Lååångsamt hjälp, det tog väldigt lång tid (1,5 år) att lösa detta ärende, sedan vet inte vem det beror på dock så var arvodet 50% av summan man fick tillbaka som gick till Flyghjälp. Bra att dessa finns men man ska inte hoppas på för mycket som konsument, man blir dubbelt besviken och utnyttjad.
1 februari 2024
Svar från Flyghjälp
Tack för din återkoppling. Vi värdesätter dina synpunkter och feedback. Vårt övergripande mål är att effektivt hantera ärenden och lösa dem så snart som möjligt. Det är viktigt att notera att det finns flera faktorer som påverkar hanteringstiden, såsom flygbolagens och domstolens egna processer, vilka ligger utanför vår direkta kontroll.
Vår prissättning för tjänsterna är konstruerad för att återspegla olika scenarier. Vid en enklare och snabbare lösning, där ärendet inte kräver rättslig prövning, debiterar vi en avgift på cirka 30%. Om ärendet däremot kräver domstolsprocess och därmed medför extra kostnader för oss, tillkommer en extra avgift på 15%. Den maximala avgiftsandel vi tar ut är 45% av den totala ersättningen.
Vi är övertygade om att dessa avgifter är rimligt strukturerade för att täcka de olika aspekterna av vårt arbete. Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.