Omdöme om Chia Direct

Tre av de beställda av mig fyra chia…

Tre av de beställda av mig fyra chia påsar kom trasiga. Påsarna låg i en ynklig kartong utan papper eller plast varken under, mellan eller över påsarna. En hel del chia hade runnit ur påsarna.
Har kontaktat Chia Direkt flera gånger men inte fått respons.

21 december 2021

Svar från Chia Direct

We have replied to you two times, so what you say that we never replied is not true.
Then when goods arrive defective, we need the client to return the goods or at least send us a picture. We need this picture to understand what happened and to file a claim with the transport company. This is common EU practice.
We have asked you 2 times to send us a picture. You have never sent us any picture. Now you write this untrue review. This is not good!

Vi har svarat dig två gånger, så det du säger som vi aldrig svarat är inte sant.
Sedan när varorna anländer defekta behöver vi kunden att returnera varorna eller åtminstone skicka oss en bild. Vi behöver den här bilden för att förstå vad som hände och för att göra en skadeanmälan till transportföretaget. Detta är allmän praxis i EU.
Vi har bett dig 2 gånger att skicka en bild till oss. Du har aldrig skickat någon bild till oss. Nu skriver du denna osanna recension. Detta är inte bra!