Omdöme om Dunken.se

Prisvärt och med kanonservice, men fult som stryk!

Man måste gilla en webshop som Dunken som verkligen fokuserar på det de kan, nämligen sina produkter och sin service som är över alla kritik. Fri frakt och dagen efter, kan inte bli bättre. Mössan jag köpte höll måttet och vilket få mössor gör då jag är svår att köpa mössa till. Kan inte vara mer än nöjd med köpet i sig.

Men, men, men, en fulare webbutik får man leta efter. Allt är så katastrofalt urfult rakt igenom, både på webbsajten, presentationen av produkter, färgvalen, och uppföljningsemailen. Mina ögon börjar blöda! Och vad är Dunken för namn? Känns inte särskilt fräscht.

Men men, det är ingen omöjlighet att jag återkommer.

18 december 2013

Svar från Dunken.se

Hej Markus. Tack för ditt omdöme.

Först och främst vill jag tacka för det positiva du skriver om service och att du är nöjd med varan.

När det gäller designen på sajten så kommer vi byta ut den nästa år då vi har haft svårt att göra om den helt innan men snart är det dags för en helt ny version.

Dunken.se kommer leva vidare. Vi har haft det i 15 år nu så att byta namn blir det inte men jag är väldigt tacksam för att du delar med dig av vad du tycker. Kritik är bra för då vet vi vad som behöver göras.

Ha en riktigt God Jul!
mvh/Tomas