Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het transport via POSTNL verliep niet goed. Een andere onderneming zou mogelijk gezegd hebben dat het probleem bij POSTNL ligt, maar zuurbrood hielp onmiddelijk. Zelfs na 3 weken wachten deden ze nog... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg blij met Zuurbrood.nl! Mijn allereerste brood (en alles sindsdien) zijn fantastisch goed gelukt dankzij de mooie tools, starter, meel en tips van deze site. Voor zowel gevorderden en beginners ee... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Supergoede klantenservice zowel voor als na de bestelling, en dat zelfs rondom de feestdagen. We hadden heel veel vragen over onze eerste poging tot zuurdesembrood bakken en zijn perfect geholpen toen... Se mer

Företagsinformation

1. Bageriutrustning

Skrivet av företaget

Zuurbrood is dé online zuurdesem bak winkel. Wil jij het beste kwaliteit zuurdesembrood uit eigen oven? Dat kan! Zuurbrood voorziet je van kennis, gereedschap en eersteklas ingrediënten voor de best bak ervaringen. Naast een springlevende zuurdesem starter, bak tools en informatie voor overheerlijk en gezond zuurdesembrood ben je bij ons aan het juiste adres voor al je zuurdesem vragen. Weinig geeft zo’n voldoening als het bakken en opeten van je thuis gebakken zuurdesembrood. Die ervaring delen wij graag met jou. Bak jij met ons mee?

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Een mooie start in broodbakken.

Het pakket werd geleverd als aangekondigd, het duurde ongeveer een week. Vanuit de site wordt ondersteuning geleverd voor de startende bakker. De stap voor stap uitleg op de site is duidelijk, maar volgens mij niet de eenvoudigste. Ik heb de tekst gevolgd en de filmpjes gekeken. Deze twee sluiten niet helemaal aan. Voor mij ontbreken er bepaalde stapjes/beschrijvingen van handelingen. Ik heb het gevoel dat er al bepaalde voorkennis verwacht wordt. Brood is voor mij helemaal nieuw. Uiteindelijk is het me gelukt door andere YouTube filmpjes te bekijken, waarmee ik een totaal overzicht kreeg. Mijn 1e brood is gelukt, helaas licht verbrand, mijn oven is blijkbaar warmer dan gemiddeld. Al met al een mooie ervaring en een leerzame start in brood bakken.

9 april 2026

Fijne producten

Mooie producten en goede communicatie over de vertraging van de bestelling door het niet beschikbaar hebben van een deel van de bestelling.

9 april 2026

Starter

Ik heb zuurdesemstarter besteld, kwam de volgende dag al binnen. Heb het gevoed en kon gelijk aan de slag. Heel blij mee!

26 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Echt teleurgesteld

Echt teleurgesteld - mijn bestelling werd 6 dagen geleden geplaatst en is nog niet geleverd. Normaal moest die vandaag ontvangen worden maar wordt morgen geleverd. Op het adres zal morgen niemand zijn en mijn desem starter gaat ergens enkele dagen buiten de koelkast liggen en wordt dus bedorven. Desondanks mijn order bijna 100 euro bedraagt moest ik toch voor de verzending bijna 9 euro betalen. Dit zou ik echt niet erg vinden als het pakket op tijd kwam.

13 februari 2026
Omdöme utan inbjudan
Logotyp för Zuurbrood

Svar från Zuurbrood

Beste Vyara,

Het spijt me enorm dat je teleurgesteld bent; ik heb er alle begrip voor. De fout ligt volledig bij mij. Ik had je bestelling ingepakt en deze stond klaar voor verzending, maar toen zag ik dat je nog een tweede, aparte bestelling had geplaatst. Ik heb de eerste bestelling toen even opzijgezet met het idee om beide orders samen te voegen en je de verzendkosten van één pakket terug te betalen.

Helaas is het pakketje daardoor maandag niet met de post meegegaan. Dat was mijn fout; ik heb het opzijgezet en simpelweg vergeten bij de andere bestellingen te voegen. Het is uiteindelijk gisteren verzonden. Normaal gesproken bezorgt PostNL de volgende dag, maar het heeft blijkbaar vertraging opgelopen.

Stuur me even een e-mail, dan stort ik de verzendkosten naar je terug en stuur ik je een nieuwe desemstarter op! Bedankt voor je geduld en je steun!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.