Omdöme om INFOBUS

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vital Euro Trans-Сором!а не перевізник..

Доброго дня всім..Хочу поділитись своїм самим негативним відгуком на компанію перевізника Vital Euro Trans,а також на водіїв,конкретного рейса Прага -Київ яким я ще зараз їду (19.08.23р-час прибуття до Києва о 10:20,зараз 15:30 ми ще навіть не заїхали до Києва)і ніяк не доїду...
-Водії-м'яко кажучи не вічливі,постійно притензійно говорять і доволі часто навіть кричать на пасажирів,просто жах!!!як таке взагалі може бути,особливо враховуючи ціну за квиток у 3200грн.
-Про причину затримки ніхто не повідомляє.(особисто я сьогодні з-за цього не потрапила на дуже важливу зустріч,за ради якої подолала шлях у 1350км,враховуйте цей нюанс, якщо все ж таки наважитеся скористатись послугами цього перевізника..)
-В автобусі через працююче прохолодне повітря кондиціонеру,видувається стійкий застарілий запах каналізації,від якого людей нудить!!!при мені вже двох людей вирвало(((
-В туалеті не було папіру,а в другій половині нашої "вічної"подорожі його і зовсім закрили,а коли були зупинки і люди йшли в туалет на заправках-водії агресивно підгоняли людей,викрикуючи "Я вас чекати не буду!!"-вибачте мене....але як таке взагалі може бути??!!!Люди сплатили не дешеву і навіть не середню ціну за проїзд(останній раз місяць тому я їхала на автобусі від перевізника Like Bus за 2100грн..-все було супер...)і мають вислуховувати подібні тріади в свою сторону?Я вважаю, що перед тим як винаймати водіїв на таку роботу,потрібно проходити певні курси "цивілізованих водіїв",які могли би проявляти терпіння до своїх клієнтів,спокійно роз'яснювати і надавати всю необхідну для клієнта інформацію....Ця компанія однозначно не дорожить своїми клієнтами....Нікому не раджу цього перевізника..Дуже не приємна подорож...яка і лось ще триває((((і на останок..Особливо соромно перед іноземцями,які бачать такий "вид та стиль спілкування"-СОРОМ!

20 augusti 2023
Omdöme utan inbjudan

Svar från INFOBUS

Добрий день.
Нам дуже шкода, що ваша поїздка була некомфортною.
Вкажіть, будь ласка, номер вашого квитка або замовлення купленого у нас.
Ми перевіримо ситуації з поїздкою, проведемо відповідну роботу з перевізником та надамо вам відповідь.
Заздалегідь дякуємо за ваш зворотний зв'язок.
З повагою, INFOBUS!