Zorgdetacheringen Omdömen

2. Rekryteringsbyrå
  3. Omvårdnadsbyrå
  4. Äldrevård

Skrivet av företaget

Wij zijn jouw ervaren flexbureau gericht op het detacheren van helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen en begeleiders in de VVT, GHZ en GGZ. Door onze gespecialiseerde én zeer persoonlijke dienstverlening zijn zorginstellingen altijd verzekerd van hoogwaardige ondersteuning als ze dit nodig hebben. Bij ons staat service op nummer.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

11 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vanaf het allereerste gesprek voelde ik…

Vanaf het allereerste gesprek voelde ik me direct op mijn gemak. Er werd echt geluisterd naar mijn wensen en mogelijkheden, wat mij een vertrouwd gevoel gaf. De persoonlijke benadering en betrokkenheid maakten het verschil. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren en kan dit detacheringsbureau dan ook van harte aanbevelen.

26 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een warm en welkom gevoel vanaf het eerste moment

Vanaf het eerste gesprek voelde ik mij meteen welkom. De meiden zijn spontaan, warm en geven je het gevoel dat je echt gezien wordt. De communicatie verloopt soepel en prettig, wat voor mij heel belangrijk is. Ik ben echt blij met mijn ervaring hier en kan deze zorgdetachering van harte aanraden!

13 november 2025

Fijn gesprek

Fijn gesprek.
Het was een warm, welkom gevoel.
Prettige samenwerking die snel geregeld is. Goede communicatie waardoor je je veilig voelt om elke vraag te stellen 😀

31 oktober 2025

Fijne werkgever

Leuk gesprek gehad en duidelijke afspraken gemaakt. Tonen veel interesse als jou in persoon maar ook hoe het na je dienst is geweest. Communicatie lijnen zijn kort. Er wordt hulp geboden waar nodig is.
Samengevat een fijne werkgever die interesse in je heeft en met je mee denkt

27 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Weer actief in de zorg...

Medio juni 2025 werd ik benaderd om eens na te denken om de zorg weer in te gaan.

Na een periode van afwezigheid, en vele omzwervingen binnen andere sectoren, ben ik nu weer met veel plezier in de ouderenzorg actief via Zorgdetacheringen.

Uiteindelijk toch besloten de sprong weer te wagen, en in het diepe te springen. Vooral dankzij de fijne samenwerking in het verleden heb ik het aangedurfd om deze hernieuwde uitdaging weer aan te gaan.

Waarom is het zo fijn bij Zorgdetacheringen:

De lijntjes zijn kort, waardoor vragen snel beantwoordt zijn en afspraken snel gemaakt.

Er wordt goed gekeken waar je op je plek bent, en wat goed bij je past. En de terugkoppeling hierover is ook prettig, omdat je uiteindelijk zelf kan bepalen of dit ook de plek is waar je zou willen werken.

En wat het allerbelangrijkste is, is dat je gezien wordt als persoon. Denk aan de persoonlijke benadering, een bloemetje om je welkom te heten.

Kortom, fijn om weer terug te zijn.

30 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn ervaring met Zorgdetacheringen was…

Mijn ervaring met Zorgdetacheringen was zeer positief. De communicatie was warm en persoonlijk, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Het team, en in het bijzonder Selvi en Frederique, bood uitstekende ondersteuning tijdens het gehele traject, dat binnen de gestelde eisen zeer kort was. Hun toewijding aan het vinden van de juiste match is indrukwekkend. Ik kan Zorgdetacheringen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een nieuwe uitdaging in de zorg zoekt!

7 oktober 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.