Zusjesmode Omdömen

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Dikke duim omhoog

Dikke duim omhoog. Wat een leuke winkel. In deze tijd is het vinden van betaalbare leuke kleding erg moeilijk, maar Zusjes Mode maakt her een stuk makkelijker. Inmiddels al 3 bestellingen gedaan en elke keer dik tevreden. Van bestelproces, tot verzending, tot klantenservice, tot de artikelen zelf. Echt een dikke duim omhoog voor jullie!

13 augusti 2026

Goede klantenservice

Voor het eerst bij Zusjes Mode besteld. Ik bestelde twee paar sandalen en een zomerjurk. Helaas was de zomerjurk te klein en vond ik een van de sandalen mij toch niet zo mooi staan. Ik heb toen contact opgemnomen met de klantenservice en kreeg binnen een paar uur al reactie. We hebben dit samen goed opgelost dat vind ik erg fijn. Zeer blij met hoe het is gelopen, vaak hoor je wel anders over klantenservice. Dankjewel Zusjes Mode

14 juli 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prijs-kwaliteit prima

Prijs-kwaliteit is prima. Niet te duur en kwaliteit is prima. Ik heb een set laatst gekocht maar kon niet kiezen tussen 2 kleuren. Alle twee maar besteld en ben er heel blij mee. Ze zitten goed en kwamen netjes verpakt binnen. Volgende keer weer een kijkje nemen

8 augusti 2026

Beste Willeke,

Wat fijn om te lezen dat allebei de kleuren zijn goedgekeurd. Goede tip van de dag: Beste keuze bij keuze-stress is geen keuze maken.

Heel veel plezier van de jurken!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Te duur

Zeer leuke kleding alleen soms wel wat hoog geprijsd. Na even de website doorlopen te hebben toch een loafer besteld. Alles was duidelijk vermeld maattabel met daarbij aangegeven dat de schoen klein uitviel. Hierdoor een maat groter besteld en dat paste perfect. Helaas kwam ik nadat de loafer was binnengekomen een andere winkel tegen met dezelfde loafer voor goedkoper. Ik vind het jammer dat ik teveel betaald heb.

21 augusti 2026

Beste Karlijn,

Jammer dat je het gevoel hebt teveel betaald te hebben, ik begrijp heel goed dat dat geen fijn gevoel is ookal ben je blij met de loafer.

Ik kijk graag met je mee wat we hierin nog voor je kunnen betekenen. Zou je ons een mail willen sturen naar info@zusjesmode.nl met de link van de andere verkoper?

We zien je mail graag verschijnen.

Duidelijk en goed

Alles wordt duidelijk beschreven, goed verpakt en verzonden. Goede communicatie en prima kleding. Ik had hakken, een jurkje en een broek besteld. Maten klopten ook, wel de maattabel bekijken want soms wijkt het af van wat je verwacht.

25 juli 2026

Beste Roos,

Hier worden we blij van, dankjewel! Goede tip die je hier nog meegeeft voor andere we raden inderdaad aan om vooraf altijd even de maattabel te checken zodat je zeker weet dat je de juiste maat hebt gekozen.

Veel draagplezier!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Reageren snel op email en hielpen goed…

Reageren snel op email en hielpen goed om te zorgen dat mijn pakket bezorg kon worden, dankjewel!

29 juli 2026

Beste Sanne,

Bedankt voor dit mooie compliment. We werken hard om onze klanten snel en goed te helpen met hun vraagstukken. Leuk om te lezen dat dat ook zo wordt ervaren.

Veel plezier met je bestelling!

Wat een service!!!

Wat een service zeg! Laatst had ik een feestje waarvoor ik een jurk nodig had. Ik kon nergens iets leuks aankomen. Toen kwam ik Zusjes Mode tegen en heb ik contact opgenomen voor advies. Er kwam al snel een reactie op mijn mail waarbij ik erg goed geholpen ben. Ook was de bestelling netjes verpakt en heb ik gestraald (al zeg ik het zelf ;) ) op het feest.

27 juli 2026

Beste Femke,

Hier worden we blij van onze klanten zien stralen in onze kleding! Dankjewel voor deze mooie review, dit betekend heel veel voor ons.

We wensen je nog heel veel straalmomenten toe!

Met stralende groet,

Super leuke boutique!

Even geleden heb ik hier een groot deel van mijn zomerkleding gekocht. Het is echt precies mijn smaak met verschillende stijlen ook. Luchtig en comfortabel voor een doordeweekse dag, maar ook stijlvolle elegante kleding voor in het weekend of op een feesje. Het was allemaal netjes verpakt. Ze waarderen je echt als klant dat laten ze echt merken in de mails. Goede kleding en goede klantendienst et voila!

18 augusti 2026

Beste Amélie,

Wat een leuke review, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze te schrijven. Inderdaad we waarderen onze klanten en zo dus ook deze reviews.

Nogmaals bedankt heel erg leuk om te lezen. We hopen dat het zonnetje nog gaat komen zodat je met de zon mee kan stralen in onze kleding.

Marieke | Zusjes mode

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.