Omdöme om Krea

Jag klickade på deras annons på Google…

Jag klickade på deras annons på Google där det stod, "företagslån utan UC" vilket jag tyckte va bra. Jag klickade på den, gjorde ansökan och vad får jag dagen efter? Brev från UC där de gjort en kredit ansökan. Jag samtalade med de via deras chatt och de "ingen aning" om detta och sa att det jag hittade var en "supportartikel". De råkade även ha en ansök nu knapp bredvid. Väldigt vilseledande att annonsera med denna länk.

22 september 2021

Svar från Krea

Hej Daniel,
Tråkigt att du hade en negativ upplevelse hos oss, det verkar ha blivit ett missförstånd.

Det ni tittat på är en artikel vi har på vår hemsida där vi informerar om tips och vad som är bra att tänka på när företagare ansöker om företagslån, och varför man ska undvika att vända sig till aktörer som hävdar att de kan ge företagslån utan UC.

Vi vill med artikeln informera om varför vi tar en UC i samband med en ansökan hos oss, och varför det är god kreditgivningssed att göra det.

Beklagar om detta var otydligt.

Vi försöker vara väldigt noga med att informera om att det tas en kreditupplysning när ni skapar er ansökan på Krea.

Med vänliga Hälsningar
Linus på Kundservice