick något stöd alls och dessutom berättar dom att jag kanske blir tvungen att betala shenker 295kr för retur. I allt detta nämns heller inte en kompensation för all onödig tid jag lagt ner. Så handlar ni här och leverantören gör fel så kommer kundtjänst inte stötta er. Jag fick även fel information och köpte en retursedel som de senare skrev att de kan bjuda på och har heller inte betalat tillbaka för denna retursedel som jag köpte helt i onödan. Jag själv målar mycket och älskar ramar men kommer aldrig mer handla härifrån. Väldigt tråkigt för de har jätte fina ramar.

2 april 2024

Svar från BGA.SE

Hej Masa,

Tack för din feedback och vi beklagar verkligen de problem du har upplevt med din beställning.

Vår kundtjänst har informerat dig om möjligheterna att lösa problemet och skickat en gratis retursedel.

Vi gör vårt bästa för att stödja våra kunder och lösa de problem som ibland uppstår med beställningarna.

Vi hoppas att du ger oss en ny chans i framtiden!