Omdöme om Campobet

Lurad på 71.760 kr

Jag varnar er alla från att spela på denna sida. Spelbolaget stängde ner mitt konto och beslagtog mina vinster på 71.760 kr.
Anledningen var att jag inte vid registrering tillkännagav att jag spelar fotboll i division 3 och har gjort 1 match i svenska cupen då mitt amatörlag fått en friplats.
Jag kan lova er att större spelvinster aldrig kommer bli utbetalda, det finns alltid något som bryter mot deras korrupta regler.

27 december 2022

Svar från Campobet

Vi antar att du som svensk spelare hade för avsikt att lämna din recension om vår svenska Campobet sida (https://www.trustpilot.com/review/campobet.se) men istället gjorde ditt inlägg här.
Vi vill tacka för ditt inlägg även om det inte var så positivt. Vi uppskattar alla åsikter då detta hjälper oss att göra vårt casino ännu bättre.
Vi beklagar att du har haft en dålig upplevelse på vår sida, men vill påpeka att vi alltid följer gällande lagar och föreskrifter så att du som spelare ska få en säker och rättvis upplevelse.

Om du har några frågor om något är du alltid välkommen att kontakta vår support via chat eller epost. De är där för att hjälpa dig dygnet runt.

Ha en bra dag.

/Ditt Campobet team