Ok mat men stor förbättringspotential
Jag har beställt av dom 2 gånger och är väl överlag nöjd men tycker det finns så mycket småsaker som företaget skulle kunna göra för att bli bättre. Dom har valt att inte berätta varifrån råvarorna kommer ifrån, och det är absolut inte Sverige. På fryslådorna står det ofta Italien eller England. Dom flesta fryslådor jag fick i april 2021 är tillagade nov-dec 2020, vilket jag tycker är för lång tid för att vara okej. När man lägger beställning så får man inget mail, ingen bekräftelse och inget kvitto. Man hör aldrig ifrån företaget alls. Enda sättet jag visste att ordern gått igenom på var för att Best Transport skickade ett sms till mig. Jag kontaktade även deras kundtjänst vid ett tillfälle men fick aldrig något svar. För att vara positiv så är det mesta av maten god, kokt potatis som varit fryst är extremt vattnig, men resten är okej. Det är mycket smak på grejerna och deras Chili Con Carne är nog den godaste Chili Con Carne jag ätit. Smart med fryslådorna att dra bort botten så det blir enkelt att lägga upp på riktig tallrik.